Keresés

KÉRDÉSEK

2003. július 15., kedd 2:08
ha jól tudom ez is kinowelt cucc volt. szal ne nagyon várjál rá.
0
2003. július 15., kedd 1:58
Nálunk még nem jelent meg!
0
2003. július 15., kedd 1:22
Hi Mindenkinek!

Lenne egy kérdésem. Nem néztem végig a hozzászólásokat, kérdéseket, de nem találkoztam sehol a Hetedik c. filmmel DVDn(Brad Pitt, Morgan Freeman) magyarországon. Ha valaki tud róla vmit megköszönném.
0
2003. július 10., csütörtök 17:47
megjelent

0
2003. július 10., csütörtök 16:43
Kedves Xpress!

Már kb. egy hónapja kérdeztem, most ismét érdeklődnék, hogy van-e már hazai Paramount DVD-képviselet a UIP-Dunánál? Vagy ha náluk nem, akkor kinél?
Ha meg már van képviselet, akkor kb. mikorra várható az újabb Paramount DVD-filmek itthoni megjelenése?

Kérdésem oka igen egyszerű: éjjel rábukkantam egy német DVD-lemezeket tesztelő weboldalon a "Star Trek: Nemesis" tesztjére (tegnap került fel az oldalra a kiadvány bemutatása, a korong jövő héten csütörtökön kerül a kinti boltokba), és a hátsó borító tanúsága szerint van magyar felirat a lemezen!!!

Valamikor eljut hozzánk is ez a kiadvány (lehetőleg még ebben az évezredben), vagy máris lehet kattintani az Amazon-on a "megvétel" gombra, vagy ismerősömnek pénzt adni, hogyha kint jár, vegye már meg nekem?

Ugyanez a helyzet a "Star Trek 4." extra változatával is (van magyar felirat, Németeknél már egy hónapja kapható, itthon se híre, se havma :((( ).

Köszönöm!

Mikey-Soft
0
2003. július 9., szerda 18:05
A tudom,de nem mondom meg hozzászólásoknak semmi értelmük sincs,legfeljebb annyi,hogy tudatosan másokat bosszantanak vele.
0
2003. július 8., kedd 23:50
"Nemsokára sorban fognak DVD-n kijönni, méghozzá eredeti szinkronnal (no Kránitz Lajos, thank God...) " - nevet nem mondok.
0
2003. július 8., kedd 23:47
újság melléklet derogál?
0
2003. július 8., kedd 23:47
engem nem zavar, ha téged se zavar, hogy 2x annyit fizess érte.
0
2003. július 8., kedd 23:10
Honnan veszed, hogy megjelenik az összes mellékletként??? Ha valami bővebb infód van róla, akkor légyszíves írd le!
0
2003. július 8., kedd 22:53
végre! éljen a piszkálódás! :(
Bocs,de téged miért zavar,ha újság nélkül szeretné valaki
megvenni?
0
2003. július 8., kedd 22:36
"de jó lenne, ha kereskedelmi forgalomban is megjelenne az összes!" - és az miért lenne jó? ha egy újság mellékleteként megjenik az összes 2500 Ft-ért az baj?
0
2003. július 8., kedd 22:03
Kedves Xpress!

Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e valamit tudni a Bud Spencer/Terence Hill filmek DVD-s megjelenéséről? Kb másfél hónapja hallottam róla pletykákat, hogy az összes megjelenik magyar 2.0 szinkronnal.
Egyelőre csak annyi biztos, hogy a DVD Magazin következő számában a Nyomás Utána! lesz a filmmelléklet, de jó lenne, ha kereskedelmi forgalomban is megjelenne az összes!

A TV-t nézve jutott most eszembe:
A Lánglovagok c. film DVD megjelenéséről lehet tudni valamit?

Előre is köszönöm a válaszokat!
0
2003. július 7., hétfő 18:38
Ha a zenés filmeknél a dalokhoz nincsen magyar felirat , szerintem legalább egy
figyelemfelhívó matricával jelezni kellene ezt a hibát a celofánborítón.
Persze a lemez is lehetne olcsóbb,hiszen nem teljes értékü kiadványról van szó.

Kedves XPRESS erről mi a véleményed?
0
2003. július 5., szombat 17:13
Biztos az XPRESS.HU Bt. :)))))
0
2003. július 5., szombat 17:09
Na ki?
0
2003. július 5., szombat 16:06
Hehe, én már tudom ki fogja forgalmazni a Paramount filmeket. Persze én sem akarok pletykálkodni, de egy kicsit meglepődtem.
0
2003. július 4., péntek 12:49
Fél órával ezelőtt válaszoltak.
0
2003. július 4., péntek 12:44
Biztos most vannak a nyári szabadságolások.
0
2003. július 4., péntek 9:05
Xpress, a héten már írtam nektek jónéhány e-mailt, de még mindig nem válaszoltatok. Válaszoljatok már légyszi, mert nagyon fontos lenne.
0
2003. július 3., csütörtök 20:27
nofene, a kinoweltnél anno egészen mást mondtak, de ezek szerint a keserűség késztette őket arra, hogy elferdítsék az igazságot. lúzer banda! :] na jó, nem szép dolog a káröröm...
0
2003. július 3., csütörtök 18:54
Kedves XPRESS

A hét mesterlövészről nincsen valami újabb hír?
Esetleg a Hello Dolly megjelenése várható a közeljövőben? Szintén régen megjelent külföldön magyar felirattal. Az Intercom mintha szándékosan mellőzné a régi klasszikusokat.
Előre is köszönöm a választ.
0
2003. július 3., csütörtök 14:35
Köszönöm a gyors & kielégítő választ :) Akkor asszem gyorsan megrendelem őket, mielőtt kifogynátok belőle :)
0
2003. július 3., csütörtök 14:16
Ismereteink szerint konkrét terv egyik filmmel kapcsolatban sincs, de ha esetleg felpörögnek a Batman 5. körül az események és még a DVD-formátum kihalása előtt megjelenik az új rész apropóján az összes előző rész extra változata, azon talán már magyar szinkron is lesz.
A Szellemirtók első kiadása elég extra volt, úgyhogy nem valószínű, hogy belátható időn belül jönne egy újabb kiadás, de ha mégis, arra talán felkerülhet a magyar szinkron.
0
2003. július 3., csütörtök 14:13
Úgy tudjuk, hogy született már döntés, de mivel hivatalos bejelentést még nem tett a leendő forgalmazó, ezért feltételezzük, hogy a szerződés aláírása még hátra van. Addig mi sem szeretnénk pletykálni.
0