Keresés

Egy rém rendes család DVD-n

2006. február 22., szerda 15:54
hát hiába nincs díszdoboz, de ha így veszem meg akkor 4000ft-ot spórolok. Asszem én ezt a verziót választom. Nem volt ez rossz ötlet a warner-től.
0
2006. február 22., szerda 15:29
Látom, tényleg fent van. Már csak a megjelenés hamis, ugyanis 21-ét kellett volna írni.
most posts by TM
0
2006. február 22., szerda 14:48
na, itt is megvásárolható egy-egy évad lemezei külön-külön. jó ötlet, így talán a legyártott példányok elfogynak. előbb-utóbb az összecsomagolt évadok (tehát az évadok összes része együtt) is olcsóbbak lesznek, ki tudja, mikor.
0
2006. február 22., szerda 12:31
Majd utána nézek.Kösz az infot.
0
2006. február 22., szerda 12:29
Ott ahol már eddig is láthattál szalaggal átpántolt filmeket, t490, meg 1990, 2990, stb. felirattal. Gyakorlatilag bárhol, ahová szállított belőle a Warner. Igaz, hogy nem jár hozzá "dísz"doboz, de talán túléled... Úgy tudom, most még csak az első két évad jött ki így, de lehet, hohy már a harmadik is. Gondolom nem fogy egybe, és kipucolják a raktárat, mint Jack Napier az Axis Chemicalt.
most posts by TM
0
2006. február 22., szerda 12:25
Részenként? Hol?
0
2006. február 22., szerda 12:21
Tegnap óta megveheted részenként is 1990-ért.
most posts by TM
0
2006. február 22., szerda 12:19
Eladó valakinek az Egy rém rendes család 3. évad???
0
2006. február 22., szerda 12:19
Eledó valakinek az Egy rém rendes család 3. évad???
0
2005. március 9., szerda 0:12
azaz kettő:)
ez már nem hagzik ilyen jól:D
0
2005. március 9., szerda 0:11
Alig 1 év telt el a topic nyitás után és immáron biztos a megjelenés.Bár így lenne a többi várva-várt sorozat esetében is!!!
0
2003. január 23., csütörtök 20:32
Február 3.-án 114 percnyi Bundy-móka jelenik meg R1-ben.Díjaznám, ha a Warner itthon is forgalmazná SZINKRONNAL!Sajnos csak válogatott epizódok,de az amcsik sincsenek kibékülve ezzel, olvasva a különféle fórumokat.

0
2003. január 23., csütörtök 5:19
Peg: Kész a vacsora!
Al meglepődik.
Peg: Csak vicceltem!
Al: Imádlak Peg! Csak vicceltem!

Peg: Apátok nem akarja viselni a jegygyűrűt a sírban!
Al: Nem ám. Emlékszel, azt mondtam, míg a halál el nem választ! Utána szabad vagyok!

Peg: Al, te miért nem viszel ki soha a strandra?
Al: Minek? Úgyis hazatalálsz!

Peg: Al, te miért nem figyelsz rám?
Al: Minek? Van TV-m.

Valaki: Van fogamzásgátlótok?
Al: Van egy újságom, Whoopy Goldberg van rajta!

Az abszolút csúcs:
Al 10 tanácsa Marcynak:
10. viselj iszlám csadort, amiből csak a 2 szemed látszik ki...
9. tolleltávolító elektrolízis...
8. símaszk...
7. varrd össze a lyukakat a símaszkon...
6. bérelj fel egy csinos nőt, aki állandóan előtted áll...
5. fogd be a csőröd...
4. húzz papírzacskót a símaszkra...
3. borotváltasd le a fejed, és hátulra tetováltasd rá Cindy Crawford arcát, és tanulj meg hátrafelé járni...
2. szúrd ki minden férfi szemét a világon...
1. szólj az elnöknek, hogy mindennap legyen halloween...
Erre Marcy reagálása: Al, tudod nem értem, hogy hogyan fér el a tehénnyelved a mogyorónyi fejedben...
Mire Al felháborodva: Hé! Gúnyoltalak én téged?? Marcy, nálad a mellbimbó belső szerv....

Peg: Al, töltsük ki a tesztet. Első kérdés: kivel bújna ágyba szívesen?
A) A nejével...
Al: Akkor a B)!

Al bizonygatja nagyapának, hogy ő az igazi férfi :
Én Chicago utcáin nőttem fel, és egyik este szembenéztem a halállal, és azt mondtam neki: Peggy! Gyere hozzám feleségül....

Peg, ha nem lennél a feleségem, most megcsókolnálak.

Peggy: Al, tégy a magadévá!
Al: Ne hülyéskedj Peg, most ettem.

Al: Na, elküldtem a virágokat! Annyi virágot küldtem, hogy még azt hiszik, Gary rendes volt.
Peg: Azért néha nekem is küldhetnél virágot, Al!
Al: Mi a fenének? Hiszen még életben vagy!

Peg: Szervusz édes, nézd, Steve és Marcy beugrottak hozzánk!
Al: Tudom! Fél óráig köröztem a kocsival, remélve, hogy elmennek... végül kifogyott a benzin.

Kisfiú : Anyuuuuu, vegyél nekem lufit!
Al: Minek fiam, ott van az anyád.....

Egy nő bejött ma az üzletbe, akkora, hogy védett állatnak kellene nyilvánítani, és kért egy 37-es cipőt. Megkérdeztem, ott eszi-e meg, vagy becsomagoljam?

Bundy család a tengerparton. Al áll a homokban, mire megszólítja egy nagyon kövér nő: Elállja a napomat, mindenhol le akarok barnulni.
Al: Sok lesz az a napnak.

Kövér nő a cipőboltban a kislányának: Gyere, menjünk egy olyan helyre, ahol szívesen fogadnak!
Al: Talán a Marson.

Csökkenteni kell a kiadásokat! Ja, és Peg, ami a közös számlánkat illeti, áruld el végre, melyik bankban van?

Peg rémülten hívja Marcyt éjszaka: Al eltűnt!
Miből gondolod? - kérdezi Marcy
Peg: Teljesen kihűlt a távkapcsoló!!!!
0
2003. január 22., szerda 15:56
én nem tom nem a leggjobb de pl ha bekapcsolom a tvt és körülnézek hát nem sok érdekes van pl:rtl valóság só,tv2 valóságsó stb..stb
viasast3 az igen mindíg kitalál valami újjat és kb 19:30 körül bekapcs a tv és nlám 1 jó kis sorozat megy hát fáradtan az ember  hazajön meloból szerintem másra már nem is vágyhat (kivétel az édes kis felesége:))  )
0
2003. január 21., kedd 20:17
"a legjobb sorozat ami valaha készült (ebben a kategóriában)"

a sitcomban? lenne pár millió ember aki ezzel nagyon nem ért egyet. pl. én. szerintem egy dög unalom ez a sorozat :)
0
2003. január 21., kedd 15:09
Nnna ja. Klasszikus. Már évek óta nézem. Kezdetben földi, majd égi német nyelvű csatornákon. A magyar szinkron ütős, de felirattal sem lenne rossz.
0
2003. január 21., kedd 14:52
Ha megjelenik megveszem! de csak xinkronnal! AKKORA ISTEN EGY SOROZAT!!! :) a legjobb sorozat ami valaha készült (ebben a kategóriában)! De ez csak is xinkronnal YO! Csuja Imre öreg haver! :) micsoda hang! Ha Yol tudom ő a magyar hang nem? :) Húúúúúúú esküszöm benne van az első 3 legjobb magyar hang között! :) legalább is xámomra! :) Yay de várom már! Nagyon rajongója vagyok a sorozatnak! sőt még annál is nagyobb! :)
Xóval csak azt akarom mondani hogy XINKRONT RÁ!!!!!!!!!!!! :)
0
2003. január 21., kedd 14:11
ahoz képest hogy ez nem lett volna híres mivel csak pilot film lett volna csak hát tetszett az embereknek és ezért többet is csináltak belőle pedig nem sok esélyük volt ám de szerencse hogy így alakult nem?
:))))))))))szinkron legyen rajta mert ütök ám de hirtelen:)))))))))
0
2003. január 20., hétfő 7:53
Peeeg! Nem akarok kertelni, bár szívesen elásnálak......

Al mondja Bud-nak:
"Ezért kizárlak a végrendeletemből. Várjunk csak, ez nem is büntetés. Tudod mit, beteszlek a végrendeletembe!"
Bud: Nem akarok többet szeretkezni.
Al: Isten hozott a klubban, fiam.

Nem Peg, ez nem a pokol, akkor te fent ülnél a trónon, az ördög meg pakolna.

Ez a kryptonit nagy hatással van Supermanre, azért nézem, hogy kiderítsem, milyennel lenne anyádra.

Al: Ha azt akarnám, tudd, mire gondolok, beszélnék.

Al: Ez a Dodge mindig velünk volt örömben és bánatban.
Peg: És mikor jön az öröm?
Al: Majd ha lélegeztetőgépen leszel!

Al: Istenem, de rég szóltam hozzád, talán július negyedikén a cipő-kiárusítás előtt? Most karácsony van, újra hozzád fordulok és kérlek Istenem, ments meg engem az elhízott női combok völgyének látványától!

Kövér nő: Ez a cipő akkora, hogy úszni tudnék benne!
Al: Ez megmagyarázza az úszógumit a derekán!

Al: Hé, ha büdös levet akarnék inni, megcsókolnám az asszonyt!

Al: Emlékszem apámra, jó haver volt! Egy üveg piáért eladta a bringámat!
Olyan dühös voltam, a nevében jelentkeztem a hadseregbe. Mikor visszajött Koreából szörnyen mérges volt. Még szerencse, hogy tolószékben ült. De büszke volt rám, azt hiszem.
Bud: Ezt ő mondta?
Al: Nem, de két kacsintás igent jelentett!

Al: Gyerekek! Életem értelme bajban van!
Bud: Úristen! Valami baj történt anyával!
Al: Dehogyis! A Dodge-dzsal!

Peg: Al, nem láttad a hajcsavaróimat?
Al: Gondolkozz Peg! Miért vennék el olyasmit, amitől szebb lennél!

Peg: Al, mi miért nem megyünk megmenteni a házasságunkat!
Al: Ismered a mottómat Peg. Ami elromlott, ne javítsd meg!

Peg: Miért nem veszel karácsonyfát, Al?
Al: Minek vennék olyasmit, ami foglalja a helyet a szobában, és áramot fogyaszt? Arra ott vagy te!

Peg: Nézzétek, Al milyen mozdulatlanul fekszik! Most vagy meghalt, vagy szeretkezik!

Kelly: Apa, ha nem engeded, hogy hozzámenjek Lonnie-hoz, én megölöm magam!
Al: Csak rajta! Egy temetés olcsóbb, mint egy esküvő!

Kelly: Apa, anya rosszul néz ki!
Al: Látnátok smink nélkül!

Al: Mi az utolsó szavad, punk!
Punk: A feleséged jó volt az ágyban, yeah!
Al: Szóval még hazudsz is?!

Peg: Én még nem hallottam három napos temetésről.
Al: Nem emlékszel a nászutunkra?

Egy csinos csaj becsönget Al-ékhez, pár szót beszélgetnek, egyszer csak…
Csaj: Ki az ott a kanapén? A felesége?
Al: Dehogy, az a bejárónő.... Consuela!

Bud: Apa, baj van! Felfüggesztettek a főiskolán!
Al: Mi történt!
Bud: Hát... rajtakaptak, hogy szeretkeztem a könyvtárban!
Al (felugrik és elkezdi rázni Bud kezét): Gratulálok fiam! Ki volt a szerencsés?
Bud: Nos... éppen őt rázod!

Al (Pegnek): Ma olyan fehérneműt vettél, ami mellé akkor sem feküdnék, ha nem lennél benne!

Al: Sírhattok, ríhattok, Peg, akár szexszel is fenyegethetsz...
0
2003. január 20., hétfő 2:29
Igazabol egy Bundy osszes-t is tudnek dijazni....:) Mindenesetre en is orulnek ennek is, akar szinkronnal akar csak felirattal..:)
bit,
Woockie
0
2003. január 19., vasárnap 21:21
hajrá Bandi de csak SZINKRONBAN !!!!!!!
0
2003. január 19., vasárnap 20:01
isten a magyar szinkronja a Rémrendes családnak, eredeti hanggal még nem láttam, de tuti, hogy rosszabb:)
0
2003. január 19., vasárnap 19:52
Állítólag februárban jön ki R1-ben.Sajnos csak válogatott részek.Jó lenne ha nálunk is megjelenne, persze SZINKRONNAL!Warner remélem tesz az ügy érdekében.És talán nem vagyok egyedül ezzel a kívánsággal!
0