Na tudott valaki jegyet venni a Zimmer koncertre? A 9.900 forintos jegyek kb 3 másodperc alatt tűntek el, de szó szerint.... Ott ültem a gép előtt és mire beléptem 10.01-kor már nem volt... Ez valami vicc..
0
2015. november 7., szombat 14:43
6056
Majd a Gladiátor zenéje alatt :-D
0
2015. november 7., szombat 10:26
2288
Ohh, pedig ha már Aréna a neve hadd tombolhassak már :D
0
2015. november 7., szombat 8:56
6056
Egy Arénában dolgozó ismerőstől azt az infót kaptam, hogy a Zimmer koncert jegyárai 9.900-30.000 forint között lesznek.
Itt van egy hosszabb - semmitmondó - ajánló, árak nélkül persze :)
Csak ülőhelyes jegyek vannak, szóval táncolni nem lehet majd :)
0
2015. november 3., kedd 20:18
16099
:) Na látod! Tudat alatt segíted a gyerek jövőjét. Rendes vagy! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 3., kedd 20:02
6056
Ja, majd a gyerek eladja ha megpusztulok :-)
0
2015. november 3., kedd 19:22
16099
Gratulálok, azért ez nem kis mennyiség. Vigyázz rájuk, egyszer még sokat fognak érni! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 3., kedd 19:18
2288
Konyhaszekrény az teljesen jó hely. Van 1-2 ócska lemez amit poháralátétnek használok én is :D
0
2015. november 3., kedd 19:12
6056
223db albumom van, pár egy adag SW ami dupla és ebben a számban nincs benne, meg van két TDK albumom is, de igazából ennyi. Így leírva tényleg nem sok... Az is igaz mondjuk, hogy már jóval a gyerek előtt elkezdtem racionalizálni a dolgokat, hogy tényleg csak olyat vegyek amit hallgatok is... Anno azért jött kényszerből mindenféle szar, még a konyhaszekrényben is filmek meg cd-k voltak... Ahhoz meg azért lelkibetegnek kell lenni, hogy az ember ilyen ótvar körülményeket csináljon maga köré... Az is voltam egyébként :)
0
2015. november 3., kedd 16:55
7074
Most így hirtelen A múmia visszatér című film ugrik be mint jó példa a nézhetetlen film - jó zene (Silvestri) párosításra.
0
2015. november 3., kedd 16:00
1185
Ha csak a filmet akarod visszaidézni a zenékkel, akkor tényleg sok jó zenéről maradsz le. Szerintem az én gyűjteményemnek legalább a fele olyan filmzenékből áll, amiknél nem is láttam a kapcsolódó filmet (pl. Morricone olasz tévéfilmjeinek zenéi), de olyan is van, ahol a film nem tetszett, viszont a zenét külön kifejezetten élvezettel hallgatom (pl. Végjáték - az egyetlen Jablonsky albumom)
Számomra a filmzene olyan, mint a klasszikusok, vagy más akusztikus muzsika: képeket, hangulatokat idéz fel - és nem szükségszerűen a filmből, sokkal inkább belőlem, saját bensőmből. Persze van olyan filmzene is, ami mindig visszaidézi a filmet is, de ez általában csak a legkedvesebb filmeknél jön elő, pl. Braveheart, Benjamin Button.
Mindegy is, a lényeg: a filmzene így is, úgy is jó! :)
0
2015. november 3., kedd 12:30
16099
Akkor nem beszélgetünk. Nem akarok rosszat még neked sem. :)))
0
2015. november 3., kedd 10:28
6056
Ha egész nap beszélgetünk akkor ki fognak engem rúgni :) Egyébként nekem tetszett a film is... Viszont ha el tudsz vonatkoztatni a filmtől akkor az tényleg nagyon jó, én szinte biztos, hogy nagyon sok zenéről maradok le a hülyeségem miatt...
0
2015. november 3., kedd 10:23
16099
Én ilyenkor el tudok vonatkoztatni attól, hogy a film szar volt. Nem emlékszem a jelenetekre, csak a zenére. Ez a Village nekem nagyon tetszik. Szép, dallamos. :) Nem érdemel a film ilyen zenét. :)
0
2015. november 3., kedd 10:17
6056
Sokszor van így amúgy, bár megjegyzem ha egy film szar, akkor én nem nagyon szeretek a zenéjével közelebbi kapcsolatba kerülni, mivel nekem a filmzene a film visszaemlékezéséhez eszköz, és fos filmet nem akarok megidézni magamnak :)
0
2015. november 3., kedd 9:54
16099
Akkor vidd ki a szemetet a szobából! :) Na, félretéve a hülyéskedést, nekem sokszor volt olyan egy film után, hogy a zenéje sokkal jobban tetszett, mint maga a film. Olykor azt gondoltam, hogy egy ilyen pocsék filmnek hogy lehet ilyen szép zenéje. Például James Newton Howard - The Village. A zene mesteri, a film pocsék.
0
2015. november 3., kedd 1:01
6056
Azt már buktad :)
0
2015. november 3., kedd 0:18
16099
Ezt mégis hogy tehetted? Irány a sarokba! Ma nem kapsz vacsorát! :)
0
2015. november 2., hétfő 23:41
6056
Bobby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bobby!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) erre gondoltam jah :D De nekem egy egész albumnyi score volt meg mp3-ban aztán eltüntettem :)
Ez tényleg hatalmas! Nem tudom miért tetszik ennyire nekem ez a film, pedig semmi extra. De valahogy mégis nagyszerű!
0
2015. november 2., hétfő 23:14
6056
Dehogy van meg mind... :)
34 albumon van tőle, de nem tudtam begépelni neked, mert valamelyik szó miatt nem engedi tovább a hozzászólásom... Szóval megvan a The Fan zenéje, de az csak VA-ban jött ki, egy 20 perces Zimmer track van rajta, a Sacrifice. Amúgy volt a score bootleg-ben, csak elhagytam és azóta nem találom sehol. Amikor az elején De Niro verset szaval, nagyon kemény a zenével... :)
0
2015. november 2., hétfő 23:02
16099
Az már DVD-ből is sok. :)
0
2015. november 2., hétfő 23:02
16099
Na, akkor mégis csak van olyan, amit jómaga, egyedül írt. :) Ha kész vagy a számolással, kíváncsian várom az eredményt! Minden Hans Zimmer filmzene megvan? A The Fan is megvan? Én azt imádom!
0
2015. november 2., hétfő 22:53
6056
Egyébként van egy kedves barátom akinek 785 lemez van jelenleg a polcán :) Kamino néven szokott itt erőlködni a balek... :D :D
0
2015. november 2., hétfő 22:51
6056
Már késő, számolom :) Egyébként a Black Hawk Down egyedül lett megírva úgy látom a bookletből, viszont a Tears of the Sun albumon vannak idegen tollak .