Ezt a képet már természetesen láttam & időpont is ismert volt már számomra, de ezek szerint semmi új info nincs. Lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, de a 4lemezes változatból csak díszdoboz lesz? Nem úgy lesz mint az első rész esetében is, hogy kétféle lesz (szobor és szobor nélküli)?
0
2003. június 16., hétfő 23:44
35
Nem valószínűleg, hanem biztosan 18-án fog megjelenni (itthon is), de ez a kép fake. Nem teljesen, mert kb. így fog kinézni, de lehet látni, hogy nem jól van összeillesztve, kicsit olyan fura na :) De az tuti, hogy Gollam lesz benne, mert mi más? Keselyüstök? Vagy talán Szilszakáll? :D
0
2003. június 16., hétfő 20:36
118
ez nem fake kép? mármint, ebben hol látszódik hogy vajon mi lesz az ajándék? Egy Gollam képet odanyomtak a csomagra, mert terjengett, hogy Gollam figura lesz az ajándék...de ebből semmit nem veszek ki, a piros, már rég ismert dobozon kívül...
0
2003. június 16., hétfő 19:54
17243
valószínűleg november 18-án fog megjelenni és így fog kinézni:
0
2003. június 16., hétfő 15:35
1570
Tudni már valamit a 4lemezes Két torony-rol?
0
2003. június 14., szombat 21:06
304
blackstar.co.uk
0
2003. június 14., szombat 10:15
9
Daniba! Meg tudnád írni hogy melyik oldalon láttad?
Előre is köszi!
0
2003. június 14., szombat 1:33
18
Köszi :)) Valószínű' azért volt, mert újra kellett regisztrálnom magam... Amúgy amint megérkeztem este, már kezembe is nyomták a csomagot, szóval thx, csak én voltam a türelmetlen :PP
0
2003. június 13., péntek 21:38
118
Hello Xpress, nem várható valamikor egy teljes, vágatlan és az eredeti magyar szinkronnal ellátott(!) Az utolsó cserkész c. film?
0
2003. június 13., péntek 21:35
186
Kedves Xpress!
Érdeklődnék,hogy tudtok-e valamit arról,hogy kiadják-e újra valamikor a Halálsoron című filmet?
Köszi:Lalabatya
0
2003. június 13., péntek 12:23
Moderátor
7449
Engedelmeddel javítottuk az e-mail cím egyértelmű hibáját, de azért te is vethetnél rá egy pillantást, hogy nincs-e véletlenül más hiba is a címmel.
0
2003. június 13., péntek 12:21
Moderátor
7449
Kedves NeoHunter! A rendszer szerint a csomag szerdán postázásra került. Ha nem kaptál értesítést róla, légyszives ellenőrizd, hogy jó e-mail címet adtál-e meg a regisztrálás során. A postázásról szóló értesítés automatikusan megy, tehát arról nem lehet szó, hogy nem ment volna a levél. Legkésőbb ma a csomagnak is ott kellene lennie. Bocs, most nézem, egyértelmű, hogy rossz az e-mail címed, ugyanis a .hu-t lefelejtetted a végéről :) Szóval a csomag is, meg a levél is ment.
0
2003. június 13., péntek 12:10
18
Xpress-t szeretném megkérdezni a rendelésemmel kapcsolatban. Kedden rendeltem (pontosabban hétfő este) 5-6 filmet, de visszajelzést máig nem kaptam. Előfordulhat, hogy a rendelés nem került feldolgozásra?
0
2003. június 7., szombat 22:30
14593
Hali!
Kedves Xpress!
Az lenne a kérdésem, hogy az InterCom tervezi-e más régebbi filmek kiadását akciós áron, és ha igen, mikor?
Meg hogy tudtok-e valamit arról, hogy lesz-e szinkronos kiadása az "Én és én meg az Irén" c. Jim Carrey filmnek (legalább egy Surround szinkron legyen, ha nem is 5.1, jöhet akár extrák nélkül is, csak legyen szinkon - ha már egy pár régebbi Fox filmet képesek voltak újra kiadni szinkronnal, ez eddig miért maradt ki, a "Harcosok klubja"-val együtt?).
Még valami: a "Csillagkapu" mozifilm itthon mikor akaródzik végre DVD-n is megjelenni? Videón a Best Hollywood adta ki (pedig MGM film, a "Banditák"-at persze ki tudták adni DVD-n - MGM szintén, mint ahogy az "Eredendő bűn" is).
Előre is köszönöm!
Mikey-Soft
0
2003. június 7., szombat 19:53
14593
Hali!
G-BOI!
Novocain: e hónaptól kölcsönözhető DVD és VHS-en.
O, Brother...: csak külföldön jelent meg (német kiadásban volt szerencsém hozzá), magyar felirat is van rajta, a Universal adta ki. Itthoni megjelenése bizonytalan, mert VHS-en a Flamex-nál volt.
Mikey-Soft
0
2003. június 7., szombat 19:00
118
Xpress, Novocain DVD? És az O Brother Where Art Thou? ezek megjelentek már nem?
0
2003. június 7., szombat 11:28
304
Szilvi. Külföldi lapon láttam 1998 as pár rész, egy DVD-n és magyar felirat is volt rajta
0
2003. június 7., szombat 9:43
9
Szia Xpressz!
A Dawson’s Creek című sorozat felől szeretnék érdeklődni. Amerikába júniusba, Németországba pedig ez év decemberében jelenik meg az első fejezet, 13 résszel. Várható valamikor nálunk is a megjelenés?
0
2003. június 6., péntek 22:17
304
Egy külföldi honlap szerint Július 28-án Angliában megjelenik Adam Sandler Eddigi legjobb filmje a PUNCH-DRUNK LOVE magyar 5.1 el és felirattal. Kedves XPRESS. Esetleg utánna járnátok. A Columbia forgalmazza
0
2003. június 4., szerda 17:38
18
Kedves Xpress!
Mikorra varhato a Monty Python diszdobozbol a kovetkezo szallitmany?
0
2003. június 3., kedd 22:26
14593
Hali!
G-BOI:
A Rover Dangerfield-et anno az InterCom adta ki, egyébként a Warner filmje, de nem tudom, ki akarják-e adni DVD-n a közeljövőben.
Mikey-Soft
0
2003. június 3., kedd 22:23
118
hello, a Rover Dangerfield várható valamikor magyarul...? bár az amazonon keresve még amerikai dvd-t sem találtam, csak vhs-t :( az fox film volt? nem tudni akkor vmit a megjelenéséről?
0
2003. június 3., kedd 18:06
35
Nagyon jól tudom, hogy egy ideje már akciós. Mindenhol. Elvileg. De itt akkor is hiánycikk volt, tehát nem volt. Azért írtam, hogy már, mert (Xpress.hu szerint) pár napig nem volt kapható, és te akkor írtad a kommented, amikor _már_ újra kapható volt. Najó, ezt hagyjuk, úgyis nekem van igazam ;)
0
2003. június 3., kedd 16:27
Moderátor
7449
Mi több, nálunk is csak néhány napig nem volt Mátrix. Viszont a Shrek sajnos hosszú ideje hiánycikk, és amíg nem indul el a Universal/Dreamworks önálló irodája (reméljük néhány héten/hónapon belül) addig sajnos utánpótlás sincs belőle.
0
2003. június 3., kedd 15:50
9
Kedves Berkenye, Bár lehet, hogy Te csak az Xpress-re, mint forrásra gondoltál, én viszont nem. Az extra kiadás már egy ideje akcióban volt és kapható (most) is, nem csak "már".