Keresés

Csokoládé (szinkronizált változat) (DVD)

2008. május 5., hétfő 21:12
biztos,h nincs!
0
2008. május 5., hétfő 21:11
Na rajta van a reklám? Megvette már valaki az új kiadást?
0
2008. április 29., kedd 13:25
Nem tudom, hogy reklámos lesz-e, ha az lesz, nyilván nem veszem meg. Egyébként meg tudom, hogy kinek fogom eladni, van ismerősöm, aki simán megveszi tőlem, akár az eredeti árán is, és akkor már olyan, mintha csak ezt a kiadást vettem volna meg. Különben nem értem, miért foglalkoztat többeket is, hogy egy nekem tetsző filmet egy hangyányival jobb kiadásban szeretnék beszerezni. Vannak akik ugyanannak a filmnek beszerzik több magyarországi és külföldi kadását is, én meg csak egy turis kategóriájú filmet cserélek le egy másik, még mindig nem magas árkategóriájú filmre... : ))
0
2008. április 24., csütörtök 20:58
Pedig megér, mert ez a film az értelmesebb fajtából való.
0
2008. április 24., csütörtök 19:25
A Csokoládé már létezett a magyar picon szinkronos kiadásban.
2004 januárjában a Nemzetközi DVD Magazin mellé volt csomagolva.
Ez a kiadás tartalmazott reklámokat.
Később lehetett már külön is kapni ezt a kiadást. Én múlt héten vettem meg az unokahúgomnak 600.- ért a ... a turiskosárból.
Nem ér meg ennyi beírást ez a film.
Még régebben a HBO-n láttam, nem fogott meg.
0
2008. április 24., csütörtök 18:20
Honnan veszed, hogy ez nem a reklámos kiadás lesz? Én nem vagyok benne olyan biztos. Utálom én is a reklámokat, de csak ezért megvenni hülyeség. Ha nem is lesz benne reklám, azt miből gondolod, hogy a reklámosat megveszi valaki ha kapható az új kiadás?
0
2008. április 24., csütörtök 12:50
A kisfiam úgy monja ezt, hogy "nyálos lett".Dustin Hoffman is ezt mondta az Esőemberben, amikor a csajszi megcsókolta, de ettől még nem állítanám, hogy csókolózni rossz lenne... :))
0
2008. április 24., csütörtök 12:45
"Ennyire nem vagy oda a Ferrero-ért és a Suzukiért? ;)"
Nem azokkal van bajom, csak a reklámokkal - lényegtelen miről szólnak... Lényeg a lényeg, nekem megér ennyit a film.
0
2008. április 24., csütörtök 12:10
Szerintem ez a film egyáltalán nem olyan nagy szám, hogy holmi reklámok miatt mégegyszer meg kelljen venni.
most posts by TM
0
2008. április 24., csütörtök 12:09
A kisfiam úgy monja ezt, hogy "nyálos lett".

Amúgy engem egy-két dolog nagyon zavar ebben a filmben (nem OFF-nak szánom, ha valakinek mégis az lenne, bocs): a valódi francia környezet (mi több: francia főszereplő) ellenére angolul beszélnek a filmben, ami persze logikus, ha egyszer amerikai, de akkor is. Tegnap megnéztem egy részét a "TeKépcsöved"-en, valami fan felrakta 10 perces adagokban. Kellemes hangulatú, nem sietős film, jó nézni. Persze, ismertem és láttam már, csak gondoltam, rákeresek. Amúgy a vicomte szerepe nekem kicsit túlzott. Olyan "én-vagyok-a-mindenes-ebben-a-kisvárosban". De tényleg: ő viszi a pletykákat a női fodrászatba, a plébános helyett ő fogadja a templomba érkezőket, ő tanítja a feleségverőt kanállal enni... és talán még sorolhatnám...
0
2008. április 24., csütörtök 11:54
No igen, ezen már meg sem kell lepődni. Van az a kiadó és van az árkategória, ahol ez "belefér".

Mindenesetre, én mostmár nem cserélem le a Csokoládémat, amúgyis beleettem már...:)))
0
2008. április 24., csütörtök 11:49
Nekem már volt szerencsétlenségem olyanba is belefutni, ami nem kicsit etikátlan vagy mondjuk pofátlanság. Az adott kiadvány forgalmazója egyéb saját DVD-inek előzeteseit (többször több percben) extraként tünteti fel, miközben átugorhatatlan (de talán áttekerhető) műsorként ezzel indul a lemez.
0
2008. április 24., csütörtök 11:33
A mellékletes kiadványon extra undorítóan vannak megcsinálva a reklámok, az tény. De csak azért újra megvenni, hogy ne legyen benne az a két reklám.... Ennyire nem vagy oda a Ferrero-ért és a Suzukiért? ;)
0
2008. április 24., csütörtök 11:26
Bocs, ezt nem tudom miért csinálta...
0
2008. április 24., csütörtök 11:25
Naná! : ))) Utálom annyira a reklámokat, hogy ezt megtegyem, ráadásul nem is kell túl sokat ráköltenem, az újságmellékletesen meg túladok...
0
2008. április 24., csütörtök 11:23
Naná! : ))) Utálom annyira a reklámokat, hogy ezt megtegyem, ráadásul nem is kell túl sokat ráköltenem, az újságmellékletesen meg túladok...
0
2008. április 23., szerda 22:15
Mivel nem újságmellékletként jelenik meg gondolom ezen nem lesznek reklámok. Nekem mondjuk az tökéletesen megfelel, mert csak 1-2 reklám van rajta és kész; még az akkori árához képest érthető is, hogy rátették. A Babelnél már bosszantóbb a sok átléptethetetlen előzetes, ami mindkét lemezen rajta van. :S

A lényeg azért csak a film, ami szerintem szuper, az egyik legjobban sikerült Lasse Hallström produktum. :) Aki még nem látta szerintem nézze meg, már csak a színészek miatt is érdemes, és a remek történet a maga misztikumával, kedvességével magávalragadó. Ez egy olyan film, amit bármikor meg lehet nézni és sosem lehet megunni. :)
0
2008. április 23., szerda 22:04
Ide sznobok járnak, nem tudtad?:D
0
2008. április 23., szerda 21:52
Akkor megvolt neked az előző? Képes lennél újra megvenni csak, hogy a reklám ne legyen ott?
0
2008. április 23., szerda 21:16
Reméljük az előző kiadás elején lévő átugorhatatlan reklámok lemaradnak...
0
2008. április 23., szerda 21:09
Ugyanaz a verzió lesz ami az előző kiadás volt? Nagyon annak tűnik. Megegyezik mindenben.
0