Most, hogy feltettétek az adatbázisba a "Volt egyszer egy vadnyugat"-ot, lenne egy kérdésem: megvan a Paramount hazai képviselete, vagy mi a helyzet? Mivel moziban tavasszal / nyáron jópár filmet bemutattak a stúdiótól, azok meg fognak jelenni valaha itthon is DVD-n, esetleg szinkron + felirat kombinációval? Pl.: A mag, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, Ütközéspont, stb.
Star Trek: Nemesis-ről már nem is beszélve, bár az már megvan kb. egy hónapja angol importból, magyar felirattal. Nem is rossz kiadvány, főleg, hogy az extrák is magyarul vannak feliratozva!
Várhatóak valamikor a fent említett filmek itthon is DVD-n (Indy Jones-szal együtt)?
Előre is köszi!
Mikey-Soft
0
2003. szeptember 12., péntek 16:02
399
Lehet megvenném :DD
0
2003. szeptember 12., péntek 14:15
42
Na, még egy kérdés: van néhány jó (esti) mese sorozat. Várható ezek megjelenése? Pl. A varázslatos iskolabusz; Timothy iskolába megy; Percy, a parkőr
0
2003. szeptember 12., péntek 14:13
42
Szinkronnal kapcsolatban:
Vannak filmek, amiket megvennék, de nekem fontos lenne, hogy néha magyar szinkronnal is megnézhessem (mivel nem beszélek anyanyelven idegenül :-) Ráadásul, a Hudson Hawk magyar föliratozása után elment a bizalmam a föliratozott filmektől.
Egyiket-másikat nem bírtam ki és megvettem; vhs-en pedig őrizgetem a szinkronosat és néha megnézzük úgy. De mi van a nem sláger, de jó filmekkel, amik megjelentek ugyan már, de magyar szinkron nélkül; most ezek előbb-utóbb eltűnnek és sehogy sem jutok majd hozzájuk, vagy várható újabb esetleg szinkronos megjelenésük? Nagyon szeretnék választ kapni a kérdéseimre.
P.S: Hello Yellow, én is fehérvári vagyok :-)
0
2003. szeptember 12., péntek 14:10
42
Elkezdtem végignézni az összes hozzászólást, hogy ne kérdezzek olyat, amit már kérdeztek, de rengeteg volt több mint a feléig eljutottam, de tovább egyszerűen nincs időm, viszont kérdezni szeretnék :-) Úgyhogy előre is bocs, ha már volt róla szó. A véleményeknél is megkérdeztem, bocsesz, valahogy akkor még nem fedeztem föl a fórumot. Idemásolom:
Van két Douglas-film, amit szívesen látnék dvd-én. Az egyik az egy ősöreg western, de szerintem jobb a legtöbb újabbnál (1957-es "Gunfight at the OK Corell", kissé megkeresztelve pedig "Újra szól a hatlövetű") a másik pedig egy akciómentes, de az elejétől a végééig érdekfeszítő film, amelyben egy nagyapát játszik (1992 "The Secret" viszont nem emlékszem a magyar címére, de talán hasonló lehet). Kérdésem, hogy tudtok-e arról, megjelennek-e ezek vagy mikor jelennek meg magyarul (a második esetében kimondottan örülnék a szinkronnak, mert akkor gyermekeim is értenék).
Don Johnsonnak van két filmje, ami dvd-én érdekelne. Várható-e mostanság a megjelenésük? Az egyik egy 1989-es film ("Dead Bang" magyar címét nem tudom), a másik egy 1988-as ("Sweet Hearts Dance" ha jól emlékszem a magyar címére: "Amerikai négyes").
Miami vice sorozat kerül-e valaha dvd-re?
0
2003. szeptember 12., péntek 9:15
1570
Xpress! Mit tudtok erről a kiadványról, lesz ez nálunk?
http://dvdmagazin.hu/hirek.php?id=332
0
2003. szeptember 11., csütörtök 23:30
2
Kedves Xpress!
Elképzelhető, hogy valamikor kiadják nálunk Az idő urai című rajzfilmet dvd-n?
0
2003. szeptember 11., csütörtök 23:19
2
Kedves Xpress!
Elképzelhető, hogy valamikor kiadják nálunk Az idő urai című rajzfilmet dvd-n?
0
2003. szeptember 11., csütörtök 16:14
1447
Jó kérdés, nagyon jó sorozat a Battlefield. Nem ártana szerintem Mo-n is beindítani az ismeretterjesztő DVD-k forgalmazását.
0
2003. szeptember 11., csütörtök 15:12
2
Azt szeretnem megtudni, hogy a Battlefield cimu masodik vilaghaborus sorozatnak, letezik-e dvd sorozatban megjelet valtozata, illetve elkepzelhető-e a megjelenese? Koszi
0
2003. szeptember 11., csütörtök 15:09
2
Azt szeretnem megtudni, hogy a Battlefield cimu masodik vilaghaborus sorozatnak, letezik-e dvd sorozatban megjelet valtozata, illetve elkepzelhető-e a megjelenese? Koszi
0
2003. szeptember 11., csütörtök 14:00
2774
kicsit off:
ALIEN Directors' cut lesz nálunk moziban?
ON
0
2003. szeptember 11., csütörtök 11:45
Moderátor
7449
Igen! Írd meg légyszives a rendeles@xpress.hu-ra, melyik filmekről van szó!
0
2003. szeptember 10., szerda 21:30
7
Hello Xpress! Érdeleklne,hogy kaphato lesz-e a Hero és Purple Butterfly cimű filmek? Előre is köszi.
0
2003. szeptember 8., hétfő 21:35
515
Észre se vettem a bannert. :( Köszi a választ!
0
2003. szeptember 8., hétfő 18:39
171
Xpress?
0
2003. szeptember 8., hétfő 13:58
171
Xpress: És lehet azt hogy postaköltségmentesem kapom az ujra megrendelt csomagot? El tudjátok nekem küldeni az összes küldhető általam megrendelt filemt egy csomagban? PallR
0
2003. szeptember 8., hétfő 13:42
Moderátor
7449
Jim. Nem a mi akciónkról van szó, ez a film benne van az InterCom október-novemberi szuper ár akciójában, 19 másik filmmel együtt. Az oldalon találsz bannert, ami a teljes listához vezet. Szóval nem már nem kapható ennyiért, hanem még nem kapható, de előrendelhető.
0
2003. szeptember 8., hétfő 13:16
515
Hello Xpress!
A Különvélemény kapható lesz még így akciósan valamikor?
0
2003. szeptember 8., hétfő 12:59
Moderátor
7449
PallR! A Cápa akció még működik, de sajnos az Apám nevében elfogyott. Joglejáratos film volt, és legközelebb lehet, hogy csak jövőre, a Universal forgalmazásában lehet majd kapni. Ha esetleg valaki visszamondja a rendelését, akkor természetesen gondolunk rád, és elküldjük a fenti áron.
0
2003. szeptember 8., hétfő 12:47
171
Xpress: Cápa akció pl már nincs, illetve az első adagban (329-038684060-270908) volt az Apám nevében DVD 2130 Ft/db. áron amit egy rendelésem után ajánlott fel a rendszer kedvezményesen azt is hozzá lehetne csapni a dologhoz?
0
2003. szeptember 8., hétfő 12:43
Moderátor
7449
Kedves Pallr! Szívesen megrendeljük neked újra, de úgy látom, hogy mindegyik film ára változatlan az előzőekhez képest, úgyhogy Te is megrendelheted őket. Ha szeretnéd, hogy mi rendeljük meg újra, jelezd felénk légyszives!
0
2003. szeptember 8., hétfő 12:24
171
Xpress: na mégegyszer: akkor meg lehet ugyanazt rendelni 3. jára is? illetve meg tudnátok ezt csinálni nekem? illetve telefonon elérhetőek vagytok?
PallR
0
2003. szeptember 6., szombat 20:10
182
Sírhant művek YESSSS!!! Remélem minden jól fog menni! :) Ma indul a második szezon az HBO-n!
0
2003. szeptember 6., szombat 18:10
462
Igen, a Miért éppen Alaszkát én is szívesen látnám a DVD gyűjteményemben! Jó lenne, ha kiadnák!