Keresés

DVDEXTRA az Xpress-en

2008. június 4., szerda 12:00
Ez a színvilág a júliusi kánikulában jól jön, de szerencsésebb lenne valamilyen melegebb tónusú felület. Persze ízlések és pofonok, ugye.

A renovált xpress.hu lehetővé teszi majdan a jelszó cseréjét? Jó lenne, hisz egy internetes áruháznál ez nem hátrány.
0
2008. június 4., szerda 2:35
Csak azért, hogy tisztán lássak: a fenti tájékoztatóban említett Kereső végre képes lesz-e a fórumokban is matatni? Gondolok itt nickekre, kulcsszavakra stb. Kb. úgy mint az Indexes. Pl. kilistázhatom-e eddigi "összes művemet"?

"Hm?" <- Ez idézet egy Lelkes bankostól. ;-) Köszönöm, Emese!
0
2008. június 3., kedd 23:09
név: Azért annyira ne dícsérd őket. A végén még elbízzák magukat. Dolgozzanak csak, hogy szebb legyen az oldal :)  Én azért vágyom egy javított dvdextra.hu-ra. Igaz ott a keresés nem volt a legjobb. Minden baromságot kihozott egy adott szóra keresve. 2-3 oldallal arébb találtam meg azt a DVD tesztet amire rákerestem.
0
2008. június 3., kedd 22:24
Nagyon jó lett az új dizájn, gratula hozzá!
0
2008. június 3., kedd 17:53
Joe Cornelius Hallenbeck: azt, hogy senki sem használná, akinek kéne... :)
0
2008. június 3., kedd 17:09
Ötlet (hátha kivitelezhető): gondoltam egy jópofa dologra, ami talán működhetne. Itt a hozzászólásoknál lehetne egy spoiler gomb, amit ha bekapcsolunk, akkor a szövegben ezen a helyen a spoilerként írt mondatok külön kis dobozban jelenhetnének meg a háttérszínnel megegyező színben á lá avx fórumon (ha jól emlékszem, ott láttam ilyet vagy ilyesmit). Így csak akkor lehetnének olvashatók, ha kijelöljük az adott szövegrészletet. Mit gondoltok róla?
0
2008. június 3., kedd 16:31
derceto: Jó van na. Láttam a smiley-t a hozzászólásnál. Csak jól esett :-)
0
2008. június 3., kedd 16:27
Jama: beszéltetek velük, és semmi sem történt? vagy egyáltalán nem reagáltak?
0
2008. június 3., kedd 16:25
ha ez a dolog olyan egyszerű lenne, akkor ez az oldal nem született volna meg.
0
2008. június 3., kedd 16:11
Jama: ezzel nem értem mi a probléma. Az oldal tartalma a tietek, de szerintem az egész oldal tokkal vonóval elhozható, és szerintem első szóra oda is fogják adni.
0
2008. június 3., kedd 15:54
Kösz, reméljük mindegyiket sikerül átemelni.
0
2008. június 3., kedd 15:50
egyelőre próbáljuk megszerezni a régi adatbázist. természetesen addig nem nyugszunk, amíg ez meg nem történik. :)
0
2008. június 3., kedd 15:50
Creeper: "Természetesen nem szeretnénk, ha a DVDEXTRA korábbi írásai elvesznének, ezért dolgozunk azon, hogy a legjobb teszteket, magazin-szerű, még aktuális írásokat, híreket átmentsük az új oldalra, de ez minden bizonnyal hosszabb időt vesz majd igénybe."
0
2008. június 3., kedd 15:39
Az már eldőlt, elérhetők lesznek-e a korábbi DVD-tesztek?
0
2008. június 3., kedd 15:23
vajh kinek szántad? :)
0
2008. június 3., kedd 15:07
HEN: nem vagyok gazdag, különben is akinek szántam a hozzászólás (smiley-val megspékelve), az érti mire gondolok. Nem ismersz, ne ítélkezz!
0
2008. június 3., kedd 15:03
Elnök: a hozzászólás módosítását én azért nem tartom jó ötletnek. Ha kimaradt valami a hozzászólásodból, elmondod utána.

Hen: Derceto szerintem ironikusan jegyezte meg ezt a dolgot, mellesleg nekem is elég a DVD minőség, a Blu-ray ideje még nem jött el nálam (és ahogy elnézem még sok-sok embernél sem)... :)
0
2008. június 3., kedd 14:40
derceto: Lehet, hogy neked a múlt, mert gazdag vagy. Nekem tökéletesen megfelel a DVD minőség. Kicsit sznob volt ez a hozzászólás.

Szerintem a hozzászólásoknál a név legyen mindig fekete. Ilyen sötétebb kéken a fekete a legjobban olvasható. A fehér már kicsit szembántóbb. Az meg szerintem teljesen mindegy, hogy a szerkesztők neve a fekete.  Jamamura-t és az Xpress-et mindenki ismeri :) Tök hülyeség ez a színmegkülönböztetés.
Remélem ahogy írtátok, a régi oldal színvilága elérhető lesz skin formájában is. Itt nem a DVDextrára gondolok hanem az Xpressére. Az Xpress úgy jó ahogy van. A mostani oldal a legjobb. Igaz a DVDextra is lehetne olyan színes. Annak szerintem feldobó hatása van, és most nem a kávéra gondolok :)
0
2008. június 3., kedd 13:07
Tetszik az oldal, de legyen mihamarabb RSS feed! Magamtól ugyanis már csak olyan oldalt látogatok rendszeresen, ahol van RSS. Kivéve egy-két régi oldalt, megszokásból, de ezek is elkopnak lassan.

A másik dolog a név. DVD? Ugyanmár, az a múlt! :)
0
2008. június 3., kedd 12:47
Azért örülök, hogy az "oldal nem vész el, csak átalakul". Az első számú hírforrásom továbbra is marad a dvdextra.hu
Reméljük itt az Xpress-en normálisan fog működni és nem szűnik meg. Személy szerint nekem soha nem volt lassú a régi oldal sem, csak akkor amikor nem igazán ment. Kívánom, hogy legyen sikeresebb az oldal mint volt (bár szerintem a régi is az volt :) ).
0
2008. június 3., kedd 12:36
Sziasztok!

Engedjétek meg hogy Én is elmondjam a véleményem.
A bilikék nekem sem tetszik,a régi Xpress színek olyan barátságosak voltak,ez nem éppen a barátságos szín számomra,de lehet hogy csak megszokás kérdése.
Nagyon e kutyuljátok össze a két oldalt,sztem úgy lenne jó mint eddig volt jobb oldalon a főlapon a kis keretes részben megjelenne minden ami ide az ún. DVDextra utódra mutatna.
De ez csak egy javaslat.
A nevek színeit ne lehessen változtatni,ebből már volt vita a fórumon,ha jól emléxem,hogy neki miért ilyen nekem miért nem????
És jó lenne,ha a hozzászólásainkat tudnánk módosítani,mondjuk kimaradt egy gondolatom beszeretném írni és olyan mintha magammal beszélgetnék,mert ugye válasz erre van módosítás nincs.
Bár biztos támadási felület,ehhez annyira nem értek,de csak az tudja módosítani a hsz-t aki írta.
Nem szeretnék reklámozni,de van egy oldal a neten ami nőknek szól és asszem magyarország legrégebbi női magazinjának az online változata, jó volt az oldal ahogy volt aztán váltottak,mert dizájn,meg stb. és az egész oldal olyan rossz lett,hogy az már fáj.
Kérlek benneteket nehogy ilyen hibába essetek.
Egyelőre ennyi!
Sok sikert!
0
2008. június 3., kedd 11:01
phew, az oldal akkor is megy, ha leltározik az xpress. nagy plusz. :)
0
2008. június 3., kedd 10:19
yeah, jól néz ki. tetszik a sötétebb kék, egyedül talán a menüpontok közötti pontozott vonal zavar picit, de majd megszokom.
0
2008. június 3., kedd 9:28
Viva Xpress :)
0
2008. június 3., kedd 8:27
Sok sikert az xpress renoválásához,jó hogy újra van dvdextraponthunk :)
0