Keresés

Navigátor Film kiadói fórum

2008. március 16., vasárnap 12:49
Derceto már beszúrta lentebb ezt a képet :) Jól néz ki!
0
2008. március 16., vasárnap 12:35
a világ legtöbb országában a jobbra dölős a bevett hagyomány, de pl. a franciák kivételt képeznek ez alól. még szerencse, hogy a blu-rayek már náluk is jobbra dőlnek. :)
gondolom, a navigátor egy az egyben adaptálta ezt:

azt is gondolom, hgy majd kijavítják. ilyet a corner film is benézett az idő uraival. :)
0
2008. március 16., vasárnap 12:29
Ezt mondom, nincs egységes szisztéma, egyszer így, egyszer úgy. Megjegyzem, könyveknél is ugyanez van. Nekem speciel jobban tetszik a jobbra dőlő címezés, a kazettáimat is így cimkézem.
most posts by TM
0
2008. március 16., vasárnap 11:01
off
Én tanultam műszaki rajzot, de az ott tanultakat nem lehet a DVD-kre ráhúzni, mert szinte az összes gerincen lévő felirat fordítva áll (pl.Jószomszédi iszony, Ördög Pradát visel, Tru Calling, ET, Nincs kettő négy nélkül, Apáca Show stb. stb.). De megnéztem a francia borítót és ott úgy van, ahogy az itteni képen.
on
0
2008. március 16., vasárnap 10:45
Ha valaki tanult műszakirajzot aszerint jóll áll a Dobermann felirat.Könyvespolcon lévő könyveim nagy részén is ugyanebbe az irányban áll.Viszont a műszakirajz szabályai nem kötelezőek könyv és DVD borító esetén(bár nem volna rossz mivel én azt szoktam meg,az iskolában "belénkverték" és szerintem jobbkezes lévén az agyi huzalozásom természetesebbnek találja a műszakirajzos irányt).
0
2008. március 16., vasárnap 1:43
Általában jobbra néznek a gerincen levő címek, azaz, ha pofával felfelé eldöntjük a tokot, akkor normálisan olvasható a gerinc szövege. Ám ez nem mindenhol van így, a Mokép és az FF Film például balra dönti a címet, s ha jól emlékszem a Flamex és a Kinowelt is ugyanígy szerkesztette a borítóit. Bestnél meg ahogy éppen sikerül. :) Jobbra dőlős Navigátor Filmem van itthon, ebből kiindulva ennek a Dobermann borítónak is úgy kéne állni, ahogy jelzed te is, ha csak nem a Best Hollywood-féle ad hoc-séma érvényesül, reméljük nem. Mondjuk ez legyen a legnagyobb gond, már így is összevissza hajlonganak a polcomon a címek.
most posts by TM
0
2008. március 16., vasárnap 0:33

Ninja Scroll:) Egyik nagy vágyam amióta dvd-ket veszek. Nevem is jól mutatja;)
0
2008. március 15., szombat 23:31
A Dobermannról még csak jót hallottam, kiváncsi leszek rá, a Ninja Scroll pedig alap. :)
0
2008. március 15., szombat 23:26
a kérdés helyesen: "a Dobermann tok gerincén a szövegnek nem a másik irányba kellene néznie (+180 fok)?"
0
2008. március 15., szombat 23:23
Remek megjelenések, és ahogy olvasom igényes kivitelezés is párosul ehhez, de lenne egy kérdés: a Dobermann tok gerincén a szövegnek a másik irányba kellene néznie (+180 fok)?
0
2008. március 15., szombat 23:21
Mindkét filmre vevő vagyok, pláne ilyen csomagolásokban! Szentjánosbogarak sírja is ott figyel már rég a polcon. Még több ilyen kiadványt várok tőletek!
0
2008. március 15., szombat 23:08
Azt szeretném megkérdezni, hogy V.Hunter D: Bloodlust, után a 85-ös Vampire Hunter D nincs-e tervbe véve.
0
2008. március 14., péntek 17:34
Hű! Erre a Dobermann-ra vevő leszek! Örvendetes a hír :)
0
2008. március 14., péntek 17:18
Sziasztok fórumozók!

Mint azt a DVD Extrán már olvashatjátok, a Navigátor Film következő megjelenése az egyik legnépszerűbb és legkultabb anime, a Ninja Scroll lesz. A film írója és rendezője ugyanaz a Kavadzsiri Josiaki, aki a D, a vámpírvadász és az Animátrix:Program filmeket is rendezte. A duplalemezes kiadás exkluzív steelbook fémdobozban lesz kapható, ilyen dobozban jelent meg a Transformers limitált kiadása is. Terveink szerint az április 19-20.-án megrendezésre kerülő SakuraCon 2008-on lehet majd először megvásárolni.

Május végére tervezzük a Dobermann című francia akciófilm kiadását. A Tchéky Karyo, Vincent Cassel és Monica Bellucci főszereplésével készült alkotást minden idők egyik legjobb és legkegyetlenebb francia akciófilmjeként tartják számon. A film várhatóan két lemezen, fekete alapszínű digipak csomagolásban fog megjelenni, francia 5.1 és DTS, magyar 2.0 hanggal, magyar felirattal, feliratos audiókommentárokkal, és sok egyéb magyarított extrával.

Változások a megjelenési dátumokban, illetve a kiadványok specifikációiban előfordulhatnak (beleértve a borítót is), de igyekszünk ezt elkerülni.

További terveinkről is olvashattok hamarosan.

Üdv,
a navigátorok
0