A Netflix ki szokta adni a saját gyártású filmjeit blu-rayen? Szívesen polcra tenném a nemrég bemutatott The ritual-t.
0
2018. február 26., hétfő 12:40
669
Köszi, ezt megtaláltam én is. És Michael Dudikoff konferálja fel! :D A jó öreg szinkronnal kellene. Amúgy rémes az egész. Csak egy nagy dejavu/nosztalgia miatt kellene. :)
KÖSZÖNÖM! Azt hiszem ez lez az. Az imdb és az ott lévő képek alapján. Már csak azt nem tudom hogyan szerezhetném be, úgy néz ki a szokott helyen nincs..
0
2018. február 26., hétfő 0:30
1190
A három fehér ruhás tudós kijön a föld alól + Szabó Sipos Barnabás alapján a tippem a Városi harcosok (Urban Warriors) lenne, bár a főhős abban nem afroamerikai.
0
2018. február 25., vasárnap 16:17
669
Öreg rókák! Ti vagytok az utolsó reményeim: Egy valószínűleg B kategóriás poszt-apokaliptikus filmet keresek, de csak emlékfoszlányaim vannak róla. Mad max hangulat. Három fehér ruhás tudós konzervet eszik, majd kijönnek a föld alól. Ez egyikük egy afroamerikai csávó, ő lesz a főhős. Szinte biztos, hogy Szabó Sipos Barnabás volt a hangja. Azt hiszem, hogy van benne egy jelenet, amikor emberek be vannak falazva és talán a saját kérésére valakinek ki is lesz tekerve a nyaka ebben a helyzetben. Igazi videotékás B-, ha nem ZS-rittyó, megöl a kíváncsiság, hogy mi is volt ez. Előre is köszi!
0
2018. február 23., péntek 1:05
80
9 ezer ft felett ingyenes a szállítás ott is. Nekem összejött simán annyi lemez.
0
2018. február 22., csütörtök 23:59
1333
Írtam ám neked pár napja! ;-)
0
2018. február 20., kedd 21:07
975
Kár :( Innen lett volna a legolcsóbb a szállítás... akkor majd máshonnan.
0
2018. február 20., kedd 20:46
7074
Ugye. :(
0
2018. február 20., kedd 18:46
975
A PV most leakciózott egy csomó filmet. Felteszem, itt ne is várjam, ugye?
0
2018. február 18., vasárnap 18:02
52684
Ha nem leszek túl lusta, én is összekínlódok egy ilyen listát.
most posts by TM
0
2018. február 18., vasárnap 17:29
1237
Szia!
nemenyi.gergely kukac gmail.com
Írj kérlek, és átküldöm a teljes listát!
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2018. február 18., vasárnap 17:01
1494
Adminisztráció/kapcsolat/levél az xpress-nek
Ha ide írsz rögtön az ügyfélszolgát kapja meg és nem kell arra várni míg valaki olvassa a fórumot.
0
2018. február 18., vasárnap 16:01
1333
"Eladó Filmes dolgok, DVD és Blu-ray (BD) termékek" a csoport neve. Zárt csoport, kérned kell a felvételedet.
Ha jól értem, kiárusítod a DVD gyűjteményedet? Nekem hiányzik néhány kiadvány, amit szívesen megvásárolnék.
Mielőtt meghirdeted... van olyan publikus email címed, ahová írhatok, hogy beszéljünk a részletekről?
Köszönöm előre is!
0
2018. február 18., vasárnap 16:00
1333
Itt december 20-án szóltak hozzá legutóbb.
Melyik az a bizonyos "egyszerűbb megoldás"? Csak mert úgy emlékszem, 1-2 éve éppen arról volt szó, hogy nem az email a célszerű, hanem itt kérdezni...
Akkor most mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
0
2018. február 18., vasárnap 14:30
1494
Face-n van egy csoport, tagja voltam míg nem töröltem magam, bár a pontos nevére nem emlékszem, Eladó filmek, filmes dolgok vagy valami ilyesmi. Sikerült beszereznem onnan pár kiadványt, illetve adtam el is. Sokan vannak tagok, tégy egy próbát.
0
2018. február 18., vasárnap 14:25
1237
Sziasztok! Tudnátok javasolni vaterán és jófogáson túl egy olyan oldalt/facebook csoportot ahol tudnék - nagy eséllyel - DVD filmeket meghirdetni? Kb. 4-500 DVD, sok közülük bontatlan is! Teljes sorozatok, fém-és díszdobozok stb. Köszönöm előre is az ajánlásokat!
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2018. február 18., vasárnap 14:19
1494
Olvassák mind, bár nem tudom mennyire rendszeresen. Legutóbb február 17-n volt hozzászólás részükről. Egyébként ha felakarod venni velük a kapcsolatot akkor van ettől gyorsabb és egyszerűbb megoldás is.
0
2018. február 18., vasárnap 13:37
1333
Olvassa még az Xpress csapata ezt a topic-ot?
Ha jól látom, legutóbb 2017. december 20-án szóltak hozzá legutoljára... :/
0
2018. február 15., csütörtök 14:06
1333
Kedves Xpress csapat!
Ez a kiadvány még garantáltan rendelhető nálatok, illetve szállítható?
Én azt gondolom, hogy akik itt olvassuk a fórumokat, legtöbbünk az Xpresstől vásárolunk elsősorban. Én legalábbis a netes vásárlásaim nagy részét itt bonyolítom, de ezenkívül máshonnan is vásárlok netről és offline is /mondjuk az offline vásárlás gyakorlatilag egyszereplőssé vált/. Az Xpress céget szeretem és tisztelem, ettől függetlenül egy kiadvány miatt nem várok rájuk, szerintem sokan lehetünk így. Én sem tudom, hogy mennyire érinti a céget, mondjuk én személy szerint hiszek a sok kicsi sokra megy elvében. Szerintem szerencsés lenne az Xpress részéről valamiféle kommunikáció ebben a kérdésben.
0
2018. február 12., hétfő 17:56
52684
Nem kell szeretni senkit, ez nem az érzelmekről szól. Vulkáni javaslat volt. :)
most posts by TM
0
2018. február 12., hétfő 17:54
52684
Mint írtam, minden azon múlik, hogy mennyire van kedved játszani ezt a játékot. A praktikusabb és gyorsabb megoldás az én javaslatom, mindenféle egyéb agyalást nélkülöző gyors problémamegoldás. A saját példányomat én offline vettem, de fel sem merült, hogy várakozzak arra, míg valami több kézen keresztül folyva ér el hozzám, azaz a vásárlás helyéhez, amikor a folyamat lehet gyorsabb is. Mondhatom úgy is, hogy nem pazarlok időt fölös tökölésre, pláne, hogy maga a forrás (forgalmazó) ajánlotta fel, hogy nyugodtan forduljak hozzá. Nekem is jobb így, a boltot sem kell csesztetnem, mindenki boldog. No, erről ennyit.
most posts by TM
0
2018. február 12., hétfő 17:50
1847
Még egy dolog.
Lehet egyedül vagyok ezzel, de nem nagyon szívlelem a PV-t, mint forgalmazót. Sok olyan film nem, vagy nem olyan formában jelent meg az elmúlt 2 évben, ahogy azok megérdemelték volna, vagy ahogy én elvártam volna. De ez legyen az én gondom.
Ellenben több mint 10 éve rendelek az Xpress-től kiadványokat. És pár esetet kivéve alapvetően elégedett voltam/vagyok velük. És szeretnék továbbra is tőlük rendelni, már amikor lehetséges.
Arra vonatkozólag, hogy a kettőjük közötti viszony miért vált ilyenné, csak találgatni tudok. A rendelkezésemre álló információk alapján pedig nem tudom eldönteni hogy melyik fél mennyire hibáztatható a kialakult helyzetért.
A félreértések elkerülése végett: én nem akarom az Xpress-t áldozatnak beállítani, sem a PV-t mindenért hibáztatni. Ugyanakkor tény: 1) Rengeteg élményt és szép kiadványt köszönhetek az Xpress-nek az elmúlt 10 évből. 2) A PV viszont többször is csalódást okozott nekem a forgalmazói döntéseivel és bizonyos kiadványaikkal.
Más nem tehetek, minthogy reménykedek, hogy valamikor, valahogyan csak megoldódik majd a jelenlegi helyzet.