Csinálni kellene valami külön hírek/pletykák részleget (fórum, vagy egy külön oldal), ahol az Xpress által szerzett, ill. tudomásukra jutott új infókat osztják meg velünk :) Lehet, hogy nem kellene egy-két dolgot leírni többször. :) Ezt most nem a mostani kérdezz-felelek alapján mondom, csak úgy eszembe jutott :)
0
2003. június 26., csütörtök 15:48
34
ettől féltem ezért kérdeztem hogy mikor?
0
2003. június 26., csütörtök 15:00
Moderátor
7449
Valóban tervben volt, de technikai okok miatt későbbre csúszott a megjelenés. Ősszel várható a két Apáca show.
0
2003. június 26., csütörtök 14:42
35
Mikor? Hisz te magad írtad :))
0
2003. június 25., szerda 23:29
34
hali. xpress, tőled kérdezném, hogy az egyik magazinban olvastam hogy lesz apáca show 1-2 dvd megjelenés magyar szinkronnal júliusban. igaz ez? mikor?
0
2003. június 25., szerda 22:11
Moderátor
7449
Valóban elszomorító, hogy az említett filmeknél nincsenek feliratozva a dalszövegek, de ez sajnos nem azon múlik, hogy ki az egyes stúdiók helyi képviselete. Mint láthattuk, a Rémségek kicsiny boltja esetében még az angol feliratsávról is hiányoznak a dalszövegek, tehát ez valamilyen érthetetlen központi döntés. Mindenesetre érdeklődünk a Warnernél, hogy ők tudnak-e erre valamilyen magyarázatot, illetve várható-e, hogy a jövőben a zenés filmek is kapnak rendes feliratot. Azt kétlem, hogy az eddig megjelent filmek újra kijönnének felirattal.
0
2003. június 25., szerda 18:34
6925
Kedves XPRESS
Tőled kérdezem mivel a kiadókhoz hiába fordulnék. MIÉRT NEM FELIRATOZZÁK A ZENÉS FILMEK EGY RÉSZÉNÉL A FILMDALOKAT?
A Warner (Gigi,MY FAIR Lady) és a Columbia (Oliver) filmekkel korábban nem volt ilyen gond.De amióta a Warner Magyarország KFT átvette ennek a két kiadó filmjeinek a forgalmazását az Intercomtól azóta lemaradnak a magyar feliratok a betétdalokról. Pld. Funny Girl (Columbia), Egy amerikai Párizsban,Rémségek kicsiny boltja(Warner) Egy kivétel van, az Ének az esőben extra változat,de ehhez egyszer már készült felirat még az Intercom korszakban a fapados kiadáshoz és ez változatlan formában megmaradt. Van rá remény,hogy ez a helyzet megváltozzon? Érdekes módon a FOX-nál pont fordítva történt mindez.Rocky Horror Picture Show-nincs felirat, A muzsika hangja-a dalok szövege egy külön füzetben, Moulin Rouge- van felirat! A Paramount kiszámíthatatlan, Pomádé igen, Fehér Karácsony nem. Az MGM/United Artist klasszikusai (Hair,West Side Story stb. még nem kerültek el hozzánk,remélem lesz majd rajtuk felirat. Universal zenés film nem jut eszembe,a Disney szerencsére szinkronizálja,feliratozza a filmdalokat.(Pinokkió,Hófehérke) Nem ezt a példát kellene követnie a többi gyártónak,forgalmazónak?
Szerintem a feliratok hiánya csökkenti a lemezek értékét, a történetet nem ismerők számára érthetetlenné teheti a filmet. A választ előre is köszönöm.
0
2003. június 24., kedd 15:39
19951
Sajna a Roger nyúl egyhamar nem lesz mert a Disney visszadobta a szinkront,mondván hogy nem felel meg nekik a mínősége. Megint csak így jártunk.
0
2003. június 23., hétfő 14:45
1447
Kedves Xpress!!
Tudtok valamit esetleg a "Vissza a suliba" (Back to School) c. Rodney Dangerfield film és az "Éjszakai rohanás" (Midnight Run) c. Robert De Niro film esetleges hazai megjelenéséről?
-Köszi-
0
2003. június 23., hétfő 14:09
1570
Roger nyúl várható e nálunk?
0
2003. június 23., hétfő 13:43
160
Kacagómikulásnak: minden szombat-vasárnap a pecsa bolhán a "színpadon" árulnak eredeti moziplakátokat. Nemtom, mennyiért. T
0
2003. június 22., vasárnap 16:03
462
Sztem ne nagyon várd, hogy ez a film nálunk valaha is megjelenik!
0
2003. június 22., vasárnap 0:00
3
Hello lehet hogy egy kicsit offtopik, de az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok-e, hogy hol lehet kapni filmplakátokat?
0
2003. június 19., csütörtök 16:35
55
nem tudja valaki, hogy itthon valaha is megjelenik a Pulp Fiction SE kiadása felirattal?!
0
2003. június 18., szerda 12:42
95
Kedves Xpress!
Mivel a legtöbb filmet előrendelésben veszem számomra hasznos lenne, ha az Aktív rendelések - Előrendelések táblázatában az egyes filmeknél a várható megjelenési időpont is megjelenne. Így nem kellene mindegyik filmre külön-külön klikkelve megnéznem a pontos dátumot.
Előre is kösz!
János
0
2003. június 18., szerda 9:18
83
Kedves Xpress! Tisztelettel érdekődnék,hogy a City Slickers/Irány Colorado/ mikor kerül kiadásra itthon? Köszi előre is! István
0
2003. június 18., szerda 8:31
186
Köszönöm a gyors választ!Erre én is gondoltam már csak az ára miatt is! Más! A Halálsoront kiadják mégegyszer valamikor? Köszi:Lalabatya
0
2003. június 18., szerda 0:57
Moderátor
7449
Kedves Lalabatya! Ez a film hivatalosan idehaza még nem jelent meg (nem hozta be a magyar jogtulajdonos), viszont kb. 2 éve kapható mondjuk Angliában. Amint hivatalos forrásból beszerezhető lesz a film, a mi adatbázisunkban is megtalálod majd.
0
2003. június 17., kedd 21:00
186
Kedves Xpress! Ez a film nem lesz Nálatok?
A HÉT MESTERLÖVÉSZ Eredeti cím:Magnificent Seven, The (Special Edition)
Mûfaj: Western Rendezte: John Sturges Szereplõk: James Coburn, Yul Brynner, Eli Wallach, Steve McQueen, Charles Bronson, Robert Vaughn Típus: DVD Ár: 8500 Ft Akciós ár: 7990 Ft
A kis mexikói falu parasztjai hét sorsüldözött amerikai fegyverforgatót fogadnak fel, hogy védjék meg õket a banditák állandó zaklatásától.
Stúdió/Forgalmazó: MGM Hang: angol(DD 5.1) Kép: 2.35:1 16:9 Felirat nyelv: angol, cseh, dán, holland,finn, Magyar, Régiókód: 2 Hossz: 125 perc Megjelenés dátuma: 2003. június 15. Extrák: Közvetlen jelenetválasztás Interaktív menük Exkluzív audiokommentár(ok) az alkotókkal
0
2003. június 17., kedd 13:43
1570
tagsy.freeweb.hu
0
2003. június 17., kedd 13:43
1570
tagsy.freeweb.hu
0
2003. június 17., kedd 13:35
37
Hello
Tud valaki olyan weboldalt ahol találok magyar nyelvű DVD-boritokat? (És le is lehet tölteni öket normál méretben) Vagy olyan programit amivel lehet csinálni boritot??
Minden segitséget elöre is köszönök.
0
2003. június 17., kedd 9:37
1570
Ok, megnyugodtam :) csak eléggé kétértelmű volt a hír számomra.. na de mindegy, csak jöjjön már!
0
2003. június 17., kedd 9:32
17243
a kép természetesen fake és nem is olyan szép, de legalább fasza dolgokat sejtet. :] viszont anno fél életem tettem volna arra, hogy a TTT díszdobozban ezúttal két darab torony lesz. és mégsem. :]
0
2003. június 17., kedd 8:45
35
Dehogyis! Honnan veszed ezt? Természetesen ugyanúgy lesz mint az első résznél, három féle változata lesz.