Keresés

KÉRDÉSEK

2019. január 29., kedd 0:18
Merci !
0
2019. január 28., hétfő 23:59
Köszi :)
0
2019. január 28., hétfő 23:57
Persze. Hamarosan kiderül. :)
most posts by TM
0
2019. január 28., hétfő 23:55
Itthon?
0
2019. január 28., hétfő 23:28
Elvileg márciusban lesz Első ember.
most posts by TM
0
2019. január 28., hétfő 20:11
A Paramount esetében megoldható volt az angol borítós beszerzés, csak a távol-keletre kellett menni értük eBay-en (azon filmek esetében, amiket nem adtak ki steelben egy országgal feljebb). A Universal már más tészta, náluk nem létezik az USA / UK verziókon kívül más kivitel, ami teljesen angol nyelvű borítóval jelent volna meg.
0
2019. január 28., hétfő 19:57
Igen, azt tudom, csak a hideg kiráz a nem angol s magyar nyelvű borítóktól, így jobban szeretném magyar borítóval megvenni őket :D
0
2019. január 27., vasárnap 23:08
Infót nem tudok, annyi viszont bizonyos, hogy továbbra is rajta vagyunk a kiadványaikon, ráadásul egyre több UHD-n is. Szerintem nem tettek le rólunk, csak ki kell várni az új forgalmazót (ha lesz). A Paramount sem dobta le a magyar nyelvet a speckók közül, pedig három évig nem voltak itthon jelen.
0
2019. január 27., vasárnap 22:47
Ki mit tud a Universal jogokról s arról hogy mikor várhatóak az eljövendő megjelenések? (Első ember, Halloween, ilyesmik)
Azt tudom hogy a Bonton elvesztette a jogokat és, hogy elméletileg a ProVideo vette át, de úgy láttam vannak itt bennfentesek, hátha tudtok segíteni ;)
0
2019. január 25., péntek 7:23
Szerintem ha 2-2,5m távolságból akarod nézni akkor semmikép ne vegyél ívelt monitort, mert szerintem az íveltségüket nem ilyen nézési távolságra tervezték.
0
2019. január 24., csütörtök 21:13
Hamár ennyire a kijelzőkre terelődött a téma én is kérdeznék pár dolgot. Idén tervezem lecserélni a 27" monitorom egy lehetőleg 32"-ra.
Márkában szerintem maradok a Samsungnál, jelenleg is az van megszoktam, amit kell tudja. A felbontás, ami nálam is fogas kérdés. 4K sok, de 2K-ra gondolok, mert monitorként sokan mondják 30" felett már kevés a FHD. Az érdekelne 2K-n mennyire élvezhető még a BD és DVD, cirka 2-2,5 méter távolságból? (nem akarok a lentebb is írt hibába esni) A másik dolog az ívelt/nem ívelt téma. Olvastam sokszor hogy parasztvakítás, de azt is hogy sokkal jobb még sima olvasásra, mert kellemesebb a szemnek.

Tudom, hogy akár TV-t is vehetnék, hisz az is lehet monitor. Ma már minden TV kap HDMI és DP portot is,de egy monitor válaszideje nem igazán jó játékra, nincs szemkímélő mód és ott van maga a TV része, amire semmi szükségem.
0
2019. január 23., szerda 12:15
Lehet butaságokat beszélni, csak épp semmi értelme:
LG.hu
- Fullhd tv - 8db amiből a legnagyobb 49" - https://www.lg.com/hu/full-hd-tv
- UHD tv - 10db
- SUHD tv - 4db
- OLED tv - 11db - ez mind 4k felbontású

Kategóriák a navigáció alapján írtam, de amúgy 8 vs 25 típus.
0
2019. január 23., szerda 11:57
Toshiba UHD LED TV-kről valakinek tapasztalat?
0
2019. január 23., szerda 5:05
Uhd-ből is pont ugyanannyi gagyit lehet kapni, mint fullhd-ból. Tény, hogy sok boltban kevesebb a fullhd tv, mert nyomatniuk kell az uhd-t, de minimális utánajárással simán lehet találni egy csomó jó fullhd-t. Amúgyse vagyok híve a "bemegyek egy boltba, aztán megveszem a legszebben ragyogó reklámműsoros tévét amit a hozzáértő eladó rámtukmál" vásárlásnak. Ott vannak a fórumok, stb bőven lehet segítséget kapni, ha minőségi fullhd-t szeretnénk.
0
2019. január 22., kedd 15:18
Nem tudom, melyik az a "kb bolt", de lehet rendes Full HD tévét is kapni még.
0
2019. január 22., kedd 15:02
FullHD tv-t már csak gagyit kapni kb boltban így az nem javallott!
UHD tv-ből minimum 55" de inkább 65", bár felbontás többlet csak 1,5m-ről fog látszódni.
Tudja a HDR10, HLG, HDR10+-t minimum, hogy jövőre se legyen vele gond. :)
0
2019. január 21., hétfő 18:57
Volt korábban itt olyasmiről szó, hogy az UHD-nek egy 55" méret nem árt, vagy még attól is több. Amit én írtam Philips-et még az is ,,csak" 43", szóval én inkább válaszranám az FHD ekkora méretben. Viszont ha lesz hozzá 4k BD akkor gondolom csak az UHD tévé kellene...
Én ha vennék UHD akkor a PS4 miatt tenném, de odaáig én nem fogok eljutni. Filmjeim meg nem lesznek 4k-ban hordozón érzésem szerint szóval kihasználatlan maradna.
0
2019. január 21., hétfő 14:56
A transzfer lényegében az eredeti filmanyag hordozóra való átültetése. Miután a DVD-k, Blu-rayek és UHD-k veszteséges digitális kódolással, tömörítve tárolják a filmanyag képét, ezekhez tartozik többek között a két említett codec, melyeket a Blu-ray szabvány támogat. DVD-n MPEG-2 kódolással találkozhatsz.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. január 21., hétfő 13:36
Hello,
látom pont TV-ről van szó, talán a kérdésem is elfér és tudtok segíteni
Led TV vásárlás előtt vagyok, mely készülékeket éedemes választani ilyen paraméterek mellett:

UHD/Full HD felbontás (tudom a tv adás ocsmány lesz rajta)
40 coll-os méret
WiFi
USB lejátszás
CI+ slot
DTS hang kezelés
HBO GO támogatás
(HDR)

köszi a segítséget

kösz
0
2019. január 19., szombat 19:28
Igen, színben viszont erősebb.
0
2019. január 19., szombat 19:20
Valaki el tudná magyarázni, hogy a blu-ray lemeznél mi az a transzfer és, hogy jön ehhez a VC-1 vagy AVC codec? Bár lehet már a kérdés se jó...
0
2019. január 19., szombat 19:11
Rég volt IPS-em, de valami rémlik. A színei ellenben szépek voltak, bár a vörös színt "kicsit" túltolta.
0
2019. január 19., szombat 14:50
A feketéje világít a sötétben.
0
2019. január 19., szombat 14:44
Igen parasztvakítás, sajnos. Egy kevés része ki tudja használni a többsége meg bachatja :)
0
2019. január 19., szombat 14:40
Ez megnyugtató. Egyébként ahogy szemezgettem ez is felkeltette érdeklődésemet https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/43lk6100plb-p408167867/#
0