Hali!
Klasszis!
Köszi, hogy kiállsz értem, mert azok alapján, amiket írtál, ugyanazon a véleményen vagyunk! A Paramount monnyon le!!!
Nem értem, hogy lehetnek Star Trek-ügyben ilyen balf***ok, lazán ki lehetett volna hozni elsőre is olyan színvonalas kivitelben a mozifilmeket, mint most újrázva az első hármat (gondolok itt többek között a magyar feliratos extrákra)!
A kérdésedre a válasz: nem rendeltem még külföldről, és ezentúl sem fogok túlságosan, mert én azon a véleményen vagyok, hogy ha már a tisztelt filmstúdió (gyártó-masterelő) rápakolja a magyar feliratot vagy/ÉS!!! szinkront a filmre, akkor inkább kivárom amíg magyar borítóval vehetem kézbe imádott sorozatom újabb Extra változatú darabját (leszámítva a jó sz*r UIP-s tokot, úgyis miután megvettem a filmet, repül a kukába (a tok), a lemez meg egy normális tartóba)!
Már vagy két éve megtehettem volna, hogy megveszem az összes mozifilmet, de amilyen az első kiadás volt, úgy nagyon nem kellett (főleg a Nemzedékek a baromi sz*r minőségű monó magyar hangjával, felirat nélkül!!! Na jó, a Khan haragjánál elgyengült a kezem, mikor megjelent a normál változat itthon, csak azt vettem meg a régi kiadásokból - mondjuk azóta eladtam, mikor megjelent a kétlemezes rendezői változat).
A BlackStar egy angol DVD-s oldal (mint itthon az Xpress), mondjuk ha nem baj az, hogy német borítója van, akkor figyelmedbe ajánlom még az amazon.de-t. Bár szerintem határainkon kívül bármelyik országban hozzáférhető lesz jövő héttől, úgyhogy ha megoldható, inkább Bécsbe kéne kiugrani érte (bár ez elég macerás szerintem). A többi országban remélhetőleg nem csak egy éves szerződést kötöttek a Paramounttal, mint itt nálunk (a UIP is monnyon le, amilyen hülyék, gondoltak volna pár évre előre, mikor szerződést kötöttek, akkor nem anyáznék ilyen bőszen a negyedik (és majdan a többi extrás) Trek-film megjelenése miatt).
A rendeléssel meg az a gond, hogy ahhoz nem árt, ha van olyan bankkártyád, amit elfogadnak netes rendelésnél (ez is visszatartó ok nálam, meg persze a baromi drága vámolási procedúra is rátesz egy lapáttal a költségekre).
Én azt mondom, inkább ki kell várni, mire a mélyen tisztelt UIP-Duna Film lesz szíves újra Paramount DVD-ket forgalmazni (csak jönne már el az az idő, csúnya lenne, ha novemberben az Indy trilógiát külföldről kellene behozni, akkor kapok majd idegbajt).
Remélem kielégítő választ adtam, ha van valamilyen kérdésed, vagy szeretnél jobban megismernél egy igazi Trek-rajongót, itt az emilem:
mikeysoft@freemail.hu
Hali!
Mikey-Soft