Zene alapján Williamset választanám, szerintem a Baljós óta nem írt ilyen jó SW zenét, viszont Morricone "vigasz" győzelmének is örülnék.
0
2016. január 14., csütörtök 16:38
6056
Legyen úgy, csak annyit kérek, hogy Jóhannson és Burwell semmit ne kapjon...
0
2016. január 14., csütörtök 16:36
52685
Nekem is ez a véleményem. Viszont nagyon sanszos, hogy idén Morricone lesz rehabilitálva, mivel még sosem nyert "legjobb filmzene" Oscart.
most posts by TM
0
2016. január 14., csütörtök 16:24
6056
Egyik jobb mint a másik... Ha választanom kéne akkor egyértelműen Newman...
“Bridge of Spies” Thomas Newman “Carol” Carter Burwell “The Hateful Eight” Ennio Morricone “Sicario” Jóhann Jóhannsson “Star Wars: The Force Awakens” John Williams
Persze esélytelen...
0
2015. december 4., péntek 23:23
6056
Mai:
Nem vagyok egy nagy Goldsmith fan, de mikor ezt meghallottam megállt bennem az ütő. Ez színtiszta jazz, csodálatos dallamokkal, mindenkinek ajánlom!
0
2015. december 4., péntek 21:52
16099
Köszönöm, megkaptam a mailt.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. december 4., péntek 21:51
16099
Köszi.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. december 4., péntek 20:37
7074
Sőt!
0
2015. december 4., péntek 20:17
6056
Szeva!
Én még nem foglalkoztam a zenével annyira, majd meglátjuk. Egy haverommal szoktunk rendelgetni Amazonról, szerintem majd ő intézi ha intézi, de hallgass Jesterre, érdemes lesz itthon is körülnézni, egy-két helyen már 5000-5500 körül hirdetik a deluxe verziót, az azért olcsóbb mint bárhonnan külföldről...
0
2015. december 4., péntek 19:53
7074
Felesleges külföldről rendelni.
0
2015. december 4., péntek 19:39
16099
purple rain!
Te már előrendelted a The Force Awakens zenéjét? Honnan fogod beszerezni és melyiket? Mert ha külföldről rendelsz, akkor megfelezhetnénk a postaköltséget. :)
0
2015. november 13., péntek 22:37
16099
Én nem találtam azt, de te jobban tudod. :) Nem tudom mennyire vagy játék fan, de Hans Zimmer szerezte a zenéjét az egyik legjobb FPS játék-folytatásnak.
Nagyon jó zene ez is! Érdemes végighallgatni. Mint egy filmzene.
0
2015. november 13., péntek 14:59
6056
Áááá Amazonon szállítással még kevesebb... De most vaterán van egy 600 forintért :D
0
2015. november 13., péntek 14:32
16099
Nekem is. :) :)
0
16099
:) Igen, vannak fontosabb dolgok is az életben, mint a filmzenegyűjtés. :)
0
16099
Nem, nekem nincsen meg sajnos. Nem gyűjtöttem soha igazán a filmzenéket, csak néha vettem 1-2 darabot. Talán a Vészhelyzet zenéje van meg, Gladiátor, Amerikai Pite 1-2., meg természetesen az összes Star Wars. A 7-es kivételével. Nekem nagyon tetszik ez a Black Rain, még a filmet is csak most láttam. Valóban Zimmer akkoriban nagyon toppon volt, csak úgy a kisujjából rázta ki a jobbnál jobb filmzenéket. A Green Card is mestermű. Azért remélem, hogy sikerül beszerezned valamelyik változatát a Black Rain-nek. Az eBay-en 5-6 fontért postával együtt meg is tudod venni a sima kiadást. Most csekkoltam le. Most én erre a zenére vagyok rákattanva:
0
2015. november 13., péntek 13:02
6056
Jaja annál rövidebb időintervallumra már nem tervezek semmit :D Minden film, könyv, cd amin túl vagyok, ajándék lesz :)
0
2015. november 13., péntek 12:21
4596
Gyorsan elrepül ám az a 20-25 év :).
0
2015. november 13., péntek 12:12
7074
Nekem nagyon.
0
2015. november 13., péntek 11:47
6056
Nincs sajnos, de feldobtam wishlistre. Bár a gyerek mellett most az egy darabig inkább növekvő tendenciát fog mutatni :D
0
2015. november 13., péntek 11:46
6056
Na hallod, ez a véletlen :) Pont tegnap ismerkedtem meg vele, nem nagyon foglalkoztam vele eddig. Az a gondom, hogy a youtube-on kezdtem el hallgatni, de ott nagyon ótvar minősége van, szóval sokat nem tudok róla mondani.. Anno a La-La-Lands kiadott egy dupla cd-t 3000 példányos limitált mennyiségben de már nem kapható :) Mindenesetre érdekesképp elkezdtem régi Zimmereket hallgatni, mert azokkal annyira nem voltam képben. Azt kell mondjam, hogy a 90-es években kurvára ott volt a szeren az ember, de komolyan... Green Card, Renaissance Man, Crimson Tide, Driving Miss Daisy, Beyond Rangoon... A Black Rain-t is készülök megvenni, ha belemerültem, akkor írok neked :) Neked megvan amúgy a cd?
0
2015. november 13., péntek 11:28
16099
Még mindig Hans Zimmer.
Kinek hogy tetszik a Black Rain zenéje?
0
2015. november 13., péntek 11:28
16099
Igen, nekem ebből is inkább a zene maradt meg, mint a film. Megvan amúgy neked?