Két dolog. Az általad elsőként idézet részt sokkal inkább a UHD-is Dunkirk kiadvány miatt írtam. Azt sajnos mai napig nem kapni itt, és nem volt türelmem kivárni. Megvettem máshonnan, itt meg töröltem a rendelést. Hogy az én törölt rendelésem mennyire érinti érzékenyen az Xpress-t, azt nem tudom. Ahogy azt se, hogy terveznek-e valamit az ellen tenni, hogy ne veszítsenek vásárlókat a PV-vel való rossz kapcsolatuk miatt. De ezt tényleg nekik kell valahogy megoldaniuk.
A cserelemez. Teljesen igazatok van, és nagyon szépen köszönöm a jó tanácsotokat, amiket adtatok. Ahogy a mondás tartja: az okos a másik kárán tanul. Én ugyanakkor továbbra is úgy gondolom, hogy vásárlóként Én a eladóval (Xpress), és nem a forgalmazóval (PV) állok kapcsolatban. Így szerintem teljesen jogos hogy elsőként az Xpress-től várok megoldást a problémára. Ugyanígy tennék ha véletlen hibás porszívót vennék a MediaMarkt-ban. Az eladónál reklamálnék elsőnek, és nem a porszívógyártónál.
És akkor a jó hír: Ma felhívtak az Xpress-től, és ígéretet kaptam arra, hogy küldenek egy cserelemezt!
0
2018. február 12., hétfő 10:08
52684
Azóta érkezett újabb készlet a boltokba, amiben a NEM magyar 3D-s lemez van, hanem ugyanaz a "hibás". Cserelemez pedig nincs hozzá, vagy nincs MINDENHOL hozzá. Ennek logisztikai okát csak találgatni lehet, ki-ki fantáziája, jó- vagy rosszindulata alapján gyárthat teóriákat. Mindenesetre a hazai forgalmazó készségesen áll a cseréhez. Kedden délután jeleztem nekik és péntek reggel hozta a futár a szinkronos lemezt. Lehet szidni őket emiatt vagy másért, de hogy ez az egész hercehurca számukra "tiszta haszon" lenne, az hírnévileg és anyagilag nézve is enyhén szólva téves következtetés.
most posts by TM
0
2018. február 12., hétfő 8:08
975
A Wonder Woman digibook fórumján nincs is szinte más, csak az, hogy rossz lemezt csomagoltak, illetve mit kell tenni a probléma orvoslására (meg is lett oldva mindenkinek, tudtommal). Sztem alap, hogyha egy egyébként nem két forintos kiadványt megvásárol az ember itt, akkor bekukkant a film fórumjára is. Még én is benéztem egyszer, pedig ingyen sem kéne a csudanő...
0
2018. február 12., hétfő 7:37
8851
Nekem december 6-án küldte az Xpress a Wonder Woman digibookot, és már eleve a szinkronos lemez volt benne. Direkt a hiba orvoslására vártam vele. Szerintem az alábbi eset egy véletlenül a készletbe keveredett hibás példány lehet.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. február 12., hétfő 0:22
52684
Külföldről rendelik a szállítmányt, külföldön csomagolják az egészet és külföldről jön a cserelemez is. Ha hiba van, akkor jelezni kell nekik, hogy tudják orvosolni. Ez ilyen egyszerű, minden más csak a vásárlói önérzetesség minél tupírozottabb kibontása, ami szépen hangzik, de amúgy sz@rt se ér.
most posts by TM
0
2018. február 12., hétfő 0:18
52684
"Azon túl hogy ha nem vagy csak késve képesek beszerezni az engem érdeklő kiadványt, akkor elmegyek és megveszem máshol."
- pont erre buzdítottalak a cserelemez miatt, de te három sorral lejjebb még magadnak is ellentmondasz:
"Remélhetőleg küldik majd a cserelemezt. Hogy honnan és miként szerzik be, az nem tartozik rám."
Ha annyira fontos, hogy ennyit voltál képes írni miatta, akkor megfogadhattad volna a tanácsomat, ahelyett, hogy más tudatlanságát teszed magadévá.
Ez a "nem vagyok köteles tudni", pedig a kukázása mindannak, amit itt többen jó szándékkal, segítőleg mondtunk.
most posts by TM
0
2018. február 11., vasárnap 23:36
1847
Nem mindenki van képben a hazai viszonyokkal. Nem mindenki fórumozik. Egy csomó embernek az Xpress (vagy a Bookline, a Libri, MediaMarkt) csak egy webshop, ahonnan DVD-t, BD-t, könyveket rendel. Kéne nekem vásárlóként tudnom, hogy ki egy film forgalmazója? Vagy hogy a webshop miként szerzi be a kiadványt?! Vagy hogy ki csomagolja be? Nem kell tudnom!
A webshop feltüntet egy specifikációt a termék adatlapján. Ha az alapján tetszik a termék, akkor megrendelem. Ha pedig nem azt kapom, amit ígértek, akkor jogosan reklamálok.
Köteles vagyok olvasni a PV honlapját / Facebook oldalát? Vagy az itteni fórumot? Nem vagyok köteles! De persze hallottam már a PV és az Xpress közötti konfliktusról, de vásárlóként mégis mit tehetek ellene? Azon túl hogy ha nem vagy csak késve képesek beszerezni az engem érdeklő kiadványt, akkor elmegyek és megveszem máshol.
És lám, hibába szoktam itt fórumoznak, még én se tudtam róla hogy hibás a termék. Mondjunk az Xpress se közölte velem semmilyen módon ezt.
Jeleztem az Xpress felé a hibát. Remélhetőleg küldik majd a cserelemezt. Hogy honnan és miként szerzik be, az nem tartozik rám.
0
2018. február 11., vasárnap 21:54
12
Wake up Neo!Az xpress október óta tisztában van a hibával,a provideo mai napig hirdeti a hibás termékeit,teljesen mindegy,hogy közvetve vagy közvetlenül rendeli meg a filmet.A filmek egy része amúgy is újra van csomagolva, ez engem nem érdekel addig amíg azt kapom amiért fizetek. Ezt a terméket azért kellet volna kibontani mert: 1.Meg kell győződni róla,hogy a termék a megfelelő lemezt tartalmazza. 2.A rossz lemezt amúgy is ki kell venni,hogy a helyére a jó kerüljön.
A csere után újra belehet csomagolni egy cetlivel,hogy elnézést de a droid kolléga elcseszte a lemezt ezért bontottuk fel,hogy a hibát orvosoljuk.A kolléga a többszöri hibázás után már nem dolgozik itt, jelenleg Észak Koreában dolgozik az egyik munkatáborba,hogy egy életre meg tanulja,hogy a munkahely nem játszótér. Ennyi, probléma megoldva a cég hírneve nem csorbul és a vásárló is elégedett. De itt ahogy olvasom a hozzászólásokat még nekem kell majd elnézést kérnem a provideo F@szbúk oldalán,hogy bocs hogy pénzt tettem a zsebetekbe.
0
2018. február 11., vasárnap 21:10
19952
Na de tobb mint 1 eve?
0
2018. február 11., vasárnap 20:26
7074
Nem lehet mindenki kepbe.
0
2018. február 11., vasárnap 19:52
19952
Meg mindig nem vagy kepbe. Xpress mar regota semmit nem rendel a ProVideo-tol. Amugy meg ha kibontanak es megneznek akkor meg az lenne a bajod h bontott es tuti h hasznalt termeket kaptal. :)
0
2018. február 11., vasárnap 17:29
1847
Én viszonylag rendszeresen olvasom a fórumot, de valahogy elkerülte a figyelmem hogy a kiadvány topikjában írtak volna erről a malőrről, így simán megrendeltem én is a digibook-ot. Ma szembesültem vele hogy hibás a kiadvány és hogy írtak róla itt is. Az utóbbi időben inkább azzal foglalkoztam hogy lesz-e kapható valaha is itt a Dunkirk UHD BD.
0
2018. február 11., vasárnap 16:00
12
Képben vagyok.Én úgy látom,hogy a pénzemért egy hibátlan terméket kell,hogy kapjak. Az árban benne vagy a termékgyártása,anyagköltsége,minőség ellenőrzése,filmes jogok...stb. A provideo ott hibázott(már nem először),hogy a terjesztés előtt álló filmet nem bontotta ki és nem tesztelte le (kb 5perc),hogy minden rendben van vele.Itt nem pár lemezről van szó hanem az egész szállítmányról. Most kedden kaptam meg a digi bookos filmet szombaton akartam megnézni ekkor szembesültem a hibával,ez nem egy hónapokkal ezelőtti vásárlás.De a provideo is rég tud a hibáról és így is értékesíti a filmet.Az xpressenek is van felelőssége a dologban mert ez a hiba nem most derült ki.Ha valaki rendel a filmből meg kéne nézniük tovább küldés előtt,hogy a megfelelő lemez van a tokban,ha nem akkor ki kell cserélni a lemezt és úgy elküldeni. A hibátlan lemezt meg együtt kellet volna megrendelniük a provideotól hiszen ott már rég tudták,hogy hibás de úgy vannak vele ott is,hogy lesz aki benyeli a dolgot és akkor az tiszta haszon.
0
2018. február 11., vasárnap 14:50
19952
Ebbol latszik h nem vagy kepbe. Ugyanis a studiofilmek eseten aa csomagolast nem a forgalmazo vegzi hanem ok is keszen kapjak magyar boritoval mindennel es ok csak terjesztik.
0
2018. február 11., vasárnap 13:42
52684
Lényegtelen. De minden rajtad múlik, hogy mennyi ideig akarsz ezen aggódni. Heteket, míg több lépcsőn át talán rendeződik, vagy élsz azzal a lehetőséggel, hogy ezt minimálisra redukálhatod.
most posts by TM
0
2018. február 11., vasárnap 13:36
1847
Oké, de én az Xpress-től vásároltam. Nem nekik kéne cserélniük/pótolniuk?! :/
0
2018. február 11., vasárnap 13:11
52684
Pro Video. Mindig a forrás a leggyorsabb.
most posts by TM
0
2018. február 11., vasárnap 12:32
1847
L72. :((( Ó, hogy az a szőröslábú büdöstalpú marsi pillangó, hogy petézne bele a nénike térdekalácsába annak aki nem tud egy kiadványt normálisan elkészíteni..... Na, most akkor Xpress-nél reklamáljak vagy a PV-nél?! Elegem van. Esküszöm könnyebb volna torrentezni...
0
2018. február 11., vasárnap 12:19
52684
Nézd meg a számot a szélén!
most posts by TM
0
2018. február 11., vasárnap 12:06
975
Dettó. Én is mindig lecsekkolom a blu-rayeket, sose lehet tudni, nem először kerül olyan lemez a tokba, ami nem odavaló.
0
2018. február 11., vasárnap 12:03
1847
Ez a hiba Digibook-os kiadásnál is megvan?! :O Bontom is ki és leellenőrzöm! :(((
0
2018. február 11., vasárnap 11:46
52684
A Pro Videónak írj a facebook oldali üzenőfelületen keresztül. Hasznos lehet, ha befotózod a korong oldalán látszó számot "L72".Add neg neved és címed. Nekem 3 napon belül küldték a cserét, ami az "L73" jelölést hordozza. Ennél gyorsabb megoldás nincs.
most posts by TM
0
2018. február 11., vasárnap 11:09
3090
Az is lehet, hogy akkor vette, amikor még fény sem derült a hibára. Az mondjuk tényleg baromi kellemetlen tud lenni, amikor az ember megvesz egy filmet, és csak hetekkel vagy hónapokkal később derül ki a turpisság, amikor beteszi a filmet a lejátszóba effektíve azzal a céllal, hogy meg is nézze azt. Éppen ennek elkerülése végett én mindig a vásárlás napján, vagy max pár napon belül lecsekkolom az összes lemezt a lejátszóban, hogy tényleg működnek-e, és az van-e rajtuk, aminek kell. A dolog csak pár percet vesz igénybe, és még mindig sokkal jobb, mint akkor pofára esni és dühöngeni, amikor inkább a filmet szeretné élvezni az ember...