Remélem nem gond, hogy most csak én tudlak kisegíteni... Az i (egyezményes nemzetközi jelrendszerben: információ) fül alatt található magyarázat szerint:
"- Legalább 10 termék megvásárlása (átvétele) után az oldalunkon megadott árakból minden további rendelés után +1% egyéni kedvezményt adunk. Ez a kedvezmény automatikusan megjelenik a kosárban és néhány kivételtől eltekintve (szabott áras termékek, egyes akciós kiadványok, stb.) minden termékre vonatkozik. A kedvezmény a feltétel teljesülését követő egy héten belül aktivizálódik és minden ezek után megrendelt termékre érvényes. - Legalább 36 termék megvásárlása (átvétele) után az egyéni kedvezmény mértéke +2%-ra változik. Ez a kedvezmény automatikusan megjelenik a kosárban és néhány kivételtől eltekintve (szabott áras termékek, egyes akciós kiadványok, stb.) minden termékre vonatkozik. A kedvezmény a feltétel teljesülését követő egy héten belül aktivizálódik és minden ezek után megrendelt termékre érvényes."
0
2003. március 26., szerda 0:40
3
Hello, Xpress! Most csak azt szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az engedmények között az "egyéni kedvezmények"????
0
2003. március 25., kedd 13:05
2
Az előbb rosszul fogalmaztam. Az xpresstől kérdezném meg,hogy nem fog-e megjelenni a Szivtipró gimi nálatok.
0
2003. március 25., kedd 13:00
2
Azt kérdezném tőletek.hogy olyan sorozatok mint pl. a szivtipró gimi nem fog-e mgjelenni.
0
2003. március 21., péntek 20:40
17243
újraküldtem őket másik szolgáltatóval. jelezd, kérlek, ha megjöttek/nem jöttek meg.
0
2003. március 21., péntek 20:19
Moderátor
7449
Szia! Nem, nem jött. Légyszi nyomd át mégegyszer!!!
Köszi
0
2003. március 21., péntek 18:40
17243
szia xpress!
bocs, hogy itt érdeklődöm serényen, de kaptál tőlem levele[ke]t a napokban? eléggé bizalmatlan vagyok mostanában a magyar mailszolgáltatókkal... hátha vmi gebasz van.
0
2003. március 21., péntek 10:38
Moderátor
7449
Ez attól függ, hogy a kiadó tudja-e időben szállítani a filmet. Általában a megjelenés előtti napon megkapjuk a filmeket, és ilyenkor tudjuk úgy postázni, hogy a megjelenési napon oda is érjen a megrendelőhöz. Előfordul azonban, hogy a kiadó (csomagolási, vagy szállítói csúszás, vagy más problémák miatt) tényleg csak a megjelenési napra készül el a filmmel, így mi is csak akkor tudjuk postázni.
0
2003. március 21., péntek 10:25
4792
Xpress, az érdekelne, hogy a jelek elvileg 25.-én jelenik meg.Akkor ezt is úgy postázzátok majd, hogy akkorra itt legyen van csak a megjelenés napján?
köszi
0
2003. március 21., péntek 9:45
2178
Köszönöm a választ! Vevő leszek rá!
0
2003. március 21., péntek 9:34
Moderátor
7449
A filmet elméletileg a New Line készítette, de idehaza a Flamexnél voltak a mozis és a videó-jogok. Látva a Flamex DVD-politikáját (Comic Strip - Képtelen képregény) személy szerint reménykedem abban, hogy már nincsenek náluk a jogok, vagy ha igen, akkor nem jut eszükbe úgy kiadni, mint a fent említett filmet. Ha már nincs náluk a jog, akkor előfordulhat, hogy a Kinoweltnél van, viszont a Kinowelt az ismert okok miatt nem működik már idehaza, így meg kell várni, hogy valakinek eladja a jogokat.
0
2003. március 20., csütörtök 23:17
171
Xpress: Tutti volt már valamelyik forumban téma de egyszerűbb mégegyszer megkérdezni mint végigböngészni mindet : Amerikai História X. Várható ez legalább egy felirattal?
PallR
0
2003. március 20., csütörtök 22:09
Moderátor
7449
Szia! Úgy tudjuk, hogy lesz díszdoboz a második rész DVD-megjelenésekor.
0
2003. március 20., csütörtök 20:50
2178
Üdv Xpress! Lehet, hogy ez a kérdés még egy kicsit korai, de azért én mégis csak megkérdezem: van-e esély arra, hogy a Csak egy kis pánik és a Még egy kis pánik díszdobozban is megjelenjen?! (Tudom, hogy a második részt még csak most adják a mozikban)
0
2003. március 20., csütörtök 17:50
4792
Xpress,
nem szándékozok vitatkozni, de ha az alapján vizsgálunk egy filmet, ahogy te a konvojt és a szelid mototrosokat, hogy van benne dráma is, akkor minden kategoriába minden filmet bele lehetne süllyeszteni.szerintem minden filmre egy max kettő műfaji besorolást lehetne írni.mert nálatok van néhány film ahol egész lista van a műfaji besorolásokból.és igaz, gogy általában mindegyik fellelhető az adott filmben, de mégsem domináns mindegyik.szerintem csak az egy-két dominánsat kellene leírni.mert különben rengeteg félreértéshez vezethet, ha mondjuk például valaki nem ismer egy adott filmet és látja alatta a fantasy szót(a különvélemény esetében) és megrendeli, aztán szembesül vele hogy olyan messze van a fantasytól mint makó jeruzsáélemtől.A különvélemény egy tudományos alapukon nyugvó fantasztikus elemekkel tarkított film.és nem fantasy.A fantasynál nincsenek tudományos alapok.
ennyi
0
2003. március 20., csütörtök 13:46
171
Köszi
PallR
0
2003. március 20., csütörtök 13:05
Moderátor
7449
De, dolgozunk rajta.
0
2003. március 20., csütörtök 13:02
171
Xpress: ha már keresésről szól a vita nem lehetne egy kiadó/gyártó szerinti listázást beleépiteni a rendszerbe?
PallR
0
2003. március 20., csütörtök 8:47
18
Szia Xpress!
Ha már, erről a témáról van szó...
Most nézegettem meg a 3000 Ft alatti áron kapható rajzfilmeket összegyűjtő oldalt, s meglepetten láttam, hogy sok új megjelenést NEM tartalmazott. Tudom, hogy ez csak kényelmi dolog, de jó lenne, ha egy helyen lehetne látni az összes olcsó, magyar rajzfilmet. A keresés funkcióban is van egy kis hiba. Ha a mese kategóriát hívom meg, számos rajzfilm kimarad (Bubó 2-3), Mézgák teljesen, meg még van bőven. Hasonlítsátok csak össze a rajzfilm kategórával. Az sokkal bővebb. Bocs, ha szőrszálhasogatónak tűnök!
0
2003. március 20., csütörtök 8:18
Moderátor
7449
Igaz, javítva.
Köszi
0
2003. március 20., csütörtök 7:18
1153
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy a Bucht ugyan az a George Roy Hill rendezte, mint a jégtörőket.
0
2003. március 20., csütörtök 0:13
Moderátor
7449
Solaris: A Szelíd motorosok nagy hiba - már javítottuk. Különvéleményben szerintem vannak fantasy elemek (pecogok?) Harry, Scooby esetében Kiga már alátámasztotta a véleményünket. A Konvojban és a Szelíd motorosokban szerintem vannak drámai elemek. De cáfolj meg, ha tévednék. Azért terészetesen minden hasonló meglátást szívesen fogadunk, és a hibákat javítjuk.
Köszönjük!
0
2003. március 19., szerda 23:26
421
A Harry 2 simán mehet a horror kategóriába IS. A Scooby Doo simán mehet a fantasy-be IS. Ha láttad mindkettőt akkor tudod miért mondom.
0
2003. március 19., szerda 23:21
4792
Xpress, ilyenekre gondoltam pl.: - a road movieknál nincs feltüntetve a szelid motorosok - a különvélemény a fantasyhez vanm sorolva -a harry potter is - a harry potter és a titkok a horrorhoz is van sorolva -fantasyhoz soroltátok a scooby doot is - a konvojt a drámához is besoroltátok, ésc aszelid motorosokat is
így ok? :)
0
2003. március 19., szerda 21:21
171
Xpress: ha már keresésről szól a vita nem lehetne egy kiadó/gyártó szerinti listázást beleépiteni a rendszerbe?