Keresés

DVDEXTRA az Xpress-en

2008. június 3., kedd 2:32
én a html-kódokat nem tiltanám le, maximum korlátoznám őket.
0
2008. június 3., kedd 2:25
Xpress: ezzel nem leszek népszerűbb, de hát Istenem, ez van: szerintem a nickek színvariálását tiltsátok le, a HTML-kódokkal együtt. A bolt oldalán is lehet(ett) látni olyan nicket, ami nem jól jelent meg (a fele HTML kód a név után kiírva).

0
2008. június 3., kedd 2:23
Xpress: Firefoxban is most már OK a betűszín.
0
2008. június 3., kedd 2:22
Meg is oldottam. Davenport nickjének színformázása nem volt tökéletes, és ez kavart be. Azt hiszem csinálnom kell valamit a nickekkel is.
0
2008. június 3., kedd 2:20
Azt hiszem tudom, hogy hol a hiba.
0
2008. június 3., kedd 2:17
Xpress: http://www.vape.hu/xpress/dvdextra.jpg

Mondom én, hogy sárga :) (cache törölve meg minden).
0
2008. június 3., kedd 2:13
Xpress: két javaslat még mielőtt beesem az asztal alá

1., Firefox még mindig sárgának jeleníti meg a hozzászólásokat (ilyen kedves emlék a Netscape-IE böngészőháború idején volt, mikor az oldal a böngészőkben különbözőképpen jelent meg :D)

2., Amikor az ember nincs belépve és elolvassa a hozzászólásokat, ez a szöveg van lent: " A hírhez csak az Xpress.hu oldalon regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!"

Szerintem ide is kéne csinálni egy linket (pl. a "...bejelentkezés után" szöveget kéne linkké varázsolni, hogy ne kelljen feltekerni a látogatónak, hogy be tudjon lépni.).

0
2008. június 3., kedd 2:13
Vape: ebben az a szép, hogy sose volt sárga :) Sötétszürke volt, még Firefoxon is :)
0
2008. június 3., kedd 2:09
Xpress: tényleg, drága Tűzrókám még sárgának jeleníti meg, de az IE már feketíti.
0
2008. június 3., kedd 2:07
VAPE: Pont most növeltem meg a hozzászólások betűtípusának méretét, és változtattam feketére a színét. A szerkesztők hozzászólásának hátterét is világosabbra veszem.
0
2008. június 3., kedd 2:05
Xpress: nem színtelen az új dizájn, szerintem nagyon jó, legalább nem papagájbolt, hogy minden felesleges rikító szín elvonja az ember figyelmét a fontos dolgokról.

Besárgulás: Nézd meg a nem-szerksztő hozzászólást (nem a szerkesztőkére gondoltam, hanem pl. az enyémre) világosszürkén a narancs kb. olyan olvasható, mint fehéren az égszínkék, vagy a feketén a szürke. A sima, nem szerkesztők hozzászólásának a színét szerintem sötétre kéne venni, hogy olvasni is lehessen azokat.

0
2008. június 3., kedd 2:02
Hoppá, most látom, hogy a korábbi táblázatos szerkezetet felváltotta a ma divatos CSS megoldás. :)
0
2008. június 3., kedd 1:57
A VÁLASZ ERRE funkciót természetesen ide is beillesztjük, amint lesz egy kis időnk.

Valószínűleg a fórumhozzászólások fejlécének színén is változtatunk majd, mert a színes nick-kek nem mutatnak túl jól a kék alapon.

Valaki említette, hogy "besárgult" néhány hozzászólás. A rendszer az oldal szerkesztőinek hozzászólásait emeli ki sárgával.

Néhányan említették, hogy kicsit színtelen az új design. Az üzlet-oldalakon nem lesz ennyire "kopár" a látvány, hiszen a termékképek, bannerek, stb. feldobják majd az oldalt, ugyanakkor a tartalmi rész - reményeink szerint - áttekinthetőbb és strukturáltabb lesz.

Az új rendszerben elméletileg annak sem lesz akadálya, hogy elkészítsünk egy alternatív stílusmintát, így akiknek a korábbi (jelenlegi) változat színei tetszettek jobban, azt a színvilágot is választhatnák. De előbb a lényegesebb javításokat, módosításokat szeretnénk elvégezni.
0
2008. június 3., kedd 1:54
Na, még én is színes vagyok, ni! :-(
0
2008. június 3., kedd 1:53
Ugye, ez nem így lesz, hogy színes alapon - nem egyszer - hasonló színű, hangyabokányi betűkkel írt szöveget kell majd olvasni? Az Xpress.hu beírásoktól kiesik szemem! Legyen egy alapkövetelmény a fekete szöveg. Óriási előnye, hogy egyáltalán olvasható. Fogalmam sincs, hogy a hozzászólók műve-e vagy a rendszer betegsége, de értlemetlen.

Köveket ide kérem! ;-)
0
2008. június 3., kedd 1:52
Més sárgult be a hozzászólás?? Nem látszik a világosszürkén a narancs!!!
0
2008. június 3., kedd 1:51
Szia Xpress!

A HTML lehetőséget nem tiltod le a hozzászólásoknál? Ez továbbra is biztonsági rés, hiszen bárki bármit belinkelhet, lassítva ezzel is az oldalt (ezt nem én találtam ki, olvastam és tapasztaltam).

Ha nem, akkor legyenek már smiley-k is :D
0
2008. június 3., kedd 1:47
Úgy tűnik, hogy működik a dolog, most már nem fogja duplázni a hozzászólásokat a rendszer akkor sem, ha valaki frissítgeti az oldalát.
0
2008. június 3., kedd 1:46
A hozzászólások sorrendjét már lehet változtatni, és ha a cookie-k fogadása engedélyezve van a gépen, akkor a beállítást meg is jegyzi a rendszer, tehát ha valaki fordított időrendben szereti nézni a hozzászólásokat, akkor ezentúl így listázza a gép.
A frissítéskor történő hozzászólás-duplázást azt hiszem sikerült megoldanom. Most tesztelem majd. Ha  minden jól megy, először megduplázom a hozzászólást, majd feltöltöm a javított oldalt, és utána már nem fordulhat elő duplázás (elméletileg) :)
0
2008. június 3., kedd 1:45
A hozzászólások sorrendjét már lehet változtatni, és ha a cookie-k fogadása engedélyezve van a gépen, akkor a beállítást meg is jegyzi a rendszer, tehát ha valaki fordított időrendben szereti nézni a hozzászólásokat, akkor ezentúl így listázza a gép.
A frissítéskor történő hozzászólás-duplázást azt hiszem sikerült megoldanom. Most tesztelem majd. Ha  minden jól megy, először megduplázom a hozzászólást, majd feltöltöm a javított oldalt, és utána már nem fordulhat elő duplázás (elméletileg) :)
0
2008. június 3., kedd 1:45
0
2008. június 3., kedd 1:41
Nálam besárgult az összes írás!
0
2008. június 3., kedd 1:36
Örülök !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végre újra vagytok
0
2008. június 3., kedd 1:19
Nálam is piros vagy :))
0
2008. június 3., kedd 0:42
angelus: nálam is piros vagy  :)
0