XPRESS! Nem tudom, ki és mikor játszotta le a disceket, nem is fontos, mivel ez engem, mint megrendelöt nem érdekel. A lényeg, hogy ott virit a kis körlenyomat a dvd belsö gyürüjén, és pl. a Harry Potter I.-nél nálam egy jó mély szántás is van, ami nem sugárirányú, hanem íves. Igaz, 3990Ft.-ért rendeltem, de ilyet azért nem vár senki. Jól tudom, nem a ti hibátok, ti "csak" terjesztök, szállítók vagytok; pusztán észrevételt tettem, hogy tényleg gyakoribb ez a jelenség az utóbbi pár hónapban, s mi tagadás, nem ehhez szoktam, de nem is szabad megszokni. Eddig nem írtam ide, meg semmilyen fórumba sem, de az Elit Alakulatnál fölbosszantott. Nagyon értékes darabja a gyüjteményemnek, emiatt is elszomorító a discek állapota. Szerencsére nem jelentkezik a lejátszásnál semmilyen probléma. "Azt továbbra sem hiszem, hogy az említett foltokat, karcokat a lemezek lejátszása okozná."- ezt nem is állítottam:O) Valaki twistelt rajtuk, úgy néznek ki sajna...Mivel Kiga fönyitotta a szemem, így már tudom, hogy a lézerfény semmilyen nyomot nem hagy. Ez azért megnyugtató:O)
Szóval, én továbbra is maradok hü rendelötök, Ti vagytok a legjobb küldö szolgálat! A precíz németországi csomagolónak meg pusszantás! Hol vannak helyileg?Én itt dolgozom, esetleg fölkereshetném öket "A bal lábam"mal:O) -Tényleg, ez a film megjelenik valaha?