Gondolkodj, hogy eddig hány reeboot, remake esetében írták bele a film címébe azt, hogy "reeboot" vagy "remake" és ha nem jön ki túl nagy szám, akkor máris világossá válik, hogy mindez másképpen nézendő. A film pont ennek a jelenségnek állít görbe tükröt, ezt figurázza ki - nyilván persze oly módon, hogy a széria saját múltját veszi alapul. Abszolút nem felesleges, remek filmes utalások és gegek halmaza, amiből viszont bármit idézni vétkes spoiler lenne, mindenki nézze meg!! - ... ha majd valamilyen formában tudja.
most posts by TM
0
2020. január 18., szombat 17:48
1333
Én nem vagyok különösebb rajongója, bár néhány régi vígjátékát - köztük a "Dumb & Dumber" című alkotást - kedvelem.
Az első részben számomra éppen az volt szerethető, hogy az amerikai "vígjátékokra" egyébként jellemző alpáriság, közönségesség nem volt öncélú, és az alkotók nem is vitték túlzásba azok alkalmazását.
A második rész viszont önmagában egy nagy alpáriság. Még elmosolyodnom sem sikerült rajta.
Ahogyan öregszem, úgy taszít egyre jobban Hollywood világa. Minden szökőévben készítenek egy nézhető művészfilmet.
Egyébként pedig csak mindenféle régi klasszikusok felújításával akarnak pénzt bezsebelni. És a filmek zöme valami "vértrancsírozós" Rambo X, vagy egy ilyen fingós-böfögős-szarós-arcba g*cifröccsentős "vígjátéknak" csúfolt valami.
Köszönöm, nem kérek belőle! Maradok a francia és angol vígjátékoknál. ;-)
0
2020. január 17., péntek 17:12
52684
Egyébként pont ma 58 éves Jim Carrey.
most posts by TM
0
2020. január 17., péntek 13:42
52684
A Most nevess! sorozatot (Kidding) láttad Tőle? Az egyik legjobb anyag, amit mostanában láttam!
most posts by TM
0
2020. január 17., péntek 12:32
114
Mondjuk én elvoltam a Dumb & Dumber 2-vel is :D Bár én bevallottan elfogult vagyok Jim Carrey-vel
0
2020. január 16., csütörtök 21:51
1333
"Reboot"? De miééééért? Elfogyott a pénzük?
Én nem is tudtam róla, de most rákerestem. Már csupán a két főszereplő fotóját látva megijedtem. :(
Ez valószínűleg éppen annyira felesleges, és gyenge alkotás lehet, mint a "Dumb & Dumber" második része...
0
2020. január 16., csütörtök 18:15
114
Akkor gondolom szinkron főleg nem lesz. Pedig nagyon szerettem a Shop Stopoknak meg ennek a szinkronját.
0
2020. január 16., csütörtök 11:32
52684
Kint is csak nagyon limitáltan vetítették, majd egy roadshow keretében járt körben az Államokban. Jövő héten jön ki BD-n, DD-n, digital HD-n.
most posts by TM
0
2020. január 16., csütörtök 8:37
1848
Szerintem még arra is kicsi az esély, én valamelyik online stream szolgáltatóra tippelnék, mint hivatalos megjelenés.
0
2020. január 16., csütörtök 0:58
114
Tudtam, hogy készül a reboot, meg láttam is az előzetest, de nem tudtam, hogy nem fogják nálunk bemutatni moziban. Vajon meg fog jelenni lemezen itthon?
0
2010. március 31., szerda 16:54
4842
Csak most olvastam Niki írását... B@meg, ez brutál... :))))