Keresés

KÉRDÉSEK

2003. október 16., csütörtök 22:17
Srácok... hogy a rákba lehet az aktív rendelések oldalon DVD-t törölni???
0
2003. október 16., csütörtök 20:19
Kedves Xpress!

Baromi sürgős lett volna ma elküldeniük a Mátrix - Szinkronos változatot!
Így kénytelen vagyok máshonnan beszerezni!

Üdv
0
2003. október 16., csütörtök 17:13
Xpress!

Hogy a fenébe tudom azt megcsinálni, hogy a JELEKET az adminisztrációs oldalamon az aktív rendeléseim közül TÖRLÖM és még azt szeretném, ha a Mátrix - Szinkronos változatot ma elküldenétek nekem???????????
0
2003. október 16., csütörtök 9:20
Bocs, csak most vettem észre, hogy a SzuperÁr keretén belül van a Terminátior DVD..
0
2003. október 16., csütörtök 8:26
Xpress! Mitől lett hirtelen ilyen olcsó a Terminator DVD? Végülis mind1, mert megrendeltem, de ugye nem azért ennyi, mert lesz belőle a közeljövőben (DTS v. magyar DD5.1) extra kiadás?
0
2003. október 16., csütörtök 2:22
A véleményeknél voltam gondban. A Pillangó táncához akartam küldeni hozzászólást (küldtem is), de nem ismerem a dvd-t, viszont osztályozás nélkül nem ment ki az előttem szólra való reagálásom. Gondolom direkt van így; úgyhogy bocs, hogy a válasz miatt "osztályoztam" igyekeztem közepesen. Vagy van valami más megoldás?
0
2003. október 14., kedd 14:02
Xpress! A Depeche 101 DVD ezek szerint mégiscsak kijön időben? Akkor légyszi a Funes (Szárnyát vagy combját) DVD-vel együtt küldjétek; mert nem tudom, hogy megkaptátok e az e-mailt.. THX!
0
2003. október 13., hétfő 22:27
Nem tudja valaki,hogy hova lehetne ötleteket írni,hogy mit adjanak ki dvd-n. mert a "Családi Vakációt,Európai Vakációt,és a Karácsonyi Vakációt" szinkronosan kiadhatnák!
0
2003. október 13., hétfő 14:56
köszi derceto, a szörfös teknős!
:)
0
2003. október 13., hétfő 13:59
Xpress! Még mindíg várom az IMAX - Lost Worlds előrendelési lehetőséget.. :)
0
2003. október 12., vasárnap 11:58
Miért van az hogy beteszek egy filmet az asztali dvd lejátszómba és elkezd szagatni majd megál ezután kikapcsolom és ki is húzom kb:10 percre és utánna meg símán lejátsza.
0
2003. október 12., vasárnap 1:08
_calogero:

Fantasia 2000 - Mivel a rövidfilmekben nincsen dialógus, csak zene ezért ezek értelemszerűen nincsenek sem leszinkronizálva, sem feliratozva. Az átvezető felkonferálások sincsenek szinkronizálva, csak feliratozva, méghozzá a kiválasztott nyelven. Ami viszont hatféle nyelven van szinkronizálva, az Mickey és Donald kb. félperces dialógusa a hetedik szegmens előtti felkonfban. Vagyis képesek voltak hat külön hangsávot csinálni csak azért, hogy az a bizonyos fél perc szinkronizált legyen, viszont ehhez a részhez (kb. 3 rövid mondat) nincsen felirat (mivel szinkronizálva van). Az is kissé furcsa, hogy Mickey magyarul beszél James Levine-hoz, ő pedig angolul szól vissza. Inkább egy DTS hangsávot kellett volna rárakni, de ami zavaróbb, hogy a magyar hangsáv csak surround, míg az eredeti hagsáv 5.1-es. Ergo érdemes kiválasztani az angol 5.1-es hangsávot, és bekapcsolni a magyar feliratot a felkonfok alá (már ha érdekel valakit, szerintem tök felesleges).
0
2003. október 11., szombat 14:45
Tisztelt, Xpress!

Azt szeretném kérdezni most, hogy a Universal filmeknek egy forgalmazója illetve Magyarországi székhelye van van-e rá esély, hogy kiadják díszdobozban a három Jurassic Park-ot? Esetleg újabb kiadás, DTS?

Erre a kiadásra van remény? (Bocs a képért)
0
2003. október 11., szombat 14:30
Oksi csak mind a 2 re azt írták október 14 a megjelenés és ezért nem értem
0
2003. október 10., péntek 20:15
Bocsi, hogy én válaszolok helyettük, de ha azt állítottad be, hogy minimum 2 lemezzel induljon a csomag, és a Mátrix 1 nincs raktáron (előrendelhető), akkor mi a probléma?
0
2003. október 10., péntek 19:43
Miért van az hogy már ezer éve előrendeltem a Mátrix 1-2 -őt. Ma megnéztem az aktív rendeléseknél és azt írja a Az Újratöltvét félretettétek mert nem éri el a szállítható mennyiséget. A Mátrix 1 et továbbra is előrendeltnek írjátok. Az adataimnál az van az előrendelt mennyiség elküldhetősége minimum 2 film. Akkor most mi van???????????????????
0
2003. október 10., péntek 14:37
a fantázia 2000-en van szinkron is meg felirat is?
vagy most akkor, hogy is van ez?

nincs a tulajdonságokhoz magyar felirat írva, de a hozzászólásokban meg írja vki hogy érdemes azzal nézni.
0
2003. október 10., péntek 12:45
Xpress! Küldtem egy e-mail-t (rendeles@xpress.hu-ra) a DM 101 DVD-vel kapcsolatban, megkaptátok? Mert akkor ide is leírnám a kérésemet. Köszi előre is!
0
2003. október 10., péntek 11:04
Szerintem holnaptól fent lesz az oldalunkon a film.
0
2003. október 10., péntek 9:55
Xpress! Mikortól lehet előrendelni az IMAX - Lost Worlds DVD-t? Köszi!
0
2003. október 10., péntek 5:52
Köszönöm a segítséget!
Furcsálltam volna, ha nincs magyar felirat a filmen, az extrákon pedig az angol is megteszi nekem.
0
2003. október 10., péntek 0:34
Kedves Xpress!

Az ADAPTÁCIÓ című film mikorra várható???
0
2003. október 9., csütörtök 23:44
Nem filmes kérdés, de kérdés...

Nem tudja valaki, hogy az idén lesz-e Házimozi Show? és ha igen, mikor, hol?
0
2003. október 9., csütörtök 21:37
Kedves cs-robert!

Köszike a gyors választ, megnéztem és már alig várom,  hogy megjelenjen!!!
0
2003. október 9., csütörtök 18:22
Zebi,az extrákon angol felirat van.
0