Elismerem én voltam a balfék, mivel nem olvastam el a hibás lemezre vonatkozó részt. Az az igazság, hogy már 2 éve tőletek vásárlok, és eddig nem volt problémám a filmekkel, így el is felejtettem, hogy anno mit olvastam, és hol.
0
2003. május 28., szerda 16:33
Moderátor
7449
Maffiózók 4. szériája várhatóan az év vége felé jelenik meg.
Waking Life megjelenéséről nem tudunk.
Memento DVD-t éppen a kimúlása pillanatában tervezte a hazai Kinowelt, de most egyelőre nincs remény. Hallottunk azonban olyan pletykát, hogy talán újra életre kel a Kinowelt, azt azonban nem tudni, hogy foglalkoznak-e majd intenzíven DVD-kiadással.
0
2003. május 28., szerda 16:33
4
Köszi a gyors választ.
0
2003. május 28., szerda 16:30
Moderátor
7449
divido: A Taxi 3 várhatóan ősszel jelenik meg, a Jóbarátok sorozat pedig az év végén, vagy a jövő év elején várható. Először - ha minden igaz - az újabb szériák jelennek majd meg.
0
2003. május 28., szerda 16:29
Moderátor
7449
speedygonzales: a Universal (ők forgalmazzák mindkét filmet) most létesített önálló irodát Magyarországon. Eddig a UIP képviselte őket. Az iroda a napokban kezdte meg a működését, és ez sajnos azt jelenti, hogy kell 1-2 hónap, mire elindíthatják a DVD-kiadást, forgalmazást. A Vörös Sárkány 2-lemezes lesz és 5.1-es magyar szinkron is lesz rajta, de sajnos az említett okok miatt várni kell a hazai megjelenéssel. Ha beindul az iroda, várhatóan minden nagy megjelenés a nemzetközi megjelenéssel együtt kerül idehaza is az üzletekbe. Szintén akkor várható, hogy újra kaphatók lesznek a jelenlegi Universal hiánycikkek, élen a Vissza a jövőbe trilógiával.
0
2003. május 28., szerda 16:25
Moderátor
7449
Kedves Hantal: az info oldalon (fent a kosár mellett, i-betű) részletesen le van írva, mi a teendő a hibás lemezekkel. Bocs, de a levelezéses gépünk az elmúlt napokban karbantartás alatt állt, és úgy tűnik a kollégám még nem ért a levelek végére.
0
2003. május 28., szerda 16:06
45
sziasztok!
már kérdeztem néhányszor, de könyörgök valaki szabadítson meg a kétségektol, mikor lesz Vörös sárkány?? (meg új Bourne rejtély, de ez annyira nem lényeg, mer' nem jó a film - meg Damont se bírom, de valamiért iszonyú késztetést érzek, hogy megvegyem - fene se érti). köszi. :)
0
2003. május 28., szerda 15:52
4
Akkor itt a fórumban, mivel az info@xpress.hu-ra küldött leveleimre senki sem válaszolt!
Május 12.-én vettem 5 filmet tőletek. Sajna az egyik szektorhibás (Holt Költők Társasága). Miként lehetne kicserélni működőképes DVD-re?
0
2003. május 28., szerda 15:45
4
Akkor itt a fórumban, mivel az info@xpress.hu-ra küldött leveleimre senki sem válaszolt!
Május 12.-én vettem 5 filmet tőletek. Sajna az egyik szektorhibás (Holt Költők Társasága). Miként lehetne kicserélni működőképes DVD-re?
0
2003. május 28., szerda 9:35
13
derceto figyelmeztetett (köszi) a topic létezésére, mert sikerült egy új topicot nyitnom, pedig ide is írhattam volna. Tehát ha megbocsátotok, akkor copy->paste:
Hello, kérdésem annyi, hogy egy konkurens oldalon már kapható a Mr Bean rajzfilm DVD. Nálatok mikor lehet kapni? Szeretném azt is innen megrendelni, hamár az eddigi filmjeim is Tőletek vannak. Várom az okosságot... Köszke!
0
2003. május 27., kedd 1:52
1
Üdv!
Várhatóan mikor jelenik meg a Maffiózók 4. szériája DVD-n?
Tudtok-e a Waking Life c film hazai megjelenéséről? Külföldön nagy sikert aratott, itthon be sem mutatták...
Végezetül: lesz valaha Memento DVD?
BF
0
2003. május 26., hétfő 18:17
4
Csak két kérdés,mikor jelenhet meg a Taxi 3, illetve Jóbarátok sorozat??????
0
2003. május 25., vasárnap 21:30
32
Xpress Ksözönöm a választ!:-))
0
2003. május 25., vasárnap 14:29
Moderátor
7449
DavE: Gondolom máshol is lehet majd kapni őket. Köszönjük, hogy támogatod az internetes vásárlást, és örülünk, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk a multik további erősödéséhez :)
Mátrix Reloaded - valószínűleg október végén, vagy november elején jelenik meg DVD-n. Biztos a multiknál is meg lehet majd vásárolni. :)
0
2003. május 24., szombat 23:10
32
Bocsi!!!!:-)))) Nem álatok, hanem nálatok.
:-))))))))))))))))))))
0
2003. május 24., szombat 23:08
32
Szia Xpress!!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 3690 ftos DVDk csak álatok lehet majd kapni vagy mint a bombaárasakat üzletben is????
Előre is köszi!!!! Üdv!
u.i.: MATRIX - RELOADED????????????
0
2003. május 22., csütörtök 2:06
34
Hello mindenki.
Szeretném megtudakolni hogy a most június 16-án megjelenő Agatha Christie regényéből készült 4 filmalkotást tartalmazó díszdoboz megjelenik e vajon kis hazánkban, netalántán magyar felirattal? (Egyébként a doboz tartalma:
Gyilkosság az Orient Expresszen - 1.66:1 széles vásznú transzfer, monó hang, mozis előzetes mint extra
Halál a Níluson - 1.78:1 széles vásznú transzfer, monó hang, mozis előzetes és egy 23 perces werkfilm az extra
A kristálytükör meghasadt - 1.85:1 széles vásznú transzfer, monó hang, mozis előzetes az extra
Nyaraló gyilkosok - 1.78:1 széles vásznú transzfer, monó hang, mozis előzetes és egy 15 perces werkfilm az extra)
Vagy esetleg a Poirot "exclusive" 31! DVD-s teljes sorozatot tartalmazó díszdoboz? (Erre látok kb. 0,0000000001% esélyt)
Kérem ha valaki tud valami használható infót a fentebb írt díszdobozokról, kérem írja le.
Bye- (Sorry hogy ide is beteszem, de nagyon kiváncsi vagyok :))
0
2003. május 21., szerda 19:05
1
Mikor lehet előrendelni a Lord of the Rings: Two Towers Extra változatát? A hivatalos honlapon már legalább egy hónapja fenn van a kiadásról az információ. Vagy nem lesz magyar változat????
0
2003. május 21., szerda 18:59
23
XPRESS!
Köszi a választ, a remény hal meg utoljára! Remélem, egyszer csak kiadják, biztosan nagy sikere lenne, mint ahogy a Waczak szállónak is! Még egyszer köszönöm!
0
2003. május 18., vasárnap 20:53
Moderátor
7449
Szia! Kapásból nem tudunk minden kérdésre reagálni, azt meg nem akarjuk azonnal rávágni, hogy nem tudjuk. A Csengetett...-tel kapcsolatban körbeérdeklődtünk, de egyelőre egyik kiadó tervében sem szerepel a közeljövőben. Én már annak is örülnék, ha a tavaly év végére tervezett Waczak Szálló végre tényleg megjelenhetne.
0
2003. május 18., vasárnap 20:48
23
XPRESS!
A kérdésdömping elnyomhatta a rég óhajtott választ a CSENGETETT M'LORD angol sorozatot illetöen. Várható megjelenés valaha DVD-n, magyar szinkronnal? sokadjára kérdem, valaki igazán reagálhatna... Köszi!
0
2003. május 16., péntek 12:12
493
szvsz a Múmia díszdoboz botrányos. Főleg ha mondjuk összahasonlítjuk a az Elit alakulat fémdobozával. Persze erről nem az xpress tehet
0
2003. május 13., kedd 8:52
1570
Köszi Xpress, ez gyors volt..
0
2003. május 12., hétfő 8:51
1570
Xpress, várható méh, hogy újra rendelhető lesz a Múmia díszdoboz? Előre is kösz!
0
2003. május 7., szerda 15:44
493
A minap néztem meg a Disney féle Treasure Planet-et, egyből a Muppet Treasure Island jutott róla eszembe
kérdésem: látszik-e a fény az alagút végén, vagy rendeljem meg angliából?