Sajna szerintem nem sokan vagyunk itt képregény fanok, talán még rajtunk kívül rosszkutyusz, bár ő meg azt hiszem a régiségeket gyűjti...
0
2008. május 30., péntek 1:44
6697
Köszi az infókat srácok! Jó lenne mind a négy Indy filmhez azonos stílusú képregény, talán majd valakinek eszébe jut :) Sajnálom, hogy a JP3-hoz nincs képregény, úgy látszik egyik JP filmből sem lesz meg minden, valami mindig hiányozni fog :(
0
2008. május 29., csütörtök 20:24
7926
A JP 3-hoz nem jelent meg semmi.Ez biztos.:((
0
2008. május 29., csütörtök 20:03
7926
Igen azokat kiadták,az Indy-ket.A régi Star Wars képregényeket is,kedvenc képregényrajzolóm,FAZEKAS ATTILA rajzolta,nagyon jó!Bár tudom ezt nem kérdeztétek!Mit gondoltok nem kéne indítani egy topicot a témában?Mondjuk filmképregények-képregényfilmek címmel?Lenne rá igény szerintetek?
0
2008. május 29., csütörtök 20:00
7926
ok,nézem,most értem haza.
0
2008. május 29., csütörtök 15:20
2344
Ment mail Jason!
0
2008. május 29., csütörtök 3:04
6697
Huh, köszönöm a segítséget :)) A Kereszteslovag-ból szerencsére jó pár eladó képregény van itt-ott :)) A Frigyláda viszont újdonság e téren nekem :) Nézegettem a DC oldalát (persze a nemzetköziét), hamarosan jön ki a 4. rész képregény formátumban, ahogy látom kb. olyan "stílusban" mint a SW - Klónok támadása képregény (az imeg van :P), szóval arra beruháznék ha megjelenne itthon :) Szemmel tartom most már a piacot :)
0
2008. május 29., csütörtök 2:33
2344
A JP 3-at tudtommal nem adták ki képregényként. Indy első három kalandjáról, képregény formában még nem hallottam, de kicsit kutakodtam és találtam egy ilyet: https://ssl.teszvesz.hu/item365451270_indiana_jones_kepregeny_storybook.html#photo Meg egy ilyet (írj az eladónak, hogy meg van-e még neki, mert úgylátom nem sikerült eladnia): http://www.vatera.hu/indiana_jones_kepregeny_65466714.html
Mellesleg szerintem a sikerre való tekintettel Mo.-n is meg fog jelenni a 4. rész alapján készült/készülő képregény.
0
2008. május 29., csütörtök 1:11
6697
Úgy látom Johnny és Jason, értetek a képregényekhez :) Esetleg arról nem tudtok, hogy a Jurassic Park 3-nak volt képregénye? Az első két részé meg van, SEMIC Interprint kiadások, 7 éve felhívtam őket, akkor azt mondták, nem tervezik, hátha még is kijött, csak elkerülte a figyelmemet :) Illetve mintha valahol olvastam volna (igaz azt hiszem USA kaidáshoz kapcsolódóan), hogy a (immáron) négy Indiana Jones mozihoz is kijönnek képregények, errő ltudtok valamit? Bocsesz, hogy itt kérdezem ezeket, de úgy látom benne vagytok a témában :)
0
2008. május 29., csütörtök 0:26
7926
Ok!Jasontodd@mailbox.hu az emilem.
0
2008. május 29., csütörtök 0:15
2344
Most sajnos nincs időm bepötyögni a listát, meg megkeresni mindet, de holnap elküldöm e-mailben!
0
2008. május 29., csütörtök 0:04
7926
Ó,hát hogyne ha még nincs meg!
0
2008. május 28., szerda 23:40
2344
Ámen! :) Az Arkham-ra én is vevő vagyok majd szólhatnál ha lehet kapni, ha nem szereznék róla tudomást. Mellesleg vannak eladó füzeteim, érdekelne?
0
2008. május 28., szerda 23:38
7926
Hát azt hiszem ezért!Mert a neten ingyen van,nem kerül 3-4 ezerbe!Tavalyelőtt sikerült beszereznem az Arkham Asylumot!Sajnos csak a keményborítójú változatot,5800 Ft-ért.Szerinted érdekelt?Az volt a heti kaja pénzem,de ezért a művészi kivitelű képregényért ölni is tudtam volna!Na jó ez azért nem igaz,békés gyerek vagyok!:)De ha még nem olvastad,mindenképp érdemes beszerezni,Magyarul is kiadják az új bőregér film megjelenéséhez időzítve!A képes kiadó,valószínű puha borítással,az árát nem tudom,de egy biztos vevőt már tudok rá!:)Ha kell megint nem eszek egy hétig!Hát a Civil War pedig...Talán a Kingpin megjelenteti!Bár úgy lenne!De sajnos az a jellemző a képregénypiacra is,hogy miért vegyem meg ha letölthetem.Valahol érthető,mert ugye ingyenes,DE AKKOR NEM MONDOM HOGY RAJONGÓ VAGYOK!Van egy elborult Depeche-es ismerősöm,aki eladta a tv-jét hogy megvehesse az összegyűjtött kislemezeket.Mikor mondtam neki,letölthette volna mp3-ban,úgy nézett mintha meg akarna ölni!Na ő rajongó!Félreértés ne essék,nem vagyok gazdag,se Yuppi,egyszerű bérből élő ember vagyok,de nekem ez a hobbim,na meg a filmek!:)
0
2008. május 28., szerda 23:23
2344
Nekem pókemberes füzetből van a legtöbb, de mindent szívesen olvasok/olvastam ami marvel vagy DC. A legszomorúbb a Hihetetlen pókemberrel kapcsolatban, hogy pont kitűzték a Civil War-os részek időpontját, erre megszűnt..:( Nem értem, hogy ha annyi képregény fannak kikiáltott emberke van a netes oldalakon akkor miért nem vették elegen a Pókembert vagy a többi megszűnt remekművet...
0
2008. május 28., szerda 23:06
7926
Igen,bocsesz elnéztem!Igen valóban a hihetetlen Pókember volt a Magyar viszonylatban a legjobb!Ez az Ultimate-s Pókember nagyon gyenge!Mostanában kezdik kiadni gyűjteményes kötetek formájában a Régi Marvel és DC képregényeket,de nekem van pár Amerikai is!Sajnos a Magyar képregénykiadásra jellemző az oldalszűkítés,a régi Csodálatos Pókember sorozat is igen meg volt nyírbálva!De nem volt más!Akkor még nemigen volt pénzem Amerikaiakra,nem mintha most annyi lenne!:(
0
2008. május 28., szerda 22:15
2344
Szerintem rossz képeket néztél, mert nekem egyedül egy Freddy bábum van :). Jokernek is megváltozott a szinkronhangja? Ki volt az régiben? Mellesleg mostanság milyen füzeteket veszel? Elég Rossz a mostani kínálat (a legutóbi jó képregény a nemrég megszűnt Hihetetlen Pókember volt).
0
2008. május 28., szerda 19:36
7926
:)) Na ez már nekem is feltűnt!Valóban nagyon jó az eredeti Angol hang ,de nekem az a Joker ,na meg a szövege volt az isten!/Na jó,Mark Hamill se volt rossz! :)/A szöveget is átírták,nem csak átszinkronizálták!Képregényeket egyébként 22 éve gyűjtök rendületlenül,ebből nem tudok kinőni,bár nem is akarok!A hasonlóságokra visszatérve:láttam a képeid,látom akciófigurákkal is el vagy engedve!Nekem is van egypár!:)Börzékre jársz?
0
2008. május 28., szerda 2:25
2344
Hm...egyre több hasonlóságot látok az ízlésünkben...én is gyűjtöm/gyűjtöttem a képregényeket, én is mindig ezt bámultam, én is horrorfilm rajongó vagyok...annyiból nem bánom, hogy "átszinkronizálták", hogy így fel fedezhettem, hogy mennyire szuper az eredeti Conroy féle (angol)szinkron.
0
2008. május 28., szerda 0:02
7926
Ez az a sorozat,ami elindította a DC Szuperhős rajzfilmjeit.Nem lenne sem a Superman sem a Justice League!Kár lenne értük!Emlékszem mikor a tv-ben ment,állandóan előtte ültem.Bár én Batman-t/és amúgy a Szuperhős filmeket,rajzfilmeket,képregényeket/ régóta gyűjtöm,tehát nem elfogulatlanul mondom,hogy a legjobb sorozat a témában!Ajánlom a Cinetel kiadásában megjelent Magyarított Superman rajzfilmeket,amiket a Fleischer Studios készített.A Superman díszdobozban is benne vannak az epizódok,Angolul.Azonos szellemben készítették ezt is.De könyörgöm....MIÉRT KELLETT ÁTSZINKRONIZÁLNI?????
0
2008. május 27., kedd 16:52
2344
Xpress! Ebből mikor lehet újra kapni?
0
2008. május 16., péntek 2:03
362
Ezesetben viszont eléggé elbalf*szkodták a dolgot. Mindenesetre azért örülök, hogy nem állnak be az SPI és a Best mellé, hogy megjelenés után fél évvel harmadáron szórják ki a cuccost.
0
2008. május 15., csütörtök 15:52
191
Mindegy, ha újra kapható lesz, akkor megveszem akár teljes, akár akciós áron.
0
2008. május 15., csütörtök 13:52
Moderátor
7449
Pedig elhiheted. A Fórum a különálló Batman rajzfilmek egyikét akarta akciózni (azt hiszem a Denevérszárnyakont), de véletlenül ezt a kiadványt tette ba a kiajánlóba. Mire észlelték a hibát, már kiszállították a megrendelt emnnyiségeket a boltoknak, ezért lehetett egy ideig ilyen vicces áron kapni a csomagot. De se előtte, se utána nem csinált még csak hasonlót sem a Warner/Fórum. Elhiheted, hogy egy 4-lemezes kiadványnál kemény ráfizetés a kiadónak az 1990-es ár.
0
2008. május 15., csütörtök 13:44
512
Annakidején az Xpress írta, hogy valami hiba csúszott be a kiadónál, és utána visszaárazták egy reálisabb árra, de akik megrendelték, azok 2 ezerért kapták. Nekem nincs okom kételkedni abban, amit az Xpress ír.