A Best Hollywood Kft. által 2008-ban kiadott 20 darabos Universal dvd-csomag ezekből a címekből áll:
A gyönyör rabjai A kígyó és a szivárvány A nagy Waldo Pepper A tizedes háreme A zendai fogoly Ahol a bölény dübörög Az ötös számú vágóhíd D. B. Cooper üldözése Édenkert a sikátorban Édes szabadság Fantom az éjszakában Halálcsók Hi-Lo Country Hindenburg Kalózok Jamaicában Lány a Petrovka utcából Lökött örökösök Szerelem az éjszakában Szerelem korhatár nélkül Várlak nálad vacsorára
Köszönöm!:)
0
2021. november 16., kedd 19:49
52684
TM mindent tud.
A Best Hollywood Kft. által 2008-ban kiadott 20 darabos Universal dvd-csomag ezekből a címekből áll:
A gyönyör rabjai A kígyó és a szivárvány A nagy Waldo Pepper A tizedes háreme A zendai fogoly Ahol a bölény dübörög Az ötös számú vágóhíd D. B. Cooper üldözése Édenkert a sikátorban Édes szabadság Fantom az éjszakában Halálcsók Hi-Lo Country Hindenburg Kalózok Jamaicában Lány a Petrovka utcából Lökött örökösök Szerelem az éjszakában Szerelem korhatár nélkül Várlak nálad vacsorára
most posts by TM
1
2021. november 16., kedd 7:35
138
Joe Cornelius Hallenbeck írta:
Hello, az mit jelent h a rendelesem Problemas? :D a termek elvileg azonnal szallithato..
Hívni fognak ezzel kapcsolatban, legalábbis engem hívtak. Nálam sérült volt a rendelt film tokja-doboza, és hívtak, hogy így is kérem-e. A státusznál nálam is a problémás szerepelt.
0
2021. november 15., hétfő 13:52
9368
Hello, az mit jelent h a rendelesem Problemas? :D a termek elvileg azonnal szallithato..
0
2021. november 15., hétfő 13:52
9368
0
2021. november 12., péntek 12:50
6925
Frank Horrigan írta:
Ezeket tudom:
Hindenburg A nagy Waldo Pepper Fantom az éjszakában D. B. Cooper üldözése A tizedes háreme Kalózok Jamaicában Várlak nálad vacsorára Az őtös számú vágóhid A gyönyör rabjai
Úgy tudom, 20 filmet adtak ki összesen ebben a csomagban, legalábbis erről szólt a korabeli hír. Nekem csak a Fantom az éjszakában van meg.
Egyébként nem valami nagy eresztés egyik sem technikailag, némelyik letterbox képű, na meg a szinkronoknál sem álltak a helyzet magaslatán, a Nighthawks-ra pont a harmadik RTL-es változatot (a legszarabbat) sikerült feltenni. A két Eastwood-dal meg se próbálkoztam, főleg hogy léteznek BD-n magyarul.
Én is ezt tippeltem volna, de csak egy film rémlik még, a többi vélhetően nem tartozik a fontosabb mozik közé. Akadt 4:3 kiadvány is...
0
2021. november 11., csütörtök 10:21
14593
csabaga írta:
Ezeket tudom:
Hindenburg A nagy Waldo Pepper Fantom az éjszakában D. B. Cooper üldözése A tizedes háreme Kalózok Jamaicában Várlak nálad vacsorára Az őtös számú vágóhid A gyönyör rabjai
Úgy tudom, 20 filmet adtak ki összesen ebben a csomagban, legalábbis erről szólt a korabeli hír. Nekem csak a Fantom az éjszakában van meg.
Egyébként nem valami nagy eresztés egyik sem technikailag, némelyik letterbox képű, na meg a szinkronoknál sem álltak a helyzet magaslatán, a Nighthawks-ra pont a harmadik RTL-es változatot (a legszarabbat) sikerült feltenni. A két Eastwood-dal meg se próbálkoztam, főleg hogy léteznek BD-n magyarul.
0
2021. november 10., szerda 22:04
201
Két film van még biztosan, mert nekem is megvannak: Szerelem korhatár nélkül - Breezy (Clint Eastwood rendezése William Holden-nel) Édes szabadság - Sweet liberty (Michael Caine, Alan Alda)
0
2021. november 10., szerda 18:33
129
A kígyó és a szivárvány (nekem csak ez van meg ebből a sorozatból).
0
2021. november 9., kedd 20:49
6925
Ezeket tudom:
0
2021. november 8., hétfő 14:34
6925
Nem tudom jó helyre írok-e?
A Best Hollywood Universal sorozatáról szeretnék egy listát. Úgy emlékszem, nem volt túl sok film. Köszönöm.
0
2021. október 23., szombat 0:24
7074
Salmare írta:
Keresem dvdn a Szabotázs filmet amiben Schwarzenegger játszik.Sajnos már nem kapható akinek meg van és szívesen eladná ide írjon:bogar99@gmail.com.
Óvakodj attól a DVD-től, mert hibás. Itt olvashatsz róla: https://www.xpress.hu/boards/topic/8776
0
2021. október 22., péntek 22:01
232
Keresem dvdn a Szabotázs filmet amiben Schwarzenegger játszik.Sajnos már nem kapható akinek meg van és szívesen eladná ide írjon:bogar99@gmail.com.
0
2021. október 20., szerda 9:13
1492
Köszönöm a gyors választ!
0
2021. október 20., szerda 8:58
1141
Blu-Ray Fan írta:
Minden uhd film fekete tokba van? Csak mert van több cím, ahol a termékfotó szerint kék a tok.
Kedves Blu-Ray Fan! Fekete tokban vannak.
0
2021. október 20., szerda 8:36
1492
Minden uhd film fekete tokba van? Csak mert van több cím, ahol a termékfotó szerint kék a tok.
-1
2021. augusztus 18., szerda 12:50
874
Kedves Xpress!
Korábban a fórumon volt olyan a lehetőség, hogy az eladni kívánt filmjeinket egy megadott témában fel lehetett ajánlani az itt lévő tagoknak megvételre. Ez sajnos megszűnt, tudom volt belőle hosszas témázgatás is.
Néha látom, hogy 1-1 témában (akár adott filmek témájában) fel-feltűnik egy-egy eladó példány a filmekből. Nekem most van pár filmem, amitől megválnék, de elsődlegesen azokkal osztanám meg a címeket, akik ezen fórum tagjai.
Van erre lehetőség? Esetleg a "DVD-t keres" fórumban elférne egy rövidebb lista?
Előre is köszönöm a választ :)
0
2021. január 9., szombat 19:33
262
Kedves Xpress!
Mai állapot szerint a Macskafogót még 6 napig tartja fent nekem a rendszer. Van arra esély, hogy ezalatt beérkezik az Orwell féle 1984 képregény-változata /jelenleg 3-6 munkanapon áll a státusza/ és együtt be tudom kérni a két kiadvány indítását?
0
2021. január 7., csütörtök 13:49
1492
Rendben, köszönöm a választ!
0
2021. január 7., csütörtök 13:27
129
Kedves Blu-Ray Fan!
Bocs a csúszásért; péntekre megérkezik a csomag!
0
2021. január 6., szerda 21:18
1492
Nekem 2 nap alatt sem sikerült feldolgozni! :(
Remélem pénteken megjön.
0
2021. január 6., szerda 18:44
138
Én tegnap rendeltem, ma már jött a mail, hogy fel is adták, holnap már nálam is lesz.
0
2021. január 6., szerda 17:25
1492
Leltároznak? Vagy miért nincs feldolgozás?!
0
2020. december 17., csütörtök 10:18
1847
Kedves Xpress!
Meddig lesz még a Top Gun tologatva?!
0
2020. december 11., péntek 19:11
1492
Ma is indult egy akció, meg szerintem lesz is még karácsonyig.