Keresés

Cobra 11. - Túszjárat (DVD)

2008. szeptember 10., szerda 21:39
a bomba a... című.
0
2008. szeptember 10., szerda 21:34
Nekem azt mondták kijavitották.

Amugy a sorozatnak melyik az eredeti pilot-ja?
0
2008. szeptember 10., szerda 21:30
Ez a leges-leges-legelső évad lesz, tehát egyelőre nem érdekel. Kíváncsi vagyok, hogy Dömi hívására kijavították-e a selejtes borítót. Szerintem nem.

Eredeti hang nélkül nyugodtan megtarthatják. Túlléptünk a VHS korszakon. Úgy látszik, néhány kiadó, még nem.
0
2008. szeptember 10., szerda 20:23
Mivel úgy fest, hogy itt nem lesz kapható, gondoltam szólok, hogy a szeptember 16-án (elvileg) az Europa Records elkezdi kiadni a sorozatot. Az ára 6000 Ft körül lesz és 4 lemezes. Amely tartalmazza az első évadot, kivéve a pilot duplaepizódot, ami külön jelent meg (Bomba a 92es kilóméterkőnél). És még a második évad első fele is rajta van. Érdekes elosztás. Miért nem tudtak teljes évadokat kitalálni???
0
2008. február 8., péntek 19:50
az "benzintartály" akarna lenni, ha megtanulnék végre gépelni...
0
2008. február 8., péntek 19:49
Ma végre megnézhettem a kiadványt... bár ne tettem volna. Nem tudom, hogy van-e ennél lentebb (biztos van): 1 hangsáv (magyar), felirat nincs, már-már a VHS-es időt idézi. Borítón (súlyos!) helyesírási hiba ("busz benzintarája kiürül"), az előző rész borítóján is voltak érdekes dolgok, na meg az elsőnél is.
A menü az hasonlóan gagyi mint a 2. dvd-nél. Iszonyat és szégyen, hogy ez a sorozat ilyen minőségben jött ki. Egyszerűen nem értem, mikor az RTL Filmklubnak vannak gyönyörű, színvonalas kiadásai, hogy egy ilyennel minek égetik magukat.
0
2008. január 24., csütörtök 21:50
Vigyázat, nagyon nagy spoiler!!!

Ez lesz az utolsó rész, amit megnézek ebből a sorozatból. Gedeon Burkharddal már nem lesz olyan jó.
0
2008. január 24., csütörtök 21:39
Ej, de durva lesz a "Auf Leben und Tod" című rész... :S :(
0
2008. január 24., csütörtök 21:18

Tudja valaki, hogy az Extrém című résznek mi a tartalma?
0
2008. január 19., szombat 15:07
KEdves fórumtársaim!

Valaki közületek eltudna engem látni információval, hogy melyik rész volt az amikor sportkocsikat loptak és azután nyomoztak?
0
2008. január 19., szombat 11:59
Sajna még nincsenek új részek, mert a holnap egy Christian Oliveres rész lesz. Diplomáciai mentesség a rész címe.
0
2008. január 19., szombat 9:01
A SorozatJunkie infója szerint vasárnaponként már új részek vannak, így elvileg pár hét, és megérkezik Gedeon bácsi Semir mellé. Majd meglátjuk. És a szinkronhang csere is igaz, sajnos :((
0
2008. január 18., péntek 23:38
Tudja-e valaki, hogy az RTL-KLUB mikor fogja leadni az új részeket? Mármint azokat amikben már Gedeon Burkhard szerepel. Most találtam egy érdekességet, hogy Erdogan Atalay szinkronhangja nem a megszokott Lippai László lesz, hanem Seszták Szabolcs! Szerintem olyasvalakit kellett volna találni, aki korban kb. annyi idős, mint Atalay.
0
2008. január 11., péntek 22:02
A héten kaptam emailt az RTL Filmklubtól (végre válaszoltak). Ott írták, hogy a sorozatot nem ők fogják kiadni (ezt mondjuk nem értem...). A német kiadást egy az egyben át lehetne venni, rápakolni a magyar szinkront, készíteni hozzá egy magyar HoH feliratot, és kiadni.
0
2008. január 11., péntek 21:50
Nem tudni mikor lesz belőle valami. Azt nem írták meg. 2000-ben kapott egy emailt, és 1998-as a hír. :P
0
2008. január 11., péntek 20:59
Az tuti jólenne szép digipak mint a német kiadás magyar német szinkronnal, magyar német felirattal :-) Teljesen megegyező kiadás a némettel :-)  Reméljük a legjobbakat...
0
2008. január 11., péntek 9:26
nem mnidegy neked? ugyse lesz rajta DTS!!!!!   :)
0
2008. január 11., péntek 1:13
RTL Filmklub-os hír. Azt írta emailben, hogy "a sorozat kiadása várható, de más kiadótól...". Remélem a "más kiadó" legalább olyan formában hozza, mint ahogy a német rajongók megkapták (német/magyar feliratnak azért örülnék...)
0
2008. január 10., csütörtök 23:28
Mikor lesz belőle valami? Azt nem írták meg? Mikor kaptál e-mailt? Mármint mikori hír?
0
2008. január 10., csütörtök 23:20
állitólag a Cobra 11 sorozat meg fog jelenni,de nem az RTL gondozásában. én a Fantasy Film-re gondolok,de lehet hogy tévedek. de az biztos,hogy nem az RTL fogja kiadni,ezt ők irták emailban.
0
2008. január 10., csütörtök 23:04
szinező borító? :)
0
2008. január 10., csütörtök 22:50
Mert ez az RTL filmklub és nagyon ratyi :-D  Azt se tudja mit ad ki. Megvenném a sorozatot ha normális kiadás lenne, de ez szégyen sajnos. Német kiadást kell megvenni, aki tud németül megéri. Hegylakó sorozattal is így tette, hála az égnek 4. évad is megjelenik a németeknél. (Itthon soha nem fog tuti) RTL egyre ratyibb kiadást csinál sajna. Következő Cobra 11 már néma lesz, se magyar, se német szinkron :-D  Na nem panaszkodom, mert megutálnak :-)
0
2008. január 10., csütörtök 22:19
Működési helyük az autópálya. És a 3. rész borítóján is ez a ferdítés lesz... Miért?
0