Keresés

Star Wars I-II. díszdoboz (4 DVD)

2006. július 14., péntek 18:46
Van-e valakinek infója arról, hogy mikor lesz megint kapható az I-II rész?
Esetleg valakinek van kifogástalan állapotban eladó?
0
2005. május 1., vasárnap 16:34
Nics magyar felirat az extrákon, ez sem kicsi hiányosság...
0
2005. május 1., vasárnap 15:51
"Nagyon jó filmek, nagyon jó DVD-ken és semmi hiba. "

Nincs szinkron, az elég nagy hiányosság szerintem.
0
2003. május 4., vasárnap 18:36
Én se értem ezt a 'steril vs. mocskos' dolgot. A Tatooine az egyetlen helyszin ami mindkét trilógiban szerepelt és szerintem a Baljós Árnyakban mindenki ugyanolyan hót mocskos mint az ep.4-ben.

Az meg nem tudom hol van kikötve hogy mindenhol mocsok kell legyen. Nézzétek meg az ep.4-ben az űrhajó belsőket... tök sterilek.

Szerintem ez megint amolyan "kössünk megint bele má valamibe" dolog :)))
0
2003. május 1., csütörtök 12:33
ez az egész tiszta ruha vs koszos ruha fejtegetés csak azért sántít, mert pl. a tattoine lakossága sem a klasszikus trilógiában, sem a csillivilli prequel epizódokban sem állt a gazdasági/szociológiai fejlettség csúcsán. és ez imho, teljesen független attól, hogy a galaxisban épp háború van vagy nincs.
0
2003. május 1., csütörtök 11:26
Na ne már, mind az öt (hat) rész háborúban játszódik. A klón háború nem háború? Vagy a "Naboo vs. Kereskedelmi szövetség" mókás-csata sem volt a háború egy része?! Való igaz, túl vicces lett és így sajnos nem az. :(
0
2003. május 1., csütörtök 10:52
Hát pedig ez tényleg elég fárasztóan hangzott. Egész egyszerűen rátört Lucasra a jelmez és díszlettervezési mánia. Bár a történetbe fektetett volna több energiát.
0
2003. május 1., csütörtök 0:13
a klasszikus trilógia egy háború kellős közepén játszodott. jelenleg béke van.
elég ha csak a saját történelmünkből nézegetsz képeket.
tök egyszerű a magyarázat.
0
2003. április 30., szerda 23:24
Te viccelsz?
0
2003. április 30., szerda 15:28
Mint oly sok mindenre, erre is van kézenfekvő magyarázat, a mostani részek a köztársaság fénykorában, annak épp a végefelé játszódnak, ezért oly színekkel teli a világ, majd egyszercsak eljő a sötét oldal uralma, ahol is ezek a színek megfakulnak.
0
2003. április 30., szerda 12:56
Én úgy látom, hogy a középső 3 részben, minden olyan piszkos volt, használt, mondhatni "valódi". A mostaniakban pedig minden csillog, minden olyan mű.
Szóval azt hiszem kevésbé hétköznapi. És ez az, amit Lucas elrontott.
0
2003. január 18., szombat 19:47

:)))))
0
2003. január 18., szombat 19:39
Hello Beric!

Végre egyetértünk, és megnyugodhatunk. Az elmebajnokság jó ötlet. Talán még egy-két sör is lecsúszik :) Utánna meg mi leszünk a legjobb barátok a világon :D További kellemes hétvégét!
0
2003. január 18., szombat 19:28
Kedves M.O.D!

Tehát akkor itt és most lezárhatjuk a témát!
Volna még mit reagálnom, de nem szeretném ha mindenki net gyönyöre erről a béna ide-oda válaszolgatásról szólna.
Elkezdtem egy kissé termetesre növekedett irományt (2 oldal), mely a következő válaszom lett volna-de rájöttem: szegény többiek, nagyon élvezhetnék!
Így hát maradok amellet, hogy személyesen is akár leülhetünk egy elmebajnokságra, de ezt fejezzük be!

További jó filmnézést mindenkinek!
0
2003. január 18., szombat 15:10
Kedves Beric!

Nem vagyok filmesztéta, és nem is várom el, hogy pozitív hangnemben nyilatkozzanak a filmről. Néha kicsit megdöbbenek ugyan mennyire utálatosan alázzák az SW prequelt egyesek, de ennek inkább emocionális okai vannak, így legtöbbször nem is foglalkozok velük. Te nagy tévedésben vagy ha azt hiszed, hogy az SW miatt akadtam ki ennyire. Az csak egy film. Viszont, hogy már másodszor idótázol le úgy, hogy nem volt rá semmi jogalapod az már kicsit sok(k).  Már elnézést kérek. Nem szoktam ilyen vulgáris hangnemű förmedvényeket írni, de most kiakadtam. És miért voltam arrogáns? Hmm?  Poénkodtam a pszichológussal meg a többi dologgal, de Te ezen nagyon berágtál látom. Nincs humorérzéked? Ezért nem kellene idiótáznod.

Fel vagy háborodva Lucas pénzszerzési manőverei miatt? Ok. De most ezért miért engem támadsz? Nagyra tartom Lucas életművét, de nem mindenben "szopom a f*szát". Ez a kiadás egy tévedés. Én csak arra céloztam, hogy akinek nem kell az ne vegye meg. Talán még ennyi szelekciós kézség van az emberekben. Ez volt, és most is ez a véleményem. Ebből te kihoztad, hogy egy idióta Lucas majmoló rajongó vagyok, aki mindenkit elküld melegebb éghajlatra ha bántani meri "LucasIstent" és termékeit. Gratulálok! Azért remélem nem gondoltad komolyan. Értelmezd már amit írtam....

A további aggályaidra pedig:

"Nem érti a vicceket (Lyukas zsebű!!), leragadt a saját véleményénél és totál nem érdekli mások gondolkodása illetve nagyon lenézi azt."

Ha ismernél, ilyet nem írnál. Nem nézek le senkit. Ezt a hülyeséget :) Két beírásom után jellemrajzot akarsz rólam készíteni? Ez több mint érdekes...

"De ha már kiakasztóan okos valaki és a sznobsága nem ismer határokat, akkor sajnos ilyen a reakcióm"

Ezt én is írhattam volna rólad. Illik rád. Egyébként nem vagyok sem okos, és sznob meg végképp. Komolyan mondom egy nagy röhej az egész :))

1.Továbbra is lesz bizonyosan ellenvetésem hasonló megnyilvánulásokkal szemben (tehát Mann nem hiszem, hogy kikopok majd)

Nekem is lesz, ha így fogsz szólni hozzám. Nem kell kikopnod.

2.Anyukádat nem szídtam kedves barátom, de lehet ezután megesik majd

Na igen. Ezt nem kellett volna. Anyukádnak nyilván semmi köze ehhez.

3.Nem szoptam és nem is fogok senkit sem lecummantani ezután sem
4.Még mindig a lányokat szeretem

Egészségedre. :) Az szerintem is jobb irányvonal. Tehát Lucas-t kihagynám én is....

5.Nem vagyok olyan kis hülye (legfőképp nem életkorban), mint mondjuk te:de hasonló esetekben ezek a reakcióim

Életkorban...hmmm Lehet, hogy az apád lehetnék :) Nem vagy kis hülye? Lehet, hogy nem...pedig már gondoltam erre is.

6.Nem bántam meg semmit, félni neked kellene inkább---állok elébe egy találkozónak

Ez mindent elmondd rólad: "Nem bántam meg semmit" Én igen. Talán ez a különbség kettőn között. Te mindig ezen az alcsony szinten maradsz, amit mások lenézése jelent. De talán majd egyszer továbblépsz. Én próbálok nem írni az olyanoknak mint Te, de sajnos nem mindig állom meg. Ez nagy hiba :((( Huuuu találkozzunk.... és akkor mi lesz? Jól megversz vagy mi? :))) LOL

7.Baráti szándékaid hagynak némi kívánnivalót

Én szivesen barátkoznék veled, de ilyen viták után ez nehéz lesz. De nyitott vagyok mindenre. Jobb a békesség. Elég ha a melóhelyen gyötrik az embert. A szabadidejében semmi szükség rá.

8.Televert dolgokra pedig csak áhítozhatunk,egyikre sem mondtam hogy az-ezek nem azok (a FOTR extra dvd már közelít!)

Nekem magas szintet jelent az SWI-II. Remélem ezt megértéssel tudod kezelni, és nem idiótázol le megint :)

9.A kapcsolódó vitára is beírtam (most is látod itt), mert ott is megállja a helyét felháborodásom

Hogy megállná a helyét? Mondjuk rá... De csak a hangnem miatt amit megütöttem. Veled ellentétben én sajnálom amilyen stílust használtam. De ha talán legközelebb nem sértegetnél, elejét vehetnénk az ellenségeskedésnek :)

10.Legyalázva nem voltál, de ha vágysz rá ismételten felajánlom a személyes találka lehetőségét

Te nagyon erős gyerek lehetsz. :)) Kultúrált elintézési mód :) Minek koptassa az ember az öklét.....van jobb megoldás is :D

A további építő jellegő hozzászólások reményében.... Minden jót neked.
0
2003. január 18., szombat 10:22
M.O.D!
Azért van ide is ugyanez írva (beszúrva!ha jobban tetszik), mert többet nem szeretnék fogalkozni egyszerre ezzel a témával!

Bocs, ha nem tetszene--sajnálom :))
0
2003. január 18., szombat 10:20
Kedves Gyerekek!
(de legfőképp természtesen M.O.D)

Utálatos hozzászólásomnak totális káosz,nyáltocsogás és a zárójelben említett kitűnő filmesztéta fenomenális irománya(i) volt az alapja.
Sok arc felháborodott ezen a nagyon jó kis lehúzáson, melyet kiadó-rendező-filmstúdió ....produkált.Nem is nagyon érdekelt!
Mindaddig amíg szerencsétlen, magukat rajongónak tekintők végre azt mondják:ez már felháborító!És leírták.Nem csak itt, más fórumokon is.Melléjük állok természetesen nemcsak azért, mert mondjuk Zolindy jó barátom, hanem azért is mert,folyamatos kaszálás megy a nagy filmek sorozatos bőrlehuzogtásakor.És akkor nemhogy azt kapnák:igen sántít egy kicsit ez az egész; tovább zsibbasztják agyukat és a földbe döngölik őket olyan címen:milyen rajongó vagy te!hogyan mered bántani Lucas guru-t,ő az isten!
Ez szerintem felháborító!
M.O.D válaszát tartottam legbeképzeltebbnek és legértelmetlenebbnek, legfőképp akkor, amikor mindenkinek pszichológust ajánlott.Csak Skywalker apóról és (mondjuk az általam is elfogadott) Yamamura-ról bírt csak pozitív dolgokat írni :((
Nem érti a vicceket (Lyukas zsebű!!), leragadt a saját véleményénél és totál nem érdekli mások gondolkodása illetve nagyon lenézi azt.
Kicsit vulgáris volt a hozzászólás amit írtam:tény!
De ha már kiakasztóan okos valaki és a sznobsága nem ismer határokat, akkor sajnos ilyen a reakcióm.

Több válaszom is volna ezek után számára:
1.Továbbra is lesz bizonyosan ellenvetésem hasonló megnyilvánulásokkal szemben (tehát Mann nem hiszem, hogy kikopok majd)
2.Anyukádat nem szídtam kedves barátom, de lehet ezután megesik majd
3.Nem szoptam és nem is fogok senkit sem lecummantani ezután sem
4.Még mindig a lányokat szeretem
5.Nem vagyok olyan kis hülye (legfőképp nem életkorban), mint mondjuk te:de hasonló esetekben ezek a reakcióim
6.Nem bántam meg semmit, félni neked kellene inkább---állok elébe egy találkozónak
7.Baráti szándékaid hagynak némi kívánnivalót
8.Televert dolgokra pedig csak áhítozhatunk,egyikre sem mondtam hogy az-ezek nem azok (a FOTR extra dvd már közelít!)
9.A kapcsolódó vitára is beírtam (most is látod itt), mert ott is megállja a helyét felháborodásom
10.Legyalázva nem voltál, de ha vágysz rá ismételten felajánlom a személyes találka lehetőségét

Ennyi!
Utólagosan is elnézést mindenkitől akinek ezt végig kellett olvasgatnia-ha lett volna emil-je M.O.D-nak:ott folytattam volna.

U.i:
Mindenki mondja ki a véleményét, húzzon le dolgokat ha úgy érzi-nem kell túlságosan komolyan venni önelégült figurák lekicsinylő válaszát!!
0
2003. január 17., péntek 23:48
Kedves Zolindy!

Nekem ilyen hangnemben ne írjon senki! Nem érdekel még ha az atyaúristen is az! Ezt nem birom lenyelni másodszorra! És a jövőben sem leszek toleráns ha így cseszegetnek. Egyszer ezt már megtettem, de mégegyszer nem fogom. Elegem volt.

Amúgy sorry, de az SWII-ben több makett van, mint eddig bármely SW filmben volt. Lásd a Klónok Támadása extra DVD-t. Tanulságos. A GYU2-ről az a véleményem, hogy jó film, de engem nem nyűgözött le. Mint ahogy az első rész sem. Azonban el kell ismerni az értékeit, mert vannak neki.
0
2003. január 17., péntek 23:36
U.i.: nincs senkivel sem semmi bajom, csak gyűlölöm a vitát. Beric-et megértem, bár nem tudok vele egyetérteni minden esetben (igaz, ő hozott ma haza). De nem rossz kölök, csak így fejti ki a véleményét. Az, hogy hozzád így viszonyul, annak biztos megvan az oka, de ezt inkább ti ketten rendezzétek le és ne pocskondiázással. Tisztelettel : zolindy
0
2003. január 17., péntek 23:31
Nem kell ennyire ölre menni. Megértem Bericet és megértelek tégedet is M.O.D.. Akármilyen furán is hangzik, azért balhéztatok össze, mert Beric megértette a hátsó szándékomat az irományommal, te meg nem. Igen, ismerem Beric-et személyesen, de megnyugtatlak, nem igazak azok a dolgok, amiket róla leírtál. Meglehet, kicsit súlyosan reagált az írásodra, nem tudom, annó mi volt a vitátok alapja. Most csak annyi volt a szándékom, hogy leírjam Lucas üzletpolitikájának elutasítását. Ne felejtsük el, hogy a klasszikus trilógiát moziban 3x nyomta le az USA-ban. Az, hogy külföldön kiadta a II. részt az elsővel együtt díszdobozban még novemberben, az nem mentség arra, hogy mindenki tudja, egy II. rész is lesz. Csak gondold el, milyen érzés, ha egyszerre vennéd meg az I-II-t mert nincs kedved várni 3 évet a 3 filmes dobozra. De az a 3 év letelik. Akkor majd cserélgetheted, meg minden rákkal szenvedni fogsz, hogy a trilógia tökéletesen meglegyen. Lucas ezt nagyon jól tudja. És ki is használja. A legrosszabb, hogy gondolkodása a filmjein pontosan meglátszik. Milyen bája volt a régi filmeknek és mennyire nincs az újaknak. A GYU tele van makettel, mégis életszerűbb, látványosabb, mint a Klónos film. Pedig a GYU olcsóbb volt. Lucas spórolásra használja a számítógépet. Legalábbis ő ezt mondja. De az igazság odaát van, a Skywalker Ranch-on.
  Bocsi, ha hosszúra sikeredett, csak tisztán le akartam írni róla a véleményem, mert nem szeretné mégegyszer ilyen anyázást olvasni. Szóval M.O.D. : azért te se írj többet hirtelen felindulásból. Olvasd el, amit írtál fél év múlva. Te fogsz a legjobban meglepődni magadon.
0
2003. január 17., péntek 23:07
Ide is bemásoltad te barom! Gratulálok! Hány éves vagy? Öt?? Nem csodálkoznék... Ötéves buzit még nem láttam. Jó szopást köcsög.
0
2003. január 17., péntek 11:27
Kedves M.O.D!

Már ne is haragudj de ismét azt kell írnom:te egy full idióta vagy!!
Egyszer leszopod a Lucas farkát egyszer pedig fikázod---miről beszélsz??
Nem az a gond, hogy kiadta-e és hogy mikor a cuccokat, hanem az hogy hogyan és milyen formában. Mindig kicsivel többet rak be (vagy minőségjavulást ér el), de ez minimális ahhoz képest amennyivel többet kell majd fizetnünk érte.
Mindenki igazi SW rajongó a legteljesebb, legigényesebb és legjobban televert dvd-re vagy vhs-re áhítozik!
Okoska!
0