Igen és kifejezetten tetszett!! Tényleg jókat nevettünk (megjátszott/valóságos rablás, futószalag, hajtómű beszippantós halál pl) , mindenképp a legjobb vígjáték az utóbbi időkből!
0
2018. július 9., hétfő 2:10
52684
Az Éjszakai játékot megnézted? Emlékszem, hogy dumáltunk róla. :)
most posts by TM
0
2018. július 8., vasárnap 22:19
2966
Nekem azt a legnehezebb megértenem, hogy miért felel meg az emberek többségének hogy minden új formátum megjelenésekor megvehetik ugyanazokat a filmeket, úgy hogy közben egyre kisebb és kisebb lesz a minőségbeli ugrás, míg rengeteg más film még mindig nem jelent meg BD-n és valszeg UHD-n se fog, mert nem várhatnak tőle akkora bevételt hogy megérje a 4K szkennelésbe befektetni. És ez ugye Magyarországra hatványozottan igaz.
0
2018. július 8., vasárnap 19:26
2001
Mondjuk nekem az ST50-nek az 50 colos változata van de manapság már az sem számít nagynak a TV-k között. Az tuti hogy majd ha ez lecserélésre kerül - ami remélem nem mostanában lesz - akkor 60 colosnál nem veszek kisebbet. Amúgy nálam sárga a fal, sőt még a plafon is. :) Ígérem hogy írni fogok a tapasztalataimról. Áve! :)
0
2018. július 8., vasárnap 18:51
1698
En is ezt javaslom! Vegyel egy jo full hd projektort es kesz. Hidd el az is hatalmas elmeeny lesz a "kis tv" utan. En is ezt tervem majd. Nekem is ST50em van egy 42" os. En vsz valamilyen Benqt fogok majd valasztani. Viazont elobb majd ki kell talalnom, hjogy a feher nappalit, hogyan fogom besotititeni, mert a feher falak nem tesznek jot a vetitett kepnek. :)
Majd irj par sort, hogy milyen a kepe a projektornak az ST utan. :)
Jah amugy engem sem erintett meg ez a 4k orulet, mivel keves valodi 4k tartalom van. Meg kitudja meddig lesz ez is porondon? Most olvastan, hogy tan az LG mar a 8ks tvt mutatja majd be. :)
Ugyhogy csak nyudodtan lepj be a full hd veteitok vilagaba. ;)
SuperHeRo
0
2018. július 8., vasárnap 17:56
2001
Köszönöm DNS, de főleg R2-D2 véleményét. Azt hiszem megveszem az Optoma HD142X-et ami Full HD és tudja a 3D-t is, ennélfogva legalább elméletileg jobb képminőség mellett a 3D-t is nagyobb képméretben élvezhetem.
0
2018. július 8., vasárnap 17:15
8260
Az én véleményem pl az, hogy számomra totál érdektelen. Adott körülmények (hely, pénztárca, stb) mellett bőven elég a BD is.
Ráadásul totál inkorrektnek és tipikusan pénzlehúzásnak tartom ezt a folymatosan táguló pixelháborút és az ahhoz kapcsolódó "váltás" kényszerét. Mire megveszed az UHD projektort, már majdnem elavult lesz, mert jön a 8K meg a mittudoménmi.
Az meg a másik, hogy manapság 2 évre csinálnak szándékosan mindent, így meg még inkább feleslegesnek tartok bárminemű új beruházást csak azért, mert új formátum van. De ez én vagyok, én már nem veszek semmit azért, mert van új belőle... még mobilt sem.
0
2018. július 8., vasárnap 16:00
3088
Ne haragudj, de ahhoz túl hülye vagyok:D Én még egy ideig jól elleszek a BD-kkel, és már azokkal is éppen elég nagy a szívás...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. július 8., vasárnap 15:57
2001
Ez milyen jó ötlet! :) Amúgy a kérdésemhez nem tudnál hozzászólni?
0
2018. július 8., vasárnap 15:54
3088
Persze, hogy van. Válasszuk meg James Cameront a világ diktátorának! Akkor biztos, hogy nem az üzlet, hanem a technikai haladás lesz az elsőszámú vezérelv... Amíg közbe nem szólnak a terminátorok:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. július 8., vasárnap 14:10
2001
De azért csak van valami véleményük a fórumtársaknak.
0
2018. július 8., vasárnap 13:50
8260
Hmmmm... talán mert az UHD dolog még annyira sem érinti (még itt sem) az embereket, mint a BD...
... és ha utóbbi sem tört át igazán, akkor előbbi tényleg marad néhány techfanatikus hobbija. Szerintem.
0
2018. július 8., vasárnap 13:29
2001
Nem vagytok túl aktívak a témában. :(
0
2018. július 7., szombat 19:09
2001
Amúgy még mindig várom a véleményeket másoktól is. :)
0
2018. július 7., szombat 18:48
2001
Szia Argento!
Nagyon szépen köszönöm a reagálásodat! :) Az a helyzet hogy maga a HDR annyira nem izgat fel, mégpedig megmondom hogy miért nem. A Ryan közlegény UHD-BD képe a Panasonic ST50-es TV-men HDR nélkül is büntet. Ezt a TV-t még jó néhány évig szeretném élvezni, már csak a 3D tudása miatt is. Viszont a 4K-t lehetőleg már most szeretném megtapasztalni és a 8 megapixelhez számomra logikusnak tűnik egy projektor amin 2 méter széles képet nézek 2,5 méterről.
0
2018. július 7., szombat 18:29
6264
Szia.
A mostani projektorok nem elég nagy fénysűrűségűek, hogy normális HDR-t kapj, ami az UHD szíve-lelke (nem a felbontása). Ha mindenképpen projektorban gondolkodsz, akkor valóban azzal jársz jobban amit Cisco javasolt neked. De még jobban járnál, ha kivárnál és nem létkérdés az UHD-ba ugranod. Még mindíg gyerekcipő ez a történet, különösen a projektor szegmensben.
Még a TV piacon is nagyon drágák egyenlőre azok a készülékek amik normális fénysűrűséget, prémium HDR-t és szép fekete színeket (OLED) kínálnak, a projektor szegmensben ezek az árak pedig még magasabbak és nem fognak olyan képminőséget adni neked amit elvárnál azért az árért.Kompromisszumot kell kötnöd minden esetben.
Én pld. csak azért cseréltem le csak a Tv-t mert 11 év után már kezdte megadni magát és nem azért mert nem tudtam mit kapok a jelenlegi TV piacon a pénzemért a közép kategóriás szegmensben (IPS,VA mindkettőnek vannak sajnos hibái és persze előnyei is, tapasztaltam, mert mindkettő technológiát használom). Mondjuk nálam a konzolnak (PS4) volt prioritása nem a filmeknek, így nem voltam akkora bajban mint azok akik elsősorban a TV-t házimozira szánják.
0
2018. július 7., szombat 17:21
2001
Hozzáértők véleményére lennék kíváncsi. Rá vagyok gerjedve a 4K projector témára ezért eldöntöttem hogy szeretnék egy ilyet. Viszont Cisco-val elkezdtem ebben az ügyben konzultálni és ő azt javasolja hogy inkább érdemes lenne manapság még egy Full HD projectorban gondolkozni mert szerinte a mostani 4K-s projectorok amik olyan 3-400 ezer forint körül mozognak nem adnak olyan jó képet a jóval nagyobb pixelszám ellenére mint egy akár jóval olcsóbb Full HD projector. Az a fő problémám hogy nem akarnék olyan hibát elkövetni hogy most veszek egy Full HD projektort X forintért majd utána meg 2-3 év múlva egy 4K projectort mert annyira nem vet fel a pénz hogy ezt megengedhessem magamnak. Azért is gondoltam inkább egy 4K projectorra mert a mostani 800 soros LG projectorhoz képest, legalábbis pixelszámban óriási ugrás lenne és úgy gondolnám hogy 2 méter széles képnél ennek elég nagy jelentősége van. Rosszul gondolkozok?
0
2018. július 4., szerda 17:20
2001
Ment a mail.
0
2018. július 4., szerda 16:27
2001
Ment a mail.
0
2018. július 4., szerda 16:03
2001
Köszi szépen! :) Mindjárt írok.
0
2018. július 4., szerda 15:47
291
torta2002 kukac freemail pötty hu
0
2018. július 4., szerda 14:52
2001
Az avhome.hu-n csak regisztráció után lehet bármit is csinálni amit jelenleg nem is enged az oldal. Én csak szerettem volna néhány dolgot megkérdezni tőled.
0
2018. július 4., szerda 12:40
291
avhome.hu-n megtalálsz ugyanilyen néven...
0
2018. július 3., kedd 19:59
2001
Amúgy tudnál adni egy mail címet?
0
2018. július 3., kedd 19:21
2001
Köszi szépen Cisco! Akkor lehet hogy még várnom kell a vásárlással? :)