Természetesen megválok tőlük! Csak a lapozó érdekel vagy az egész tok? Szerintem megvan még talán mind a húsz db. !
0
2007. december 11., kedd 0:06
35
Szia! Előre is köszi. Ha esetleg lenne eladó légyszi írj mailt, mert mindenképpen érdekelne.
0
2007. december 5., szerda 16:02
1682
Kölcsönös! :-P ! Én csak segíteni akartam, de a lustaság fél egészség :-) !
0
2007. december 5., szerda 14:35
9368
Nincs kedvem fáradni érted, nem nagyon érdekelsz :)
0
2007. december 5., szerda 14:33
1682
Megnézem, hogy van-e még! Mert én kicseréltem őket!
0
2007. december 5., szerda 14:33
1682
Olvasd légy szíves végig az elejétől a vitát! Hali!
0
2007. december 3., hétfő 23:03
9368
Ezzel most mit akartál mondani, nyomi?:) Még életemben nem okoztam kárt DVD-ben :) Kivétel ez alól egy film, ami annyira rossz volt, hogy azóta is söralátétnek használom a lemezt - azt se én vettem, hanem nyertem :)
0
2007. december 3., hétfő 22:39
35
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hol lehet fekete Flexbox márkájú dupla DVD tokot kapni? Ebben vannak a 2 DVD-s James Bond filmek, sajnos nekem 2 törött volt a táskában, és szeretném, hogy egyformák legyenek. Az Intercomnak írtam, de ahogy várható volt válaszra sem méltattak. :( Ha valaki esetleg eladná, nekem az jó lenne. Előre is köszönöm a segítségeteket.
0
2007. november 22., csütörtök 14:24
1682
Erről ennyit :-) !
0
2007. november 22., csütörtök 14:22
1682
Akkor hajrá! Számodra nincs lehetetlen! Mivel aki mindenáron meg akarja tenni az meg is fogja :-P ! Én normális használatról fórumozok és vagyok GUMPY! Ennyit erről :-)
0
2007. november 22., csütörtök 14:16
7271
Huh, jól bekeményedett ez az ártalmatlan téma. Ha ezt olvasnák a tokgyártó cégek, inkább ráállnának az egyentokok készítésére. :-)
0
2007. november 22., csütörtök 14:14
7271
Ha az a Deja egyenlő az általam favorizált Fórumos nyilasossal, akkor az a Deja azért is jobb az Amaraynél. :-) Dupla Dejánál olyan még nem fordult elő velem (gyorsan leszegezem, még a DVD-kel való ösmerkedésem hajnalán), hogy a lapozóból való kivétel után, az alatta fekvő tálca tartalma "kinyomódott" volna, azaz a körmök elengedték volna a második lemezt. Dupla Amarayjel ez nálam néha megesett, ha elfelejtettem kiszedni a lapozót lemezestül, a lemez kivétele előtt. Persze ez is kivédhető, s megtanulható, hogy a lapozóból ne a másik lemez kárára szedjük ki a korongot, hanem előbb lapozó ki, és csak azután szedjük ki a tartalmát. És természetesen azóta csakis így szedem ki a lapozós lemezt, függetlenül a tok gyártmányától.
0
2007. november 22., csütörtök 14:12
52685
Számomra meg a korodnak nincs jelentősége, mivel ahogy mondani szokták, a hülyesség kortalan. Ha majd egyszer rájössz, hogy nincs egy olyan tok sem, ami elrepeszt egy lemezt, kizárólag az ember, aki nem tudja használni, akkor leszel bajban, mert új témát kell találnod a feleseléshez. További beírások helyett meg javasolnám, hogy gyakorolj, látom már annyira fárszt a riposztozás, hogy egyre jobban lóg a nyelved! :-)
most posts by TM
0
2007. november 22., csütörtök 14:10
9368
Na, elmentem Xpresshez átvenni a csomagomat :D
0
2007. november 22., csütörtök 14:08
9368
Te figyelj... Deja tokban is össze lehet törni a lemezeket... ez IQ és erő függvénye :)
0
2007. november 22., csütörtök 14:07
1682
Nincs jelentősége számomra, hogy mit teszel, vagy éppen mit nem! A DVD-tok fórumban a kutyát nem érdekili, hogy hol vagy most :-P ! A korom annyi amennyi, de nem annyi amennyinek Te leírtad :-)! De rájöttem, hogy ennek nincs értelme, mert sokkal jobb az a tok amely akár így akár úgy el képes törni/repeszteni egy lemezt mint amelyik nem :-P !
0
2007. november 22., csütörtök 14:01
52685
!=?
most posts by TM
0
2007. november 22., csütörtök 14:00
52685
Elmentem fodrászhoz, majd később folytatjuk, oké! Addig ebédelj valamit, üres hassal nem lehet tanulni a bölcsebbtől. :-)
most posts by TM
0
2007. november 22., csütörtök 13:59
52685
Azta! Miért titkoltad eddig, hogy ennyire mestere vagy a szócsavarásnak? :-) Gondolkodnom kellett ezen az Eger-beszóláson, komolyan! Nem, nem olyan jó a Deja, mint az Amaray, csak azért mondják azt egyesek, mert ahhoz nem kell megtanulni a roppant bonyolult mozdulatsort, hogy benyomják a rögzítő rész közepét. Ha csak hanyagul rá akarod pattintani, akkor magaddal cseszel ki, béna vagy, hülye vagy a saját tokodhoz is. De lehet, hogy ehhez az egész vitához is, mert nagyon úgy néz ki, hogy lepereg rólad minden, s csak dacoskodsz itt, mint egy kisgyerek, pedig le merném fogadni, hogy minimum negyvenéves vagy. :-)
most posts by TM
0
2007. november 22., csütörtök 13:52
1682
Heveskedem? Budapesten? Talán inkább Egerben? De mindegy ezt is ki fogja érteni :-( ? Szóval a Deja-ban még az általad minősített emberek SE tudják eltörni, megrepeszteni a lemezt! Akkor ez nem olyan jó mint amit Te favorizálsz, ahol szinte bárki képes erre? És ha olyan jó technológia valami akkor meg korlátozzuk csak egy felhesználási helyre! Köszönöm szépen a türelmed! Ha nagy leszek meghálálom!
0
2007. november 22., csütörtök 13:51
52685
Különben meg gondolkodj már egy kicsit: a tok egy élettelen tárgy, nem tud eltörni semmit, meg se moccan szerencsétlen! Aki el tudja törni a lemezt, az csakis a sutakezű gazdája lehet, azt hittem, hogy ezt húsz hozzászólással már sity-sutty lefixáltuk, de lehet, hogy lassítanom kéne a tempót. :-)
most posts by TM
0
2007. november 22., csütörtök 13:47
52685
Ne heveskedj, inkább olvasd el, amit írok, ha már egyszer ilyen türelmes kedvemben találtál. Megismétlem, ha vak vagy:
1. Mert ott nincs szükség olyan fokú rögzítésre (körmökre), nem verődik olyan intenzitással ide od a cucc, mint a legyezőben. 2. Azért, mert a Dejából a hülye is ki tudja venni a lemezt, de ettől még nem biztos, hogy az jobban rögzít, mint a másik, aminek használatához a jelek szerint kell némi gógyi.
most posts by TM
0
2007. november 22., csütörtök 13:45
1682
Tisztelt hozzászóló! Te nem vagy egy Han Solo :-P ! Hogy miért, ha rájösz még lehetsz akármi is! De persze az nem akit fentebb említettem :-)
0
2007. november 22., csütörtök 13:39
9368
1. Mert nem gyártanak olyat egy lemezes fajtában. 2. Azért mert nem törik el. Azért felettébb balf*sznak kell lenni ahhoz, hogy egy tokban eltörjön valaki egy lemezt is... eddigi legdurvább tokom az a 24 3-4. évadja, ahol iszonyat nehéz kiszedni a lemezeket, de nálam még ott se tört el... "Szóval szax az egész" :D
0
2007. november 22., csütörtök 13:36
1682
Hát Te tényleg el vagy telve magaddal :-P ! 1. )MIÉRT NEM GYÁRTANAK OLYAN TOKOT EGYLEMEZES FAJTÁBAN AMI ÚGY RÖGZÍT, AHOGY A TE ÁLTALAD ISTENÍTET? 2.) A WARNER ÁLTAL KÖZISMERETBE HOZOTT DEJA TOKBAN MIÉRT NEM TÖRIK EL A LEMEZ?