Tudorok, avagy mielőtt Albionban eluralkodott volna a fejetlenség
2008. június 3., kedd 0:27
85
Egy hónapja nagy lelkesen bontogattam az angélusoktól jövő csomagomat, és örvendeztem, hogy van The Tudors DVD-m, bezzeg nálunk ezt sem fogják soha kiadni. Na tessék. Megérdemeltem. :-DD
0
2008. június 3., kedd 0:04
648
Én a 6 és 2 dvd-s kiadványok ára közti félútra számítok. Aztán lehet, hogy koppanni fogok.:)
0
2008. június 2., hétfő 23:49
648
Én a 6 és 2 dvd-s kiadványok ára közti félútra számítok. Aztán lehet, hogy koppanni fogok.:)
0
2008. június 2., hétfő 23:31
19949
szerintem 7990-be fog kerülni
0
2008. június 2., hétfő 22:15
648
Sziasztok!
Gratula az oldalhoz!
Ár tekintetében kb. mire lehet számítani?
0
2008. június 2., hétfő 22:04
17243
dylan: szerintem a blog azért "divat", mert elképesztően jól és könnyen használható. a címkék segítségével pillanatok alatt előhívhatod a téged érdeklő témaköröket.
természetesen lesznek tesztek is, plusz benffentes cikkek, s továbbra is számítunk külsősök írásaira.
mi több, mivel ez az oldal sokkal könnyebben kezelhető, mint a régi dvdextra kezelőfelülete (brrr, bele is borzongtam az emlékébe :), így valószínűleg szerkesztői jogot is adunk majd a vállalkozó szellemű, hozzáértő, rátermett, stb. jelölteknek. :)
0
2008. június 2., hétfő 21:33
5042
Majdnem én voltam az első... :) És mindjárt el is csesztem... Nem ide akartam írni ezt a hsz-t. Bocs! :)
0
2008. június 2., hétfő 21:31
5042
Hello!
Lehet én leszek az első hozzászóló az új oldalon? :))) De jó! A DVD-Extrát én a mindig színvonalas DVD tesztekért szerettem olvasni. Meg persze mindig elolvastam a híreket, megjelenési terveket is! Jó dolog, hogy most szorosabban összeépül az xpress-el. További sok sikert neki!
Design? Háát... Nekem nem nagyon jön be ez a blogos feeling... De hát ha most ez a divat... Majd megszokom. :) Szerintem egy kicsit több szín kéne bele... Nem kell ilyen csicsá valamit, csak szerintem nehezen különül el az oldal három oszlopa. A jobb oldali hírek menün kéne változtatni talán, más betűtípus, vagy vastagabban szedni... Ezek csak ilyen hirtelen ötletek, de én még dolgoznák a megjelenésen...
És nagyon jó lenne ha az összes korábbi DVD-teszt felkerülne az oldalra! A hírek nem olyan érdekesek, meg remélem folytatódik a bennfenntes rovat is! Van még igény ilyen cikkekre külsősöktől is?