Keresés

Ninja Scroll (Limitált fémdobozos kiadás) (2 DVD) (DVD)

2008. május 17., szombat 1:47
Mostanáig az volt. Köszönöm, hogy észrevetted és jelezted!
0
2008. május 17., szombat 0:32
A film adatlapján ninja@navigatorfilm.hu cím van megadva, nem hibás az?
0
2008. május 16., péntek 23:29
:))) Már hiányzott ide egy megfelelő ember!Nagyon jó!
0
2008. május 16., péntek 21:21
"Hiába vannak részletek, még mindig hibádzik a pontos időpont."
0
2008. május 16., péntek 20:57
Hiába vannak részletek még mindig hibázzik a pontos idöpont.
0
2008. május 14., szerda 21:13
Hát igen örülnénk egy teljes körű tájékoztatásnak (vagy előzetes tervnek) én 200km-t fogok utazni ez miatt és a munkám se éppen rugalmas, szóval jó lenne több információt megosztani a nagyérdeművel, így bizonytalannak tűnik az esemény.
0
2008. május 14., szerda 17:38
Oké, de hány órakor lesz(nek) a vetítés(ek)?
Tényleg nem mindegy (pl. munka miatt), és nem is mindenki budapesti...
0
2008. május 14., szerda 17:07
Eddig mindenkinek megvan a helye, arra a napra, amire jelentkezett, és még van bőven! Szóval hajrá, tessék jelentkezni! :)
0
2008. május 13., kedd 22:08

Én sem mikör jön a hirlevél?
0
2008. május 13., kedd 21:11
Egy automata válaszon kívül nem nagyon kaptam visszajelzést, mi a helyzet most?
Azt hittem első munkanapon (ma) kapok valami visszajelzést ...
0
2008. április 29., kedd 23:19
Pozitív fejleményekről számolhatok be a vetítéssel kapcsolatban: a mozival történt megbeszélés eredményeként vásárlónként nem egy, hanem két személy vehet részt a két díszbemutató egyikén! A vetítésekről hamarosan egy hírlevelet is küldünk az Xpress segítségével, hogy azok is értesüljenek róla, akik nem olvassák a fórumot.
0
2008. április 28., hétfő 12:34
Maradt a május 19-i megjelenési dátum?Hány órakor lesznek kb. a vetítések?
0
2008. április 28., hétfő 12:29
A ninjutsu múltjáról, jelenéről, magyarországi helyzetéről és a filmmel kapcsolatos benyomásairól Magyar Attila shidoshi beszél bő fél órában a második lemezen.

További információk: www.zanshindojo.hu
0
2008. április 28., hétfő 12:25
Kedves előrendelők!

Aki részt szeretne venni a díszbemutatón, az küldjön egy emailt a ninjascroll@navigatorfilm.hu címre névvel, az xpress-es email címével, és írja meg, hogy a két alkalom közül (május 29 és 30) melyik az alkalmas. Mivel sokan rendeltétek elő a filmet (amiért nagyon hálásak vagyunk), viszont a helyek száma korlátozott, ezért vásárlónként előzetesen csak egy fő részvételét tudjuk biztosítani. A jelentkezések függvényében ez még változhat. Amennyiben így is többen jelentkeznének, mint a férőhelyek száma, akkor a jelentkezések sorrendjét vesszük figyelembe. Ezért ha szeretnétek részt venni a vetítésen, érdemes minél előbb jelentkezni a ninjascroll@navigatorfilm.hu címen!

Szeretettel várunk mindenkit!

A navigátorok
0
2008. április 25., péntek 23:40
Ű, hasítotok, mint egy nitrós úthenger! Először egy fullos kétlemezes műanyagtokban, aztán digi, most meg már steelbook? A Mononoke vajon miben jön majd..? :)Na szóval baromi szép lesz ez! Bár őszintén szólva én csöppöt inkább digi párti vagyok (meg az jobban is illeszkedett az Akira-GitS-Idő Urai szentháromság mellé), de örülök, hogy ez - és ilyen - lesz az első (..?) anime-fémdobozom.Kettő kérdésem van nekem: 1. hogyan és mikor értesülünk a mozivetítésről? Borzasztóan szeretnék ott lenni, de ehhez minden bizonnyal előzetes szervezésre (munkaidő időzítése, esetleg szabadság, netán felmondás, neadjisten a hullák eltűntetése) van szükség. Penig az Akirát és a GitS-et is moziban láttam, mielőtt a polcomra pakolhattam volna... Ja meg van Akira, GitS és D moziplakátom is. Lesz Ninja Scroll-os? :)2. A következők közül terveztek-e valamit (akár a távoli jövőben, akár egy messzi-messzi galaxisban, akár bárhogy, legalább szándék-szinten): Mononoke, Memories, Perfect Blue? Netán GitS Stand Alone Complex-ek?Na jó, a 2. kérdés talán kicsit korai, de mikor kapjak vérszemet, ha nem most?Az 1. viszont lassan időszerű is, nem?
0
2008. április 24., csütörtök 17:55
Nagyon szép! Egyébként a lenti kérdésemre még nem válaszóltatok, pedig nagyon furdalja az oldalam a kiváncsiság.
0
2008. április 24., csütörtök 13:29
Vagyány! Végre egy valóban szép fémdoboz, amit már nem csak azért fogunk begyűjteni mert fém, hanem mert tényleg jól is néz ki!
0
2008. április 24., csütörtök 12:10

Továbra is választ várnék a kérdésemre.
0
2008. április 24., csütörtök 11:06
Szép.
0
2008. április 24., csütörtök 1:03
Fémbe öltözik:

0
2008. április 18., péntek 14:43

Engem érdekelne hogy ez a mozis téma hogy lesz. aki elörendelte a filmet az amikor átveszi kap egy mozijegyet? Vagy ketöt ahogy álltalában szokás?
0
2008. április 17., csütörtök 15:36

Én kicsit sajnálom, mert a Con-on akartam beszerezni. Direkt erre félre is tetem már a lóvét. Na mind1, remélem érdekes lesz ami miatt csúszik.
0
2008. április 17., csütörtök 14:56
Bevallom, én örülök, hogy késik egy kicsit, mert így most lesz pénzem más, akciós kiadványokra.
0
2008. április 17., csütörtök 10:29
Nekem furcsa egy ilyen riportfilm egy dvd-n. A shaolin kung-fu (elnézést ha nem jól írom) hazai képviselőiről láttam egyszer egy ilyesmi próbálkozást,nem DVD-extrakét, de az nagyon unalmas volt.Persze el tudom képzelni, hogy meg lehet jól és érdekesen is csinálni.Remélem illik majd a képbe.
0
2008. április 16., szerda 20:48
A fenébe! Pedig már kezdtem örülni h mindjárt kijön. Amúgy nem baj, mert szívesen várok rá, de jobb lett volna, ha sikerül a tervezett időre megjelennie.:) Viszont hajrá Navigátor! Eddig még nem csalódtam bennetek.
off:
Egyébként a magyar ninjutsu dojo-k kapcsán, kikkel fog készülni a videó, mert legalább 6 évig ninjutsu-ztam és viszonylag sok embert ismertem meg. Pl Szabó Pál, aki a magyar vezető és a kecskeméti dojot is ő vezeti, ahová én is jártam. Szal jó lenne ismerősöket látni a kiadványon. :)
0