Keresés

KÉRDÉSEK

2003. augusztus 4., hétfő 23:05
XPress: A kérdésem az lenne, hogy rendeltem 3 filemt a Terminartor akcioban rendeltem 3 at a Best of bombaar akcioban es rendeltem meg azon felul is egy kettot. namost igy felre van nekem teve mindegyik! ha azt szeretnem hogy ez mind egy csomagban erkezzen meg akkor eleg ha az akcios filemek Kuldjetek most gombjara klikkelek egymas utan majd a kis csekboxokban elkuldetem magamnak a maradkeot is? Ekkor nem fogok 3 csomagot kapni kulon kulon mindet 10000 forint alatti ertekkel, postakoltseggel?

PallR
0
2003. augusztus 3., vasárnap 16:53
jó válasz :-DD
0
2003. augusztus 3., vasárnap 14:17
Kb akkor, amikor a Rambo trilógiát ;-)
0
2003. augusztus 3., vasárnap 13:59
egyébként meg a se7en is kinoweltes, szal tippelj mikor fogják kiadni?
0
2003. augusztus 3., vasárnap 9:59
azonban ha az xpress kiadó, mennyi a bérleti díja? ;)
0
2003. augusztus 3., vasárnap 9:52
(miért gondolnám azt, hogy az xpress kiadó?)
köszönet az érdemi hozzászólásért
0
2003. augusztus 3., vasárnap 3:19
és az xpress szerinted mióta kiadó??!!
0
2003. augusztus 3., vasárnap 2:04
Mélyen tisztelt Xpress úr/hölgy!
Lehetséges, hogy a közeljövőben kiadják itthon a Se7en-t?
0
2003. augusztus 2., szombat 15:28
kedves Xpress!
a Glengarry Glen Ross és a Blood In, Blood out (ez Bound by Honor (1993) címen is futott USÁ-ban) című filmek itthoni megjelenéséről lehet valamit tudni?
0
2003. augusztus 2., szombat 0:06
Kedves László!
Sajnos a jelenetválasztás lapot nem tudjuk pótolni az E.T. kiadványból, ugyanis úgy tudjuk, nem készült ilyen - legalábbis azokban a kiadványokban, amelyekkel találkoztunk (köztük a saját példányunk) nem volt jelenetválasztás-füzet.
A Pókember tokját feketével tudjuk pótolni, de ha az egész kiadványt visszaküldöd az információs oldalunkon megadott címre, küldünk egy új kópiát.
0
2003. augusztus 1., péntek 22:45
Tisztelt Xpress!
Megrendeltem tőletek az "E.T."-t.2003.július 10-én fel is adtátok a csomagot(318-037620000-263340).Másnapra meg is érkeztek a filmek,kissebb szépséghibákkal:
-a Pókember PIROS tokjának sarka letörve,
-és ami a legnagyobb, az E.T. belső borítója (jelenetválasztás)hiányzik a tokból.
Legyetek szivesek ezt a hiányosságot minnél hamarabb pótolni.Persze felár vagy plussz költség nélkül.
Esetleg ha belerakjátok a következő csomagba (kb. egy hét mulva lessz aktuális), azt sem bánom.
Előre is köszönöm.Egy régi vásárlótok.
Korell László
0
2003. augusztus 1., péntek 11:02
DD elvileg októbertől.
0
2003. augusztus 1., péntek 1:45
Üdv! Arra lennék kiváncsi, hogy mikortól lesz kapható a Donnie Darko és a Közönséges Bűnözők Extra Változat DVD?
0
2003. július 29., kedd 23:17
" Ez utóbbi két film esetében elképzelhető, hogy azért nem hozza az InterCom be őket már egy jó ideje, mert talán várható, hogy szinkronos változat is készül. Ez csak a mi megérzésünk. A Fox ugyanis mostanában kezdett el szinkront is tenni a filmjeire, és úgy vettük észre, hogy a nagyobb címek esetében visszamenőleg is pótolják a szinkron-hiányt. Úgyhogy érdemes várni. "

Ilyen jó hírt már nagyon régen hallottam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Predator vágatlan és a többi nagyon film szinkronjáért érdemes várni!!!!
0
2003. július 29., kedd 21:15
és a leon, a profi (luc besson) esélyes, hogy valaha?
0
2003. július 29., kedd 18:12
Köszönöm a részletes választ.

A Hello Dollyt esetleg ki lehetne úgy adni mint a Muzsika hangját(dalbetétszöveg egy külön füzetben).
0
2003. július 29., kedd 14:50
Na megszülettek a válaszok:

Kék bársony - októberben várható
Hello Dolly - nem jön, mert problémás a kiadás. A dalbetétek alatt nincs magyar felirat.
A 7 mesterlövész - novemberben várható
Szentivánéji szexkomédia - idén nem várható, de jövő év elején elképzelhető
Szőkék előnyben - idén nem várható, de jövő év elején elképzelhető
Róma - október
Satyricon - október
A nagy kékség - Bizonyos technikai okok miatt csak jövőre várható
9 és fél hét - jövőre
Lenny - jövőre
Tom Jones - jövőre
Equus - jövőre
Predator e.v. - Egyelőre nem várható
Féktelenül e.v. Egyelőre nem várható

Ez utóbbi két film esetében elképzelhető, hogy azért nem hozza az InterCom be őket már egy jó ideje, mert talán várható, hogy szinkronos változat is készül. Ez csak a mi megérzésünk. A Fox ugyanis mostanában kezdett el szinkront is tenni a filmjeire, és úgy vettük észre, hogy a nagyobb címek esetében visszamenőleg is pótolják a szinkron-hiányt. Úgyhogy érdemes várni.
0
2003. július 26., szombat 18:20
Kedves XPRESS

Köszönöm,hogy rákérdezel ezekre a filmekre.A listához még hozzátenném az Egerek és emberek c. fimet (szeptemberben jelenik meg Németországban)
A hiányzó magyar feliratos MGM/UA és FOX filmek listája persze korántsem teljes...és érdekes módon egyiket sem mostanában forgatták.
Az Intercom mintha mellőzné a régi klasszikusokat.Remélem,hogy nincs igazam.
0
2003. július 25., péntek 23:21
Na ja. Amik kellenek mindíg eltűnnek mielőtt megvennéd. Így szokott lenni. Ezért nem veszek meg mindent amit meg kéne mert egy Különvéleméynből vagy Gyűrűk urából nem fognak újat kaidni, de egy Matrix 1 (aminek nincs szinkronos kiadása tehát még az exztra kiadást is meg lehet fejelni)vagy Bérgyilkosok, preadtor stb. szerű filmekre lehet számítani újrakiadásokból ha egy film nem olyan jó minőségben leneik meg ezért kiadhatják őket újra. Szinkronosan plussz extra változatként 8mint a halálos iramban esetében). Ez egy tök korrekt dolog.
0
2003. július 25., péntek 19:43
Miért van az, ha megveszek egy filmet, hogy jaj ez nekem mennyire kell, meg majd jó sokáig nem lehet hozzájutni, akkor egyrészt ugye megveszem jó drágán, tehát ugye az 1-2 éves árakat vegyük figyelembe, aztán nem tűnik el, nem fogy el, sőt 2 év múlva akciósan utánad dobják, ha meg ennek nekibuzdulván nem veszem meg, mert majd lesz olcsóbb, akciós, stb, akkor egy csak arra eszmélek, hogy sehol égen-földön nem lehet hozzájutni. Persze ehet, hogy 2 év múlva kiadják újra maxiszuper kiadással, tele extrával, de ugye nem vagyok jós, meg persze ez a sors azokat a filmeket szokta elérni, amiket én már jó borsos áron megvettem a legpuritáánabb kiadásban.

Ehhez tartozik még pl. az is, hogy miért mindig az a hardvergyártó jut csődbe, akinek a termékét megveszem. persze ez már erősen off
0
2003. július 25., péntek 1:58
castor: Az ingyenes postázást akkor érvényesíti a rendszer, ha eléri az egyszerre küldött rendelések összértéke a 10000 forintot. Tehát a 9990 forintos csomagnál még számolunk postaköltséget. (Azt elárulom, hogy ha így is postaköltség nélkül küldenénk a csomagokat, egy kicsit veszítenénk minden küldeményen. Igérem, ha a lottó 5-öst szombaton mi nyerjük, postaköltség nélkül küldjük még az 1990 forintos CÁPÁ-t is. :)  )
0
2003. július 25., péntek 1:55
csabaga: Mi is csak az InterComhoz tudunk fordulni a kérdéssel. A jövő hét elején remélem sikerül egy-két címmel kapcsolatban valamilyen konkrét információhoz jutnunk.
0
2003. július 25., péntek 1:45
Kedves Xpress!

A "Best of Bombaár!" akcióval kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Ugye ha rendelünk 3 db filmet, akkor az 9990 Ft. A kérdésem az lenne, hogy erre vonatkozik-e az ingyenes szállítási költség akció, vagy rendelnem kell hozzá még egy lemezt?

Előre is köszönöm a választ, a többiek nevében is!
0
2003. július 24., csütörtök 19:14
Kedves XPRESS

Mikorra várhatóak kb. az alábbi MGM/UA és FOX filmek? Külföldön már mind megjelent,több közülük már elég régen,magyar felirat van rajtuk.

Kék bársony
Hello Dolly
A hét mesterlövész
Szentivánéji szexkomédia
Szőkék előnyben
Predator EV.
Féktelenül EV.
Fellini Róma
Satyricon
A nagy kékség
9 és fél hét
Lenny
Tom Jones
Equus

Az Intercomhoz sajnos hiába fordulok.Előre is köszönöm a választ.
0
2003. július 21., hétfő 22:51
ne akartam folytatni a dolgot DE erre valaszolok ha segiteni akar krje ekl az email cimedet es segitsen de ne ezen az oldalon irjon le egy konkurens aruhazat akarmennyire is nem lehet azt itt kapni. Azert tudjak itt a filmeket ennyi kedvezmennyel adni mert sokat vesznek belole ( persze relative ) ha te elmesz egy dvd miatt korulnezel ott es masokat is megvezsel ott valamiert ( nincs meg itt, akcio ) akkor az neki is rossz meg neked is meg az xpress nek is.
Na persze azert en is vagom hogy nem eszik ilyen forron a kasat és amit fenn leirtam az ilyen kicsiben lehet nem igaz de akkor is ez elvi dolog. Nem is reagaltam szerintem durvan csakhat klaatu volt olyan amilyen es o irt ilyen szavakat ide amik nem idevalok.
0