Keresés

Nagyon vadon (DVD)

2008. április 2., szerda 16:41
Én jóval megjelenés után vettem meg leakciózva. Akkor megnéztem, semmi gond nem volt vele, igaz, azóta is eltelt már jópár hónap. Ha hazamentem, én is meglesem, látható-e rajta bármiféle elváltozás.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. április 2., szerda 15:13
Ráadásul mivel Sony-kiadás, akármilyen mezei programmal nem is lehet róla másolatot készíteni, így hiába vették meg az emberek, addig, amíg az FHE nem intézkedik, addig csak a tokban található foglalkozató füzetet firkálhatják a felsült lemeztulajdonosok.
most posts by TM
0
2008. április 2., szerda 14:56
Hát ez "nagyszerű" hír!Köszi!Mostmár figyelem milyen mértékben terjed szét a folt.
0
2008. április 2., szerda 12:09
Akadni fog és szétesik a kép. Ne rakd be a lejátszóba mert akár a lejátszód lézerfejét is szétbaszhatja.
Megkérnék akinek hibás ez a termék vagy már kezd rajta látszani a probléma az jelezze az FHE-nél a 391-15-70-es számon!!! Többek között azért mert bent is megjegyezték,h milyen érdekes csak a mi példányaink ilyenek. Ha minnél többen jelezzük annál hatékonyabb és gyorsabb lesz az intézkedésük remélhetőleg!
Köszönettel!!!!
0
2008. április 2., szerda 11:54
Már nekem is kezd a folt előjönni!Mire számítsak?Ragadni is fog?tehát lejátszhatatlan lesz?
0
2008. április 1., kedd 20:46
Ezek is abból vannak,mivel ebből még nem készült utángyártás. Nézd meg,h nem-e ragacsos,foltos-e az olvasott felület?!
0
2008. április 1., kedd 15:19
Megijesztettetek; gyorsan leellenőriztem a példányomat, de hála Istennek semmi baja! Még a legelső szériából vásároltam.
0
2008. április 1., kedd 13:48
Most voltam az FHE-nél és az FHE elismerte,h hibás a termék,ugyanis amit a hölgy hozott ki cserébe azok is mind ilyen ragacsos,dzsuvás volt. Azt mondták visszaküldik az összeset kivizsgálásra és kb.4-6 hónap múlva lesznek cserepéldányok.
0
2008. március 21., péntek 16:59
Ma is megvettem itt mégegyszer és ez is kezd ragacsos lenni! A faszom ki van!
0
2008. január 10., csütörtök 14:32

Hali!
Én is a megjelenéskor vettem meg :-) ! Bizonyíték a hűtőmágnes rá :-P ! És az enyém is lerongyolodott :-( !
0
2008. január 10., csütörtök 3:54

Én szinte a megjelenéskor vettem meg,és hibátlan.Remélem az is marad.
0
2008. január 9., szerda 19:30
Valószinüleg csak az első eresztés volt hibás szerintem.
0
2008. január 9., szerda 2:42
Az enyémmel sincs semmi gond, bár én csak pár hete vettem!
0
2008. január 8., kedd 20:59
Hát nálam jelentkezik a probléma. Ja és nem cska nálam hanem másoknál is. Szerintem alapanyag hiba lehet.
0
2008. január 8., kedd 20:55

Nálam semmi jele a hibának!Remélem nem is lesz.Valaki azt mondta anno,hogy a MIB esetében a doboz miatt volt olyan,és a közelében lévő más lemezek is olyanok lettek.Nem az a gond?Én a MIB dobozt nem is ott tartom ahol a többit.Pont ezért.
0
2008. január 8., kedd 20:33
Nem tudom,de ez már kezd nevetségessé válni.
0
2008. január 8., kedd 20:32

Vajon mit csináltak vele? Mézbe mártották mindet? :)
0
2008. január 8., kedd 20:21
Felhívnám azoknak a tulajoknak a figyelmét aki rendelkezik ezzel a filmmel,hogy valószinüleg széria hibás,ugyanis ennek a lemeznek a felülete is dzsuvás mint anno a MIB diszdobozé volt. Ragacsos,foltos! És nem csak nálam hanem pl. az egyik haveromnál is és még 2 ismerösömnél is,és azért nem lehet ez véletlen.
0