Keresés

Batman - A rajzfilmsorozat 1. évad 2. kötet (4 DVD) (DVD)

2008. május 15., csütörtök 13:34
A "véletlen" akciót meg valahogyan nem tudom elhinni.
0
2008. május 15., csütörtök 13:32
Ha pár év múlva lett volna az is annyi, akkor számomra sem lenne annyira lehúzásszaga a dolognak...
Pusztán azért érintett érzékenyen ez a húzás, mert állandóan arról papolnak, hogy mindenki az akciókra vár, nem vesznek elegen teljesáras filmeket, meg a kalózkodás, meg egyebek. Erre pont azokkal toltak ki, akik megjelenéskor megvették teljesáron.
Mindegy. Megvettem a 2. kötetet is, ahogy megjelent, mert ahogyan az én formámat ismerem, ha várnék vele, biztosan nem lehetne később kapni.
0
2008. május 15., csütörtök 13:09
Amikor az első kötetet (egyébként véletlenül) leakciózták 2 ezerre, nem vaciláltam tovább, hogy megvegyem-e a kiadványt. Annyira tetszett, hogy a következőt már a megjelenés napján megvettem teljes áron. Mindig úgy vagyok vele, hogy ha nekem ott, akkor megért ennyi pénzt, akkor már az se érdekel, ha nemsokára ingyen osztogatják valamelyik multiban. Ha meg úgy érzem, hogy nem ér meg annyit, nem veszem meg. Szerintem ez ilyen egyszerű. Nem is olyan régen a DVD korszak hőskorában:) még 7-8 ezret fizettem egy filmért, pár év múlva egy ezresért lehetett kapni. 8 ezer egy filmért pofátlanul magas ár volt, de akkor úgy tűnt az élmény miatt megéri.
0
2008. május 15., csütörtök 12:56
Egy túlsarkított költői kérdés volt csupán.
Én is kihasználom az akciókat egy-egy engem érdeklő filmnél, ha még nincsen meg az adott lemez, de egy majd 7000 ft-os kiadványt leakciózni 2000-re, háááááát...
Fogalmazzunk úgy, hogy egy csöppet dúrva akció volt, és az sem boldogított, hogy aki töredékáron jutott hozzá, az később kezdhette el nézni.
Nem vagyok irígy azokra, akik olcsóbban jutnak hozzá valamihez mint én, pl. megvettem a digipackos Akirát eredeti áron, majd egy hét múlva egy ezressel olcsóbb lett. De nem érdekelt, mert a kiadvány megérte a teljes árat is bőven, meg a kedvezmény mértéke is elviselhető volt.
De egy több mint 50%-os "szuperakciónál", a kiadvány megjelenése után nem is olyan sokkal, igenis úgy érzem, hogy átb*sztak a palánkon, és elgondolkozom rajta, hogy én marha minek is veszek eredeti filmeket, ha az igen tisztelt kiadó ennyire becsüli csak a vevőket.
0
2008. május 15., csütörtök 12:41
Örülnék, ha a Pókember rajzfilmsorozat is kijönne... azt is szerettem.
0
2008. május 15., csütörtök 11:27
Mivel én eddig erről lemaradtam, most már meg kell várnom az akciósat. De aki megvette, ne gyújtson senkire semmit, hanem örüljön, hogy mire én elkezdem nézni az epizódokat, Ő már rég túl van rajta.
0
2008. május 15., csütörtök 11:25
Miért gyújtaná rá a kiadóra? Én eredeti áron vettem meg, azért mert nagyon kellett és nem ért rá, amíg leakciózzák 2 ezerre mint az előzőt. (az mondjuk ráért még, de ez már nem:)
0
2008. május 15., csütörtök 1:38
Aztán aki megvette eredeti áron, az meg gyújtsa rá a kiadóra az épületet?
0
2008. május 13., kedd 13:27
Én annyiért vettem az 1. kötetet :) Legyen igazad!
0
2008. május 13., kedd 12:09
Ha az előző kötet példáját követi (az is igen hamar bizonytalan lett), akkor kb. fél-egy év múlva kidobálják az addig a raktárban rejtegetett maradékot 1990-ért.

De ne legyen igazam.
0
2008. május 13., kedd 11:15
Az első évadnál is volt ilyen, hogy elfogyott, majd újra hoztak belőle? Mert sajna eddig ezt, a 2. kötetet nem tudtam megvenni, de tervezem.
0
2008. május 13., kedd 11:10
Nem megy olyan gyorsan az idő, még két éve sincs. Neked biztos azért tűnik dupla ennyinek, mert olyan sokat foglalkozol velük. :)
most posts by TM
0
2008. május 10., szombat 20:44
és sajnos el is fogyott. remélem lesz újra belátható időn belül.
0
2008. május 10., szombat 20:23
De legalább kijött. Ha a Bír-lakkal lenne ez, bizony örülnék neki ;)
0
2008. május 10., szombat 20:21
lehet, hogy csak a tok volt legyártva.
0
2008. május 10., szombat 20:13
én ezt most nem cseszegetés kép irtam,csak mint érdekes észrevételként. de ha ott volt már legyártva akkor nem mindegy,h a raktárban áll vagy piacra dobják?
0
2008. május 10., szombat 20:02
gondolhatod, mennyire jól fogyott az első évad, ha ilyen sokáig ültek a másodikon. (nálam is több éve fordult meg először a tesztlemez.)
0
2008. május 10., szombat 19:36
Most vettem meg a kiadványt és egy nagyon igen érdekes dolgott vettem észre a csomagoláson!Ugye ez most jelent meg 3 hete,de a kiadványon hátul a forgalmazó speckói matricázva van FHE-sel. Vagyis ezt a kiadványt még a Warner Home Videonak kellett volna (söt már le is volt gyártva!!!!!) kiadni. Tehát nem is tudom mióta nincs WHV,de ha jól emlékszem legalább 3 vagy 4 éve. Jó sokáig raktározták a kiadványt mire képesek voltak kiadni.
0