Keresés

KÉRDÉSEK

2003. február 13., csütörtök 7:56
A Sziki-szökevényől tudni valamit? Állítólag (HMM 2003/1) már megjelent..
0
2003. február 12., szerda 22:02
hello

nem tudtok valamit a következö filmekröl??

Wasabi - mar mint a mustár
Hangyák a gatyában 2
Harly Davidson és a Marboro Man

A Válaszokat elöre is köszönöm.
0
2003. február 12., szerda 21:35
Tudom nem jól gépelek, de ez van !!! :-)))))))))

ELŐREIS!!:-))))))
0
2003. február 12., szerda 21:34
Hali Xpress!!

Tudom már unjátok, de tudtok esetleg valami újjat a PENGÉRŐL?????

Mielőbbi válszotok reményében leőre is köszönöm!!!

Tisztelet és üdvözlet!
0
2003. február 11., kedd 12:40
Csiszke!
Sajnos sokat nem tehetsz, és mi sem. Ha bármilyen okból visszaérkezne hozzánk a csomag, azonnal küld a rendszer egy automatikus értesítőt. Ennyi idő elteltével érdemes újra megrendelni a filmeket, mert vagy lenyúlták a csomagot, vagy már jön vissza hozzánk.
0
2003. február 11., kedd 12:15
Kedves Xpressz!
Az általatok 2003.01.31-én feladott DVD-ket a mai napig nem kaptam meg. A postán nem tudnak róla. Mi a teendő?   Csiszke
0
2003. február 8., szombat 17:50
Nem tudom felvetette-e már valaki: nagy munka lenne egy keresési lehetőséget létrehozni "Magyar filmek / magyar rajzfilmek" címmel?
0
2003. február 3., hétfő 12:20
Hello! Tudom,hogy elavult téma már,de hogy állunk a kártyás fizetéssel? Illetve jómultkorjában szó volt róla,hogy majd lehet hogy megoldható lesz a személyes átvétel is, ezzel a kérdéssel is szintén hogy állunk? Előre is köszönöm a válaszotokat! Tisztelettel: Kopasz
0
2003. február 3., hétfő 9:39
Kedves Xpress,

a kérdésem még mindig a következő: a DVD est-ben azt olvastam, hogy megjelent a Képtelen képregény (Chasing amy) viszont sem a ti adatbázisotokban sem máshol nem találtam meg eddig!

Megjelent egyálltalán, ha nem akkor mikorra várható???

Válaszodat előre is köszönöm!

tidzse
0
2003. február 2., vasárnap 22:10
Kedves Express!
Köszönöm a választ! Sajnállak Benneteket, de a posta egy tetű cég!!! Hol akarunk mi Európába menni????Na mindegy! Megpróbálom még egyszer a postán megkérdezni, de azt hiszem, ennek a két filmnek már lőttek :((( Még egyszer nem rendelem meg postai úton, mert az ugyanígy fog járni...biztos van a postásnak más DVD-éző haverja is...ezt ugyanúgy lenyúlják...bele sem merek gondolni, hogy mit fognak tenni a Band of Brothers-szel, ha meglátják a fémdobozt...megyek és átírom futárra!!!
Köszi, a legjobbakat!
red6t6
0
2003. február 1., szombat 13:10
Tisztelt Xpress!
Én szintén hétfőn rendeltem filmeket(postai utánvétellel)az egyik azonnal szállítható volt, míg a másiknál kb.1-3 nap állt.Azóta az utóbbi csak előrendelhető,de rendelésem után 2 napig 1-3 nap jelzés állt a filmmnél.Küldtem én is e-mailt nektek,de válasz nem jött.Gondolom kevesen vagytok.Csak érdeklődöm, hogy meddig kellene várni a filmekre.Akárki akármit mond,ti vagytok a legjobbak és ti kínáljátok e legkedvezőbb áron a filmeket!Ezért választottam az Xpresst!
köszönettel!!!!
0
2003. február 1., szombat 11:25
Kedves red6t6!
Elnézést kérünk, de kihasználva a kiadók viszonylagos "alapjáratát", a kevés megjelenést, néhány kollégánk jelenleg szabadságon van, így az e-mailekre alkalmanként csak megkésve tudunk válaszolni, és a telefonügyelet sem folyamatos.
A postai feladásokkal az a probléma, hogy amint a csomagot átadjuk a postának, gyakorlatilag követhetetlenné válik, hogy éppen merre jár, merre tűnik el a küldemény. Sajnos a posta is csak árak tekintetében áll európai szinten, a csomagkövető rendszere gyakorlatilag nem működik, nem létezik. Hiába van ragszáma a csomagnak, a postán belül semmi nyoma nincs az átvétel után, hogy az adott küldemény merre jár, ki adta át kinek, és ki látta utoljára - így sajnos előfordul, hogy ha "megtetszik" egy csomag az egyik postai dolgozónak, akkor azt nyom nélkül lenyúlhatja (nem kis veszteségünk származik ebből, ugyanis hiába az utánvételi összeg, jó ha a csomag értékének egytizedét megtérítik két hónapos "nyomozás" után.)
A lényeg az, hogy arra a kérdésre soha nem tudunk válaszolni, hogy miért nem érkezett meg egy postán feladott csomag. Ha 2-3 nappal a feladásról értesítő levél érkezése után nem jön a csomag, első körben tényleg érdemes felkeresni a helyi postahivatalt, mert az ilyen esetek többségénél "csak" arról van szó, hogy a kézbesítő elfelejtett értesítőt hagyni a csomag érkezéséről amikor nem talált otthon valakit. A postán ilyenkor a név és a cím alapján általában megtalálják a csomagot.
Ha ott sincs nyoma, érdemes újra megrendelni az adott filmeket - két csomag a statisztika szabályai szerint ritkán tűnik el, bár már erre is volt példa. Ha ilyenkor mégis megérkezik a másik csomag is, az egyiket ne vedd át, így azt visszajuttatja hozzánk a posta.
Ha más okból nem vitték ki a csomagot (elvesztették, vagy összekeverték az utánvételes feladóvevényt, vagy megsérült a szállítás közben a csomag) 1-2 héten belül általában visszaérkezik hozzánk a csomag és olyankor - az adatbevitel után - automatikusan kiértesíti a címzettet rendszerünk a csomag visszaérkezéséről és annak okáról.
Személyes átvétel lehetőségén korábban nem gondolkodtunk, de mostanában újra többször felmerült az ötlet. Mondjuk így: dolgozunk rajta.
0
2003. január 31., péntek 17:43
Kedves XPress!
2003.01.27. -én írtátok, hogy feladtátok postára az általam rendelt DVD-ket....
Ma 2003.01.31. van, és még mindig semmi...
A postán, érdeklődésemre elmondták, hogy hozzájuk, a nevemre semmilyen csomag nem érkezett...
Tegnap bátorkodtam írni egy levelet Nektek, hogy mi a bajom...
Válaszra sem méltattátok...
Sebaj, hívtam a telefonszámot...nem veszi fel senki!!
Mi ilyenkor a teendő? Várjak még, vagy vegyem meg máshol?
Ezt a kört már egyszer lefutottam karácsony előtt, akkor sem válaszoltatok, nem lehetett Benneteket elérni...azt betudtam a karácsonyi örületnek...és most, mit gondoljak?
Eddig futárral kértem a filmeket, de mivel a periférián lakom, a futár is csak három nap alatt talál ide!!! Mondjuk, ez is elég gáz...100Ft-ért hozza ki 3 nap alatt...
Azt hittem, a posta gyorsabb, de eddig egy csomagot sem kaptam meg (igaz, csak kettő volt...) ezen az úton!!
Esetleg személyes átvétel, a periférián (XXII. ker) lakó magam fajta, egyszerű halandóknak?
Ezt talán elolvassa valaki....
A válasz reményében, maradok (egyelőre) hű vásárlótok!
Minden jót!
red6t6
0
2003. január 31., péntek 14:45
Hello Tidzse!

Ezek szerint a DVD-est nem tűnt el. Ugyanis Fehérváron nem láttam még az idén. Mikor jelent meg?
Ha valaki fehérvári olvasná ezt, és tud egyéb fehérvári lelőhelyet a "hülyeazértnemvagyok" áruházon kívül, írja már meg! Köszönöm.
0
2003. január 31., péntek 9:26
Kedves Xpress,

Tegnap a DVD est-ben azt olvastam, hogy megjelent a Képtelen képregény (Chasing amy) viszont sem a ti adatbázisotokban sem máshol nem találtam meg eddig!

Megjelent egyálltalán, ha nem akkor mikorra várható???

Válaszodat előre is köszönöm!

tidzse
0
2003. január 30., csütörtök 17:49
Mikorra várható, hogy újra rendelhető lesz a Vissza a jövőbe trilógia (mármint nem csak előrendelés formájában)?
0
2003. január 30., csütörtök 17:07
T.Xpress!

Köszönöm a gyors segítségeteket.

Üdvözlettel: Rácz Ferenc.
0
2003. január 30., csütörtök 16:40
Kedves Ferenc!
Az info oldalon megtalálod a telefonszámunkat és az e-mail címünket is. Holnap egyeztetünk a futárral és a kimaradt filmet küldjük.
0
2003. január 30., csütörtök 16:33
T. Xpress!

2003.01.30.-án futárral érkezett küldeményetekböl 1db. dvd hiányzik!
A munkatársam vette át a küldeményt, mert én nem tartózkodtam az irodában.
A telefonszámotokat a MATÁV nem adta meg,ezért próbálok így üzenni.
Rendelési szám: 318-030492030-213504
Hiányzik: 1dvd: A kaptár (2 rendeltem, 1-et kaptam meg!)
A Számlaszám:14112
Szállítási cím: 1075. Wesselényi u.40. Épserv kft. utcai pice.
Remélem sikerül ezt a hibát megoldanotok.  Köszönettel : Rácz Ferenc
Budapest. 2003.01.30. 15.34
0
2003. január 28., kedd 12:52
Kedves XPRESS!

Az Arizóniai Álmodozók  most jelenik meg a DVD Filmcsillag mellékleteként a következő specifikációkkal:
Nyelv:
- Magyar 5.1 Dolby Digital
- Angol 5.1 Dolby Digital
- Francia 2.0
Felirat: magyar
Képarány: 16:9 (1.77:1)
Extrák: interaktív menük, saját előzetes, egyéb előzetesek

Nekem az egyik kedvenc filmem ezért érdekelne ha ennek ellenére a JupiterFilm is megjelentetné a filmet,
érdemes-e várni arra a kiadványra,vagyis  nyújt-e valami pluszt a melléklettel szemben?
0
2003. január 26., vasárnap 20:39
Kedves Xpress!

Tervezitek kártyás fizetés bevezetését?

Köszi.

s.
0
2003. január 26., vasárnap 16:04
Lehet, hogy az Xpress sem tudja azért nem válaszol. Mindenesetre köszi az infót.
0
2003. január 26., vasárnap 14:05
Én láttam már cseh kiadású X-ment magyar surround szinkronnal.
Lehet, hogy nálunk is kiadják, az X aktáról nem tudok semmit.
0
2003. január 26., vasárnap 12:16
???????????????
0
2003. január 24., péntek 14:06
Szia Xpress!

Azt szeretném kérdezni, hogy A majmok bolygója (2001) című filmhez hasonlóan más Fox filmekből is várható-e a közeljövőben szinkronizált változat? Azért kérdezem, mert meg akarom venni az X-aktákat, de ha később kijön szinkronnal inkább megvárom azt.
0