Keresés

Harcosok klubja (2 DVD)

2003. december 15., hétfő 1:51
ilyen az intercom mocskos formálya.
0
2003. december 15., hétfő 0:49
Ma láttam 6990-ért bótban, de már sima műanyag tokban.
0
2003. szeptember 4., csütörtök 15:52
Ne feledjétek a DVD-k nem a jó filmek remek minőségben való megőrzésért jöttek ki, létre. Hanem az újabb bőr lehúzásáért. Nos a Harcosok klubja nem igazán Amerikai pite szintű film, nem hizsem hogy annyit vettek belőle, mint a dr. szösziből.

E mellett remek kiadás, olvasható a DVD készítőjével valahol riport, hogy mekkora meló volt megcsinálni a filmet.

Ja és az Én EZY változatom műanyag tokos. Kicsit gáz.
0
2003. augusztus 22., péntek 1:36
10/10 => 100%

Ez egy igen nagyon jó film. A nem igazán túlművelt amerikaiaknak szépen az arcába tolta a nagy magyar - bocs, amerikai - igazságot.

Nortont mindig is szerettem, itt sem okoz csalódást - sőt! - , de Brad Pittet csak Calvin Klein reklámokban bírtam elképzelni. Ebben a filmben - bár lehet, hogy csak a szerep testhezálló neki - bebizonyította, hogy elsőrangú színész.

0
2003. augusztus 20., szerda 1:22
Üdv midenkinek!

Először is elmondanám, hogy véleményem szerint ez egy nagyon jó film. Hogy miért? Mert ez végre mond valamit, nem olyan mint a szimla X, hogy csak kellett a pénz Hollywoodnak, ezért összehozták a cseheket a kopasz digoval. Sajnálom azt akinek nem tetszett. Valószínű azért nem, mert vagy nem értette meg vagy egy nő vagy AKKORA fogyasztói, hogy azt nem lehet elmondani. Boccs, köcsög Adidasosok.
0
2002. augusztus 28., szerda 8:24
Köszi a segítséget, valszeg akkor képzelődtem.
0
2002. augusztus 23., péntek 20:47
Nem lehet hogy valami előzetesben volt az a jelenet. Sokszor van hogy az előzetesben vannak később kivágott jelenetek. Nekem is megvan kazin, de azon sincs olyan jelenet, amit mondtál...
0
2002. augusztus 21., szerda 12:52
A kölcsönzői változat van meg VHS-en, de abban sem láttam "azt" a jelenetet...

Más- Pánik szoba? Mikor? Milyen? Superbit? DD+DTS? Milyen borító?
0
2002. augusztus 15., csütörtök 8:22
Esetleg, ha valakinek megvan VHS-en utánanézhetne. Ha ott sincs, akkor képzelődtem. Vagy álmatlanságban szenvedem...
0
2002. augusztus 14., szerda 15:21
Jó kérdés, elvileg nem vágott a film. Az említett jelenetre nem emlékszem a moziból, de biztos igazad van. Ha valakinek van más kiadású Fight Club-ja, megírhatná, hogy ott szerepel-e a jelenet.
0
2002. augusztus 14., szerda 14:47
Hello Xpress! Hello Mindenki!

Tudom, láttam, ott volt egy jelenet a moziban. Mielőtt a tetőn szétverik a parabolaantennákat, volt egy jelenet, amiben egy család vacsizik, közben agyatlanul bámulják a TV-t. A kép elmegy, azok meg zavartan bámulnak egymásra. A DVD-n nincs meg ez a jelenet. Hova lett??????
0
2001. november 25., vasárnap 0:42
Fight Club? 10/11 Csak a rend kedvéért.
Nekem nagyon bejött.
0
2001. november 6., kedd 23:02
Penetrator, Penetrator, vagy szólítsalak inkább tanárúrnak? Ejnye, ez a stílus, fújjj! Mindazonáltal igazad van, ez a film valóban "szar", mindenben azonban nem tudok veled azonosulni, itt vannak pl. Terry Black mellei, nekem Ő egy kicsit lapos, de ha Eurosportnak kollégának megfelel, nem bánom áldásom rájuk.
0
2001. november 5., hétfő 23:48
Na ide figyelj kicsi huszár!
Lépjen be a te klubodba a Terry Black, a mellén kisírhatod magad, szükséged van rá... Egyébként a mentálisan gyenge embereknek szükségük is van az ilyen klubokra meg filmekre, legalább lélekben kiélheted magad. Egyébként ajánlom a sportokat meg a sex- et! Kicsit könyebb lesz...
0
2001. november 4., vasárnap 18:29
Mivel nem szokásom sok szót vesztegetni a te félédre, így engedd meg, hogy csak címszavakban válaszoljak:

-nem, nem gyógyítható
-be kéne lépned a klubba
(az mindent elárul rólad, hogy szerinted Pitt legjobb filmje a Snatch)

És egyáltalán: DO NOT FUCK WITH US!!
0
2001. november 4., vasárnap 17:21
no, neked a harcosok klubja összes szabálya úgy szól, hogy "ne beszélj a harcosok klubjáról".
0
2001. november 1., csütörtök 15:08
Ilyen szar filmet is ritkán lát az ember! Nem beszélve Brad Fing- ról, aki egy antipati majom! Mindig félve nézem meg a filmjeit (kivétel a Blöff az állat volt). Az egész film arra volt jó, hogy az Edward Nortont is megutáljam! Szóval az egész úgy szar ahogy van! Elnézést azoktól akiknek ez a kedvenc filmje... talán még gyógyítható!!!
0
2001. október 8., hétfő 23:31
Te jó ég! Randevú a Rámával Fincherrel?
Mikor???
Imádom azt a könyvet!
(Megtudnák a Matrix-rajongók mi is az az igazi sci-fi...)
0
2001. október 5., péntek 8:48
fincher kliprendezői munkássága sem rossz. gondolom, mindenki emléxik még az aerosmith féle jenny's[?] got a gun klipjére.
0
2001. október 2., kedd 23:26
Mivel most hétvégén "frissítetem" a Fincher aktákat, (7., Fight club) elmondhatom, hogy nekem bejön a munkája (kivéve az alien3-at ami szvsz szar). Jók ezek a csattanós filmek amiknek a végén elgondolkozik az ember, hogy hűha, mi is történt itt. Remélem  a 7. 9000.- alatt lesz. Tényleg szar a Játsz/ma (hülyefordítású) képe?
0
2001. szeptember 30., vasárnap 21:23
Akkor sorry. Úgy emlékeztem, valahol egy Fincher-összesítőben ez az értékelés röpködött. Egyébként a smile-os beszólást smile-os beszólásként értékeld. Mint most: :-)
0
2001. szeptember 30., vasárnap 21:15
fincher következő két filmje:

the panic room: erotikus klausztrofóbia thriller jodie fosterrel. a címben szereplő szoba egy rejtett fülkére utal, ahová rablótámadás elől bújhat el jodie [és lánya??]. ez bekövetkezik, s a tolvajok csak nem akarnak elmenni, viszont gyanítják, hogy nincsenek egyedül... - persze, lehet, totálisan nem erről fog szólni, de én ezt hallottam róla. várakozási faktor: 1o/8.

randevú a rámával: életem egyik legjobb scifi könyve arthur c.clarke tollából [2oo1 űrodisszea]. iszonyú erős látványosságnak igérkezik megdöbbentő poénnal a végén. a trükkökért a dream quest és az ilm verseng. a költségvetés 1oo millió dolcsi +++. várakozási faktor: 1o/1o.

spielberg következő filmjei:

minority report: sci fi tom cruise-zal. a középpontban a gondolatrnedőrség van, amely még azelőtt elkapja a bűnözőket, mielőtt még elkövethetnék bűnjeiket. vki aztán belepiszkál a rendszerbe, s omból üldözött lesz... várakozási faktor: 1o/1o.

egy gésa emlékiratai: a könyv már megjelent nálunk keménykötésben, nem olvastam, nem is igazán fogott meg a téma. várakozási faktor: 1o/4.
0
2001. szeptember 30., vasárnap 21:08
az ugyan sem volt 1o/9 soha - hacsak nem az egész fight club univerzumot vizsgáljuk [könyv, zene, készítés, megvalósítás, viták, stb]. szása, ha nem hiszed, olvashatod a róla írt cikkemet az impulsecreatoron [http://impulsecreator.pardey.org/cikk.php3?cid=68]. bocs a reklámért.
0
2001. szeptember 30., vasárnap 20:57
A két rendező egészen más jellem, más kérdések köré építi fel a mondanivalóját. Spielberg sokszor csupán meghatóan szórakoztat (ET, Hook), néha megdöbbent (Ryan, Schindler), vagy megrémiszt (Cápa, Hajsza) de számomra inkább egy nagyon profi és igényes mesélő, akinek a legtöbb filmjét a látvány és az érzelmek hatják át.
Fincher az egyéni hangulatú, borzongató kezdet (Alien 3) után elkezdett bonyolítani, jól megírt forgatókönyveket még jobban filmre vinni, de ő inkább olyan "nesze, képedbe tolom a nagy büdös realitást, aszt elmélkedjél rajta"-típus (Seven, Fight club), sokkal kevésbé játszik az érzelmekre, mint a mondanivalóra, a filmjei erőteljesek, de mégis nehezen emészthetők, emiatt kritikusabb a megítélésük is.
Mert ha egy Ryant nem értek, attól még letaglózhat a látványa, de ha egy Fight club lényegét nem értem, kit érdekel az FX?

Fincher még fiatal, ráérünk akkor hasonlítgatni, ha már túl lesz a huszadik filmjén. Addig lehet, hogy csak egy mázlista... (bár ezt kétlem :-)
0
2001. szeptember 30., vasárnap 20:40
Jé, ide még nem is írtam! :-)

Fincher szerintem sem rossz, de nem futtatnám túl.

Alien 3: 10/6
Semmi különös. A második rész jobban tetszett.
Seven: 10/10
Tökéletes. Az Elemi ösztön mellett a második legnagyobb krimi az utóbbi időben.
The Game: 10/7
Nem volt rossz film, a csattanó is csattant a végén.
Fight Club: 10/7
Sokan forradalminak tartják, szerintem csak egy szokatlan film jó kivitelezése.

Spielberggel szerintem semmiképp sem összevethető, a mester jóval több filmet csinált és ebből jóval több nevezhető 20 év távlatából is mesterműnek, gondolok itt például a Cápára vagy az E.T-re. Már az a két film kenterbe veri Fincher eddigi pályafutását, de Spielberg neve mellett van még az Indiana Jones, a Jurassic Park és a két világháborús movie. A gyártásvezetői múltját már nem is szeretném emlegetni.
0