Kedves Beric!
Nem vagyok filmesztéta, és nem is várom el, hogy pozitív hangnemben nyilatkozzanak a filmről. Néha kicsit megdöbbenek ugyan mennyire utálatosan alázzák az SW prequelt egyesek, de ennek inkább emocionális okai vannak, így legtöbbször nem is foglalkozok velük. Te nagy tévedésben vagy ha azt hiszed, hogy az SW miatt akadtam ki ennyire. Az csak egy film. Viszont, hogy már másodszor idótázol le úgy, hogy nem volt rá semmi jogalapod az már kicsit sok(k). Már elnézést kérek. Nem szoktam ilyen vulgáris hangnemű förmedvényeket írni, de most kiakadtam. És miért voltam arrogáns? Hmm? Poénkodtam a pszichológussal meg a többi dologgal, de Te ezen nagyon berágtál látom. Nincs humorérzéked? Ezért nem kellene idiótáznod.
Fel vagy háborodva Lucas pénzszerzési manőverei miatt? Ok. De most ezért miért engem támadsz? Nagyra tartom Lucas életművét, de nem mindenben "szopom a f*szát". Ez a kiadás egy tévedés. Én csak arra céloztam, hogy akinek nem kell az ne vegye meg. Talán még ennyi szelekciós kézség van az emberekben. Ez volt, és most is ez a véleményem. Ebből te kihoztad, hogy egy idióta Lucas majmoló rajongó vagyok, aki mindenkit elküld melegebb éghajlatra ha bántani meri "LucasIstent" és termékeit. Gratulálok! Azért remélem nem gondoltad komolyan. Értelmezd már amit írtam....
A további aggályaidra pedig:
"Nem érti a vicceket (Lyukas zsebű!!), leragadt a saját véleményénél és totál nem érdekli mások gondolkodása illetve nagyon lenézi azt."
Ha ismernél, ilyet nem írnál. Nem nézek le senkit. Ezt a hülyeséget :) Két beírásom után jellemrajzot akarsz rólam készíteni? Ez több mint érdekes...
"De ha már kiakasztóan okos valaki és a sznobsága nem ismer határokat, akkor sajnos ilyen a reakcióm"
Ezt én is írhattam volna rólad. Illik rád. Egyébként nem vagyok sem okos, és sznob meg végképp. Komolyan mondom egy nagy röhej az egész :))
1.Továbbra is lesz bizonyosan ellenvetésem hasonló megnyilvánulásokkal szemben (tehát Mann nem hiszem, hogy kikopok majd)
Nekem is lesz, ha így fogsz szólni hozzám. Nem kell kikopnod.
2.Anyukádat nem szídtam kedves barátom, de lehet ezután megesik majd
Na igen. Ezt nem kellett volna. Anyukádnak nyilván semmi köze ehhez.
3.Nem szoptam és nem is fogok senkit sem lecummantani ezután sem
4.Még mindig a lányokat szeretem
Egészségedre. :) Az szerintem is jobb irányvonal. Tehát Lucas-t kihagynám én is....
5.Nem vagyok olyan kis hülye (legfőképp nem életkorban), mint mondjuk te:de hasonló esetekben ezek a reakcióim
Életkorban...hmmm Lehet, hogy az apád lehetnék :) Nem vagy kis hülye? Lehet, hogy nem...pedig már gondoltam erre is.
6.Nem bántam meg semmit, félni neked kellene inkább---állok elébe egy találkozónak
Ez mindent elmondd rólad: "Nem bántam meg semmit" Én igen. Talán ez a különbség kettőn között. Te mindig ezen az alcsony szinten maradsz, amit mások lenézése jelent. De talán majd egyszer továbblépsz. Én próbálok nem írni az olyanoknak mint Te, de sajnos nem mindig állom meg. Ez nagy hiba :((( Huuuu találkozzunk.... és akkor mi lesz? Jól megversz vagy mi? :))) LOL
7.Baráti szándékaid hagynak némi kívánnivalót
Én szivesen barátkoznék veled, de ilyen viták után ez nehéz lesz. De nyitott vagyok mindenre. Jobb a békesség. Elég ha a melóhelyen gyötrik az embert. A szabadidejében semmi szükség rá.
8.Televert dolgokra pedig csak áhítozhatunk,egyikre sem mondtam hogy az-ezek nem azok (a FOTR extra dvd már közelít!)
Nekem magas szintet jelent az SWI-II. Remélem ezt megértéssel tudod kezelni, és nem idiótázol le megint :)
9.A kapcsolódó vitára is beírtam (most is látod itt), mert ott is megállja a helyét felháborodásom
Hogy megállná a helyét? Mondjuk rá... De csak a hangnem miatt amit megütöttem. Veled ellentétben én sajnálom amilyen stílust használtam. De ha talán legközelebb nem sértegetnél, elejét vehetnénk az ellenségeskedésnek :)
10.Legyalázva nem voltál, de ha vágysz rá ismételten felajánlom a személyes találka lehetőségét
Te nagyon erős gyerek lehetsz. :)) Kultúrált elintézési mód :) Minek koptassa az ember az öklét.....van jobb megoldás is :D
A további építő jellegő hozzászólások reményében.... Minden jót neked.