Keresés

DVDEXTRA az Xpress-en

2008. június 2., hétfő 22:20
Na, itt egy BUG... kétszer frissítettem az oldalt és még kétszer betette a hsz-em!
0
2008. június 2., hétfő 22:19
Néhány észrevétel.
Csak egy kérdés a címkékkel kapcsolatban: "háztáji", mint csirke?:) Ne haragudjatok, de ez egy bolt és egy hírportál. Stílusilag én úgy gondolom, hogy nem illik ide a háztáji kifejezés.
Egy apró pszichológiai dologra hívnám fel a figyelmet. Én úgy érzem, hogy az oldal színvilága egy kissé hideg és a felület is túlságosan homogén, míg a régi Xpress oldal kissé rusztikusabb volt. A hideg színek nem hatnak pozitívan az emberekre, több szenvedély volt a régi oldalban. DVD-t vásárolni pedig csak szenvedéllyel lehet, higgadtan semmiképp sem :) Személy szerint jobban tetszettek a melegebb színek. A címkés dolog jó ötlet, bár nem értek azzal egyet, hogy a blogos szerkezet jó lenne az oldal számára... azt nem lehetne valahogy megoldani, hogy egy oldalon szerepelnének a legfrissebb hírek kategóriák szerint? Illetve jó lenne, ha új megjelenések, várható megjelenések ugyanúgy jelen lennének a főoldalon. Csak azért mondom ezt, mert nem esne le egy szimpla vásárlónak, aki először jár erre, hogy ez egy bolt akar lenni.
Remélem tudtam valamit segíteni, ha nem, akkor bocsi.
0
2008. június 2., hétfő 22:15
Néhány észrevétel.
Csak egy kérdés a címkékkel kapcsolatban: "háztáji", mint csirke?:) Ne haragudjatok, de ez egy bolt és egy hírportál. Stílusilag én úgy gondolom, hogy nem illik ide a háztáji kifejezés.
Egy apró pszichológiai dologra hívnám fel a figyelmet. Én úgy érzem, hogy az oldal színvilága egy kissé hideg és a felület is túlságosan homogén, míg a régi Xpress oldal kissé rusztikusabb volt. A hideg színek nem hatnak pozitívan az emberekre, több szenvedély volt a régi oldalban. DVD-t vásárolni pedig csak szenvedéllyel lehet, higgadtan semmiképp sem :) Személy szerint jobban tetszettek a melegebb színek. A címkés dolog jó ötlet, bár nem értek azzal egyet, hogy a blogos szerkezet jó lenne az oldal számára... azt nem lehetne valahogy megoldani, hogy egy oldalon szerepelnének a legfrissebb hírek kategóriák szerint? Illetve jó lenne, ha új megjelenések, várható megjelenések ugyanúgy jelen lennének a főoldalon. Csak azért mondom ezt, mert nem esne le egy szimpla vásárlónak, aki először jár erre, hogy ez egy bolt akar lenni.
0
2008. június 2., hétfő 22:13
Néhány észrevétel.
0
2008. június 2., hétfő 22:08
igen, ilyen egyszerű més letisztult lesz. aki ismer, az tudja, hogy bírom a minimált. :)
0
2008. június 2., hétfő 22:08
A hsz-ek sorrendje így marad? Fura xpress után, hogy fordított sorrendben vannak a hsz-ek....

Jól van, abbahagyom a kritizálást, és elmondom, hogy minden másban tetszik az oldal, főként az egyszerű, letisztult szín - és formavilágában.

Good job! :)))
0
2008. június 2., hétfő 22:06
Így fog kinézni az új Xpress külső is, bár nem tudom, mert Robi elég szöszmötölős vele. Nekem tetszik a színösszeállítás, jó nézni :)
0
2008. június 2., hétfő 22:00
no, úgy tűnik, az alapvető html-funkciók itt is működnek. :)
0
2008. június 2., hétfő 22:00
próba
0
2008. június 2., hétfő 21:59
hmm, nekem kissé lassan ment el a hozzászólásom, s utána hibaüzenet fogadt. más nem tapasztalta ezt a bakit?
0
2008. június 2., hétfő 21:57
hoppá, máris élesben nyomjuk? :)

mondjuk, én idevezető linket nem találtam az "eredeti" xpressen, no de nem rejtőzhetünk örökké. :)

szóval a jókívánságot köszönjük, ízlelgessétek, teszteljétek az oldalt, s ha vmi bugot találtok, esetleg javaslatot tennétek, nyugodtan írjátok meg ide vagy e-mailben (jamamuraszadako@freemail.hu)!
0
2008. június 2., hétfő 21:52
Ez eddig jól néz ki, bár nehéz hozzászokni. :-) Most egyelőre csak annyi jut eszembe, hogy a kis mozgó kosár az Xpress logója mellett maradjon meg a felújított verziónál is. Karácsonyi ünnepek alatt pedig legyen ott továbbra is a Mikulás satyek. :-))
0
2008. június 2., hétfő 21:19
Szép, letisztult, egyszerű de mégis nagyszerű, kellemes színekkel. Ha így marad, és a teljes xpress így fog kinézni, mondhatni tökéletes lesz.
Hajrá, és sok sikert a továbbiakban!
0