Walking with Dinosaurs & Walking with Beasts /BBC/
2005. november 20., vasárnap 14:57
12
Ha már esetleg talán új narráció lesz rajta (talán), de ha nem is, kijavíthatnák azért a szinkronhibákat, amik előfördultak a VHS-en. A 3 lemez egyébként hogyan lesz? A dobozára ráírt Special-ok egyen vagy kettőn lesznek rajta?
0
2005. október 21., péntek 12:57
16458
ennek volt a narrátora Pálffy? háát... remélem lehagyják róla... :)
0
2005. október 21., péntek 11:24
897
Jó hír!!! Az INTERCOM decemberben kiadja a Walking with Dinosaurs sorozatot! (forrás: dvdextra.hu) Bár kicsi az esély rá, de azért reménykedem, hogy nem az unott hangú Pálffy-szinkron lesz rajta. Abban mindenesetre nagyon bízom, hogy az eredeti Kenneth Branagh narráció+magyar felirat lesz a lemezen. A kiadvány egyébként három lemezes lesz.
0
2005. március 1., kedd 10:30
12
Én már küldtem üzeneteket ez ügyben az InterComnak, de azt mondták, hogy nagyobb kiadóktól ne várjuk, hogy kiadják ezeket a filmeket. EZEKET A FILMEKET NEM ADJÁK KI DVD-N?!!! VHS-en kiadták, DVD-n nem? Ezeket a legjobb filmeket?!!! Küldtem levelet a PremierMediának is. Még nem válaszoltak. Szerintem küldjetek ti is üzeneteket kiadóknak!
0
2003. január 11., szombat 14:54
45
Meg kéne hagyni Kenneth Branagh hangját és felirattal leadni. Bár azt hiszem ebben kár reménykednem.
0
2003. január 7., kedd 18:10
14
Még nem jelentek meg itthon, de ha hamarosan kiadásra kerülnek, akkor reménykedjünk, hogy nem Pálffy István tolmácsolásában lesz, mint a TV2-n. Ennél borzalmasabbat csak nehezen tudok kitalálni. Na jó tudok, de azt hagyjuk.
0
2003. január 7., kedd 14:57
1
Kedves Xpress csapat! Orommel latom, hogy lehet rendelni BBC gondozasaban megjelent lemezekbol Erdeklodnek, hogy a cimben nevezett 2 kiadvany be van e tervezve es ha igen akkor mikorra lehet szamitani ra? Azthiszem elegge monumentalis alkotasokrol van szo ahoz, hogy sokan ne hagyjak ki a gyujtemenyukbol.