Keresés

Cápa 2. (DVD)

2008. június 21., szombat 13:01
Én a cápa 2-t 950 ft ért vettem a t betűvel kezdődő globál áruházban. furcsa világot élünk.
0
2008. április 7., hétfő 22:07
Ne ez valóban frappáns. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. április 7., hétfő 22:07
Bocs, éppen azt a hírt nem olvastam. De ne haragudj, hogy ezzel a lelkedbe gázoltam. Fizetem a pszichológusodat, ok?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. április 7., hétfő 21:42
Már sokszor idézték, de még minding frappáns - Caine a Cápa 4-ről:

"Soha nem láttam a filmet, biztos borzasztó. A gázsiból épített házam viszont lenyűgöző".
most posts by TM
0
2008. április 7., hétfő 21:42
Nem akarok lehurrogó lenni, de a 2008.02.01-es dvdextra hírből már megtudhattuk, hogy jönni fog a 3. és a 4. rész is! Igaz így már azt is tudjuk, hogy mikor érkeznek.
0
2008. április 7., hétfő 21:37
Ennyire nem kellhetett neki a pénz... :-)
0
2008. április 7., hétfő 21:37
Teljesen egyetértek. A 3. rész is jó, ill. a 4. annyira már nem mint az előzőek, de nézhető...
0
2008. április 7., hétfő 21:33
A negyedik részhez azért hozzátenném, hogy Michael Caine azért nem tudta átvenni személyesen az Oscar-díjat, mert épp a negyedik részt forgatta.

Ez kb. olyan, mint kihagyni Horváth Évát, Kiszel Tünde miatt. :)
0
2008. április 7., hétfő 21:28
Ez egy remek hír.
Várom őket is, sztem még bőven nézhetőek azok is.
0
2008. április 7., hétfő 20:27
Nem tudom kit érdekel, rákérdeztem a BuFi-nál a további részek megjelenéseire...
Kérdésem:
A következő üzenet érkezett a Budapestfilm.hu weboldalról:Tárgy: KérdésÜzenet:Tisztelt BuFi!Olyan kérdésem lenne, hogy ugye most megjelentették a Cápa 2. részét. Esetleg a további részek is meg fognak jelenni? 3., 4. rész?Tisztelettel:Orgoványi Ádám

Válasz:
Kedves Orgoványi Ádám!

A film harmadik és negyedik része nyáron - illetve ősszel fog megjelenni.

Üdvözlettel:

Szelényi Ákos

Jó hír. Örüljünk!!!
0
2008. április 5., szombat 23:05
Nincs mit! Én is így gondoltam.
0
2008. április 5., szombat 23:02
Megkaptam az üzenetet, köszi!Mielőtt eleget tennék a kérésnek, még egyeztetek a feladóval, hogy ne túráztassanak hiába a többiek. :)
most posts by TM
0
2008. április 5., szombat 23:00
Éreztem én, hogy ma reggel is megéri felkelni!
Kösz! :)
0
2008. április 5., szombat 22:57
Itt nézegethethetsz tovább képeket róla. :)
http://donnawilkesonline.com/
most posts by TM
0
2008. április 5., szombat 22:53
Akkor az operatőr biztosan eltalálata a kameraállást, Tadam meg a képkockát. :)
0
2008. április 5., szombat 22:50
Donna Wilkes. Nem hagyott túl maradandó nyomot a filmtörtélemben.
most posts by TM
0
2008. április 5., szombat 21:29
az egyik színész. :-)Ugye milyen szép?
0
2008. április 5., szombat 21:28
Valóban meglepően szép a kép, a menü is frankó.
0
2008. április 5., szombat 21:24
Meglepően szép a képe!
És ki ez a helyes lány?

Lehet, hogy előbb veszem meg, mint gondoltam. :)
0
2008. április 5., szombat 20:43

0
2008. április 5., szombat 20:26
Az digipack volt és Universal gyártotta. Ez már nem olyan. A 2. rész sem. CSAK Amaray tok.
0
2008. április 5., szombat 20:04
Tudja valaki, hogy ez papírtokos-e? Csak mert az üzletekben műanyagtokosat láttam. Az első ugye papír volt...
0
2008. február 21., csütörtök 23:54
Semmi probléma, ezért van a segítség. :)))
0
2008. február 21., csütörtök 23:53
:)
0
2008. február 21., csütörtök 23:52
Bocsánat, nem olvastam a DVD Extrát. Elnézést!
0