Keresés

KÉRDÉSEK

2003. augusztus 29., péntek 14:13
Hello Xpress.hu!

A másodszor megrendelt csomagom sem érkezett meg. A postán nem tudnak róla. De azt mondták, hogy az előző (1 hónappal ezelőtti) csomagomról (ha elveszett) nekik már kellett volna kapniuk papírt, hogy Ti keresitek a csomagot, és ez alapján a posta engem is értesít, hogy a küldemény elveszett. (De ők nem tudnak arról, hogy kerestek volna csomagot). Most ilyenkor mi van…??
0
2003. augusztus 29., péntek 14:10
Állítólag az SPI..
0
2003. augusztus 29., péntek 13:46
Bár tudom sokan kérdezték már köztük én is, de nincs valami hír, hogy ki fogja forgalmazni a Paramount filmeket?
0
2003. augusztus 29., péntek 12:03
Igen, még szeptemberben is tart az akció, a készlet erejéig.
0
2003. augusztus 29., péntek 11:52
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy az augusztusi ajánlatotokat tervezitek szeptemberre is átvinni. A Terminator kedvezményes megvásárlására gondolok. Köszi GKata
0
2003. augusztus 29., péntek 8:45
Xpress! Október elején jön ki, ha minden igaz a Depeche Mode 101 DVD-n, lesz nálatok is, ugye?
0
2003. augusztus 28., csütörtök 18:49
PallR: azt hiszem, hogy 7 évadot forgatnak legalábbis a csillagkapu.hu-n ezt írták, ebből eddig 2. évadot adtak le a tv2-n és nemrég kezdték adni a 3. évadot. Az amazon.co.uk-n 5 évad van DVD-n 5.1-es hanggal (angol) extrákkal fantasztikus díszdozban.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 17:48
Anonymous II.: Én azt sem tudom abból hány évad van, hány rész?
0
2003. augusztus 28., csütörtök 17:32
PallR, gondolj bele a Star Trek - The Next Generation-t is hogy adták ki se szinkron, se felirat ráadásul majd duplájába mint amennyibe az amazon.co.uk-n lehet kapni. Én is örülnék ha kiadnák nálunk is évadonként, de mennyi lenne 50 000 Ft?
0
2003. augusztus 28., csütörtök 17:09
Ha már csillagkapu akkor a sorozatot nem tervezi valaki kuiadni dvdn? szerintem jobb mint a mozifilm!

PallR
0
2003. augusztus 28., csütörtök 16:56
istván: a Csillagkapu után már én is érdeklődtem, a forgalmazási joga a Kinowelt-nél van. Úgyhogy egyhamar azt sem nem adják ki.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 15:29
Kedves Xpress!
Megjelenik mostanában a Csillagkapu /Stargate/ mozifilm változata?Mikor lesz Kapj el ha tudsz?????
0
2003. augusztus 28., csütörtök 12:17
talátam egy furcsaságot

az angol play.com-on láttam (mo-ra nem is szállítanak) hogy a Robin Williams féle Jack kiadásán van magyar felirat. Ugyanakkor itthon meg forgalomba sem került.
Ilyemi hogy lehet? Vagy ez a szokásos kinek mihez van joga, stb? De ha nem forgalmazták itthon, akkor miért van rajta magyar felirat? csak tervezték?

Erre írjon vki vmi okosat
0
2003. augusztus 28., csütörtök 12:05
Kedves Colos!
Kérlek írd meg, melyik akciós filmet szeretnéd.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 12:03
Kedves monty!
Sajnos a postán nem úgy működnek a dolgok, ahogyan az az ember elképzeli, tehát attól még, hogy ajánlottan küldtük és utánvétellel, csak hetekkel a feladás után látjuk biztosan, hogy "eltűnt"  egy csomag. A rendszer szerint a hétfői csomagot is elküldtük.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 11:58
A Shrek forgalmazási joga az eddigi képviseletnél lejárt, az új képviselet (Universal) pedig még nem árusítja, de biztos vagyok abban, hogy a karácsony előtti szezonra kirukkolnak vele. Ha sürgős, vedd meg ahol látod, ha nem, érdemes várni, mert biztosnak tűnik, hogy az új kiadónál olcsóbb lesz valamivel a film, és remélhetőleg a doboza is jobb minőségű lesz.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 0:11
Remélem igazad van már egy hónapja várok valami híre, hogy ki fogja forgalmazni a Paramount filmeket.
0
2003. augusztus 27., szerda 23:43
ha információim pontosak akkor a Paramount dvd-ket az SPI International fogja Magyarországon forgalmazni....
0
2003. augusztus 27., szerda 23:21
Tisztelt Xpress!

Érdeklödnék, érdemes még várni a megrendelt Shrek DVD-re, vagy felejtsem el és probaljam meg valahol megvásárolni. Köszönettel: jjuhasz
0
2003. augusztus 27., szerda 22:09
Tisztelt Xpress!

"A 2003. augusztus 6-án feladott, 322-038623045-270451 -
csomagszámú filmek közt megrendeltem a Terminátor című DVD-t is
akciós áron. Sajnos a film teljes árát kiszámlázták. A csomagot
átvettem, de szeretném ha találnánk valamiféle megoldást. Nekem az
is megfelelő ha a különbözet erejéig választhatok a mostani
Bombaáras filmek közül 1-et."

A fenti emilre még nem kaptam választ! Az infós hölgyel már 2-szer beszéltem telefonon Ő azt mondta, továbbítja a főnökének.

Még reménykedem!
0
2003. augusztus 27., szerda 20:57
Tisztelt Xpress.hu!

Olyan kérédésem lenne, hogy nem lehetne-e a jövőben a filmek mellé esetlegesen egy linket beszúrni, ahol előzetest láthatunk belőle (pl. IMDB). Mikor az ember válogat, jól jönne néha egy ilyen apróság!

Üdv!
Rob
0
2003. augusztus 27., szerda 18:45
Hello Xpress!
Szeretném megtudni, hogy a megrendelésem elindult-e. Úgy tapasztalom, van benne zűrös DVD is (Terminátor, A bárányok hallgatnak). Az előző megrendelésem ugyanis nem érkezett meg. A múlt hét pénteki e-mailemre nem válaszoltatok. Hétfőn felhívtam az info számotokat, hogy mikor érkezik, mire a hölgy közli, hogy ők elküldték, ha nem jött meg (ezt nektek jobban kellene tudni utánvételes küldésnél…nem??), akkor rendeljem meg újból. Csak azt furcsállom, hogy legalább egy e-mail-t küldhettetek volna, hogy a csomag elveszett, de külditek a rendelésem még egyszer. Hétfőn megrendeltem újból a lemezeket… A rendelésemben szereplő valamennyi lemez státusza azonnal küldhető volt.
0
2003. augusztus 26., kedd 17:00
Még egyszer köszi! GKata
0
2003. augusztus 26., kedd 16:54
Az akció elején volt nálunk is belőle néhány napig, de hamar elkapkodták. Egyszerűen arról van szó, hogy a kiadóhoz nem érkezett meg külföldről az akció kezdetéig a teljes megrendelt mennyiség, így pillanatnyilag hiánycikk, de már úton van a következő szállítmány, és reméljük néhány napon belül, vagy legfeljebb 1-2 héten belül újra szállítható lesz a film. Az akció egyébként szeptember végéig tart. Ha most megrendeled, akkor biztos, hogy az akciós áron kapod, akkor is, ha esetleg (bár ez nem valószínű) mégsem jönne meg az új szállítmány szeptember végéig.
0
2003. augusztus 26., kedd 16:50
Sziasztok! Nem tudom, hogy volt-e már szó "A bárányok hallgatnak" DVD-ről, de szeretném megkérdezni, hogy mi lett ennek a filmnek a sorsa. A legtöbb üzlet akcióban hírdeti, de sehol sem kapható, és nálatok is ugyanezt tapasztalom. A vicc az, hogy mielőtt akcióba tették volna az üzletek, még néhány helyen pont az akció napja előtt 9e-ért láttam belőle egy párat. Egyrészt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e többet arról, hogy miért nem lehet sehol sem megvásárolni, ill. hogy az ára az esetleges újra megjelenés után mennyi lesz? Köszönöm előre is a válaszotokat. Üdv. G.Kata
0