Keresés

KÉRDÉSEK

2003. május 7., szerda 12:35
Kedves XPRESS!

Hogy tudtátok ilyen gyorsan elpostázni a rendelt filmjeimet? 24 órán belül megérkeztek. Thanx! És ezzel végre megtört a jég, mert ezek voltak az első rendeléseim...
Üdv,
Yellow
0
2003. május 6., kedd 23:09
LR: csak a szokásos dolgot kérdeném. nyuszi ül a fűben... salala.
0
2003. május 6., kedd 14:41
Kérdésem csak annyi lenne,hogy tud e vki  vmit ,Run-Dmc dvd-ről?Esetleg magyar megjelenés vagy megrendelhetőség 2-es kóddal?Köszi!
0
2003. május 6., kedd 13:14
LG DA-3520-as házimozi rendszer. De a lemezre az van írva, hogy egyrétegű, és ezüstös színű. Szóval, nem tudom, mi a gond. Eddig még nem volt ilyen problémám.
0
2003. május 6., kedd 11:27
kekec: a lejátszód valószínűleg nem tökéletesen kezeli a rétegváltást. Ennek semmi köze a régiókódhoz. Ha nem tévedek, a problémás lemez alapszíne inkább arany-színű, mint ezüst. Ezeknél a korongoknál szokott gyakrabban felmerülni a probléma. Valószínűleg a lemez fényvisszaverő tulajdonságai térnek el némileg a többitől, és ezt az apró eltérés már kívül esik a lejátszód tűréshatárán. Milyen típusú a készüléked?
0
2003. május 6., kedd 10:10
Látom, itt technikai kérdések is felmerültek, nekem egy ilyen jellegű volna: van egy Ausztráliából származó lemezem, aminek lejátszásakor a 17. fejezetnél elkezd akadozni a kép, majd szét-szétesni, később a hang is rossz lesz és nem hajlandó a gép folytatni a lejátszást egy idő után. Ha hosszú szünetet tartok és rögtön a 18-as fejezettől folytatom, semmi probléma. A lemez többi részével (pl. extrák ) semmi probléma. Azt üzenték odakintről, hogy kicserélik, ha kell, de lehet, hogy nem kompatibilis ez a konkrét lemez a lejátszómmal, ezért próbáljuk meg egy másik lejátszón. És valóban, egy barátom lejátszóján, ami egyébként majdnem tökéletesen megegyezik az enyémmel, semmi gond nem volt a lemezzel.
Kérdésem: elképzelhető ez a "nem kompatibilis" probléma? De akkor miért nincs gond a lemez többi részével? Lehet, hogy a régiókóddal van gond, hogy a lemez 4-es?
Köszi a választ, ha valakinek van tippje.
kekec
0
2003. május 4., vasárnap 23:35
XPRESS!
Várható a közeli száz évben, hogy a Csengetett MyLord (You rang M'Lord?)angol sorozatot kiadják magyar szinkronnal? Szenzációs volna! Köszi elöre is!
0
2003. május 2., péntek 16:46
Aki sokat tud a DVD Maestro 2.9 nevü progiról és sokat tud a DVD írás művészetéről az legyen szíves segítsen nekem! a részleteket emailben: dvdman@freemail.hu

(egyébként régi családi videókat akarok csinálni, de nem tudok semmilyen típusu fájlt betallózni a programba az a bajom)
Szóval minden segítséget várok.
0
2003. április 30., szerda 21:06
XPRESS! Nem tudom, ki és mikor játszotta le a disceket, nem is fontos, mivel ez engem, mint megrendelöt nem érdekel. A lényeg, hogy ott virit a kis körlenyomat a dvd belsö gyürüjén, és pl. a Harry Potter I.-nél nálam egy jó mély szántás is van, ami nem sugárirányú, hanem íves. Igaz, 3990Ft.-ért rendeltem, de ilyet azért nem vár senki. Jól tudom, nem a ti hibátok, ti "csak" terjesztök, szállítók vagytok; pusztán észrevételt tettem, hogy tényleg gyakoribb ez a jelenség az utóbbi pár hónapban, s mi tagadás, nem ehhez szoktam, de nem is szabad megszokni. Eddig nem írtam ide, meg semmilyen fórumba sem, de az Elit Alakulatnál fölbosszantott. Nagyon értékes darabja a gyüjteményemnek, emiatt is elszomorító a discek állapota. Szerencsére nem jelentkezik a lejátszásnál semmilyen probléma. "Azt továbbra sem hiszem, hogy az említett foltokat, karcokat a lemezek lejátszása okozná."- ezt nem is állítottam:O) Valaki twistelt rajtuk, úgy néznek ki sajna...Mivel Kiga fönyitotta a szemem, így már tudom, hogy a lézerfény semmilyen nyomot nem hagy. Ez azért megnyugtató:O)
Szóval, én továbbra is maradok hü rendelötök, Ti vagytok a legjobb küldö szolgálat! A precíz németországi csomagolónak meg pusszantás! Hol vannak helyileg?Én itt dolgozom, esetleg fölkereshetném öket "A bal lábam"mal:O) -Tényleg, ez a film megjelenik valaha?
0
2003. április 30., szerda 20:50
Kedves Kiga, szerinted mi forgatja meg a cd ill. dvd lemezt?Nem az olvasó ér hozzá, hanem a meghajtó egység. Kivéve a Pioneer PD-S500 és ennek további kategóriáit, mert ott maga a tányér jön ki, amire fordítva rakod rá a lemezt, mivel ezekben fölül van a lézer olvasó. A SONY is csinált hasonló elven müködö cd playereket.  "Ennyire nem lehetsz állat Balázska!" -Markos- Nádas után szabadon. Ennyit erröl. Ha nem érted, szedd szét.
0
2003. április 30., szerda 1:08
Hurkalé!
Teljesen igazad van, a jelenség az utóbbi időben egyre gyakoribb és erre a kiadók figyelmét mi is felhívtuk már. A probléma oka, hogy a DVD-ket többnyire manuálisan csomagolják erre szakosodott cégek, de úgy tűnik, hogy nem mindenhol megfelelő a minőségellenőrzés. Szerintünk is gyalázatos és szégyenletes, hogy ujjlenyomatos, karcos lemezek bukkannak elő gyárilag fóliázott tokokból, és még csak azt sem mondhatjuk, hogy egy a magyar színvonal, hiszen több nagy stúdió Nyugat-Európában csomagoltat - az Elit alakulatról úgy tudjuk, hogy a precíz Németországban dobozolták a lemezeket.
A Warner helyi képviselete egyébként ismereteink szerint jelezte a gondot az angliai központnak, úgyhogy ebben a konkrét ügyben indult vizsgálat.
Azt továbbra sem hiszem, hogy az említett foltokat, karcokat a lemezek lejátszása okozná. Százezres nagyságrendben gyártott korongokról van szó, amelyek közvetlenül a kölföldi csomagoló-üzemekből jönnek többnyire, gyakran fóliázva. Igazán nem tudom elképzelni, a folyamat melyik részén és kinek lenne érdeke és lehetősége kibontani és lejátszani a filmeket - a gyártók gyártanak maguknak, a kiadóknak vannak saját példányaik és megtekintő-lemezeik, nekünk meg kisebb gondunk is nagyobb annál a megjelenési napokon, hogy dobozokat bontogassunk, filmeket nézzünk és visszacsomagoljuk őket. Hidd el, ami minket érdekel, azt mi is megvesszük - és a mi példányaink sem szoktak makulátlanok lenni :(
0
2003. április 29., kedd 15:40
"Amúgy ha egy dvdt, cdt használnak, lejátszanak, a lejátszók feje nyomot hagy a discekeken, mint azt minden laikus tudja."

Ezt fejtsd ki bővebben. A fej nem érintkezik a lemezzel. Max a lézerfény. Az meg semmilyen nyomot nem hagy.
0
2003. április 29., kedd 14:53
Köszi Xpress, megfordítottam:O) A menü ugyanaz a lemez A-B oldalán, ezért nem tünt föl, hogy 2oldalas a dvd. A Warnert hívni fogom, tényleg pocsék állapotú 3 korong. Amúgy ha egy dvdt, cdt használnak, lejátszanak, a lejátszók feje nyomot hagy a discekeken,  mint azt minden laikus tudja. Namármost ilyen nyomokat látni jónéhány dvdn.Ha nem használtak, milyenek?Ez milyen kategória? Nem gondoloja senki, hogy használt lemezeket szállítatok, ha így lenne, nem töletek rendelnék. Az utóbbi pár hónapban azonban ez jelenségge vált, ami az én rendeléseimet illeti. Ennyi. Ez tény, nem paranoia. Amellett nem rendeltem volna több mint száz korongot töletek, ha nem volnék elégedett. Észrevételt tettem, ez minden. Ehhez, mivel fogyasztó vagyok, talán jogom lehet.
0
2003. április 28., hétfő 10:58
Xpress, ti sem tudtok semmit arról, hogy valamelyik kiadó nem tervezi-e a Dagon című film DVD-megjelenését?

0
2003. április 27., vasárnap 22:20
hurkalé: A Dr. Zsivágó lemeze kétoldalas. Az első rész végén meg kell fordítani a lemezt.
Ugye nem képzeled, hogy használt lemezeket árusítunk?!
Az Elit alakulat első szállítmányának jeletős része hibásan érkezett és ez csak a kiszállítás után derült ki. A Warner külföldi csomagoló-üzemében jónéhány dobozba karcos lemezek kerültek. Ha  akarcos lemezt visszaküldöd a kiadónak, akkor küldenek helyette hibátlant, de előtte érdemes egyeztetned a Warnerrel (nem mindenkinél ugyanaz a lemez volt karcos.)
A Warner telefonszáma: 1-391-1570
Címe: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 6. épület.
0
2003. április 27., vasárnap 22:03
XPRESS, kérdezném, hogy a Dr.Zsivágó milyen értelemben 192 perc a Ti mércétek szerint?Ugyanis nincs 80perc az egész film, mialatt az extrákon olyan részleteket adnak, amik benne sincsenek a filmben, továbbá a jelenetválasztások fele sem található meg benne. MI EZ? Sürgös választ kérnék, elég komoly mennyiséget rendelek töletek, de kezdek csalódni. Sok esetben totál karcosak a DVDk, lásd Elit Alakulat. Látszik, hogy már használták öket, a lejátszók lenyomata ott virit a korongokon-valószínü DVD romokkal lettek okozva. Eddig nem volt lejátszási probléma (jó asztali lejátszóm van), de furcsa, hogy igy érkezik meg az áru. Tehát hány perc maga a film, a Dr. Zsivágó???
0
2003. április 23., szerda 13:20
Hello! A Csillagkapunak a joga a Bestnél van vagy volt,én kérdeztem tőlük hogy nem-e akarják kiadni.Azt mondták,hogy megkérték az MGM-től a jogokat de azt elutasitották. Ugyhogy megint szívunk,ha mást nem a fogunkat. :)
0
2003. április 23., szerda 13:01
Kedves István!
A Jumanji immár két kiadást ért meg, de egyelőre nem tudunk arról, hogy tervez-e a közeljövőben egy harmadik kiadást is a Columbia. A Warner/Columbia mostanában nagyon aktív szinkron téren, de elsősorban az új megjelenésekre koncentrálnak, így sok esélyt nem látok rá, hogy belátható időn belül visszanyúlnának a Jumanjira.

Mi biztos, hogy nem tervezzük a fenti filmek megjelentetését, mert nem vagyunk kiadók. Az éjszakai rohanás joga a Universalnál van. Ők ki is adták már a filmet vagy két évvel ezelőtt, de minket lehagytak róla. A Universal most alakul át idehaza, úgyhogy egyelőre nincs senki, aki érdemben tudna bármit is mondani arról, hogy várható-e egy esetleges új kiadás.

Nem vennék rá mérget, de úgy tudom, hogy a Csillagkapu joga is a Kinoweltnél volt, így ennek megjelenése ugyancsak bizonytalan - lévén a Kinowelt csődbe ment és a német anyacég még nem értékesítette a filmjogait.
0
2003. április 23., szerda 12:38
Kedves X-press!
Szeretnék érdeklődni,hogy a Jumanji magyar szinkronnal elérhető lesz-e a magyar piacon?Továbbá tervezitek-e az Éjszakai Rohanás című Robert De Niro film és a Stargate(Csillagkapu) mozifilm változatát megjelentetni magyarországon?Estleg magyar szinkronnal?
0
2003. április 21., hétfő 21:23
Megkaptam és már válasz is ment.
0
2003. április 21., hétfő 20:25
bizalmatlanságom kiapadhatatlan... írtam megint. megkaptad?
0
2003. április 2., szerda 23:12
Egy pillanat...most olvastam hogy FOX filmről van szó, ez kihez is tartozik?
0
2003. április 2., szerda 23:03
Üdv! Afelől érdeklődnék hogy mi a helyzet az 'A Herceg Menyasszonya' című filmmel? Annyit sikerült kiderítenem hogy annak idején iddehaza a Fórum(?) kiadó jelentette meg VHS-en, de gondolom már rég megszűntek... A kérdésem az hogy magával vitték-e a sírba a jogokat, vagy esetleg átszállt-e valaki másra? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
0
2003. március 27., csütörtök 23:26
Szia xpress! Küldtem az előbb egy emailt a megrendeléseimmel kapcsolatban, remélem, hogy elolvassátok és csak hétfőn indítjátok a csomagot! Bocs, hogy itt jeleztem, de így talán biztos. :-)
0
2003. március 27., csütörtök 21:51
Köszi, Medve! Szét vagyok esve, mint az albán lego... csak a leglogikusabb helyen nem kerestem. Szégyellem magam, mint én...
0