Amikről biztosan tudom, mert vagy nekem, vagy ismerősnek megvannak: Drága Elza! Veszettek Szabadság, szerelem A nyomozó Testről és lélekről Zuhanórepülés
0
2019. április 30., kedd 21:58
15
Sziasztok,valaki tudna segíteni;melyik magyar filmek jelentek meg német nyelvterületen blu-rayen?Előre is köszönöm.
0
2019. április 24., szerda 12:39
3534
Vergődünk tovább. Csatlakozott a Universal is...
0
2019. április 24., szerda 12:35
1847
Van bármiféle biztató hír a Disney jogokkal kapcsolatban, vagy vergődünk tovább a mostani kiadóval?
Nem új vagy mostani kiadványa sem elérhető nálunk. Xpressen előrendeled előbb-utóbb lesz belőle. Az Xpress-PV dolog mellett az is közre játszik ,hogy a PV már lassan a havi egy megjelenését nem tudja hozni időben.
0
2019. március 8., péntek 14:19
1848
Ami még külön fura, hogy nem először csinálják ezt, hogy valami fű alatt kerül a boltok polcaira.
Az meg szinte szégyen, hogy egy ilyen kiemelt címről, mert a Wizarding World azért eléggé beégett a köztudatba és a hozzá tartozó címek, ilyen furán vannak kezelve. Szinte maguk ellen dolgoznak.
0
2019. március 8., péntek 14:10
16089
Az lesz, de az is bosszantó, hogy a PV még a saját oldalán se hirdeti meg, ha ki is fogja adni majd 13-án, megint suttyomban fog a boltok polcaira kerülni. Nem jó ez így...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. március 8., péntek 14:01
1848
Hát, szerintem nem sokat tudnak ők se. Mert páran már érdeklődtek ez ügyben, de amíg nincs konkrét infó, addig mit mondjanak?
A Xpress-PV viszony amúgy sem volt gördülékeny. Szóval, ha nagyon fontos/sürgős neked, szerezd be máshol.
0
2019. március 8., péntek 11:30
16089
Kedves Xpress!
Legendás állatok következő része esetleg lesz majd rendelhető innen is, vagy vegyük meg offline?
Legendás állatok – Grindelwald bűntettei
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában. Kiszámíthatatlan veszélyek várnak Göthére, akinek meg kell állítania Grindelwaldot, a gonosz varázsló ugyanis azt akarja, hogy a tisztavérűek vegyék át az uralmat a muglik felett, ez pedig akár az egész varázsvilágot ketté szakíthatja.
EXTRÁK a DVD-n (magyar felirattal):
A francia mágiaügyi minisztérium
EXTRÁK BD-n, BD Steelbookon, BD Digibookon és a 4K UHD-n (magyar felirattal):
Fedezd fel a J.K. Rowling által megálmodott varázsvilágot, melyet elképesztően tehetséges filmesek keltettek életre a vásznon, és tudd meg, mely színészek rajongtak már akkor érte, mielőtt maguk is varázslók lettek volna! Ezt követően pedig ismerd meg a kulcsjelenetek meglepő forgatásai titkait is! * Kimaradt jelenetek
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. március 7., csütörtök 21:49
3534
Bontonfilm. Áprilisban jelenik meg itthon BD-n.
0
2019. március 7., csütörtök 21:42
144
Tudja valaki a Hunter Killer melyik kiadóhoz tartozik,lesz BD-én? KÖSZI!
0
2019. március 5., kedd 20:42
6056
PV, szerintem ez mindent elárul, pedig én nem sokat tudok itthon a kiadókról 😃😃
0
2019. március 5., kedd 18:20
16089
Kedves Xpress!
A Legendás állatok 2. része az összes meghirdetett adathordozón, mikor válik elérhetővé/rendelhetővé? Máshol már 03.13-án megjelenik, itt semmi híre nincs...
0
2019. március 5., kedd 17:25
1847
Találtam máshol online. Az itteni megrendelést töröltem. Ennyit erről...
0
2019. március 5., kedd 17:13
1847
Előrendeltem itt, és semmi visszajelzést nem kaptam arról, hogy elfogyott volna, vagy hogy nem kaptak annyit a forgalmazótól, mint ahányan előrendelték. Most mégis mi a francot csináljak?! Szégyen...
0
2019. március 5., kedd 15:57
19949
Már elfogyott a kiadónál.
0
2019. március 5., kedd 14:54
1847
Kedves Xpress!
Csillag Születik steelbook-kal mi van már?! Most már hetek óta csúszik, valami infót adjatok, kérlek! :(
0
2019. március 4., hétfő 22:13
874
300 című film, BD kérdés. Pro Video-s kiadás (korhatárkarika nélküli), lejátszó Panasonic DMP-BDT220, minden rendben.
0
2019. március 4., hétfő 21:47
1698
Nalam nincs gond a 300 BDvel. Pioneer lejatszom van.