Keresés

27 idegen igen egy DVD-n

2008. június 5., csütörtök 13:58
"Kiváncsi leszek erre a filmre,nagyon dicsérték. "

dicsérte valaki? na végre. én csak csupa rosszat olvastam róla. oké, tényleg rém gyenge próbálkozás.
0
2008. június 5., csütörtök 11:06
Katherine nagyon jó nő ;-))
0
2008. június 4., szerda 19:07
Nocsak, nocsak ....
Egy halk "na ugye megmondtam" megteszi? :)
0
2008. június 4., szerda 18:47
rainbow: a trailer alapján eldölni látszott, hogy ez a film nem az én asztalom. :)
0
2008. június 4., szerda 18:46
sajna az ABLO-s filmek azért fapadosak (speckók terén is), mert a cég szemtelenül sokat kér minden egyes feature-ért.
0
2008. június 4., szerda 16:37
Szerintem is simán nézhető a film...
Azt esetleg nem lehet tudni, hogy mikor jön ki a Grace Klinika második évada DVD-n?
0
2008. június 4., szerda 16:16
Elnök:

Habostortán nyertem rá 2 jegyet, így sikerült premier előtt zártkörűen megnézni...
0
2008. június 4., szerda 15:14
Dömi:
Jó kis film volt,ha a Holiday tetszett,akkor ez is fog.
Kiszámítható a film,de jó a kivitelezés,és ez a csaj látszik rajta,hogy többre is képes mint ezek a kis vígjátékok szerepei,de egyelőre ez van.
Nekem is kötelező vétel.
Hogy lehet premier előtti vetítésekre bekerülni????
Mármint ha nem vagy újságíró,úgy gondolom,mert ilyet még egy mozimagazin játékán lehet nyerni tudtommal,hogy beülhetsz mozizni 200-300 emberrel együtt prem. előtt,de máshogy nem tudom.
Erről világosítsatok fel légyszi.
0
2008. június 4., szerda 14:19
Cini-kusss! :)
0
2008. június 4., szerda 14:12
Én hiszek Rainbownak. A 9 és fél randit is nagyon dicsérte :)
0
2008. június 4., szerda 11:27
Dömi: ezért voltam optimista ezzel a kiadással kapcsolatban, mert a Fox / Spyglass eddig nem adott ki szart a kezéből... :)))
0
2008. június 4., szerda 11:15
Mikey-Soft

Ez azért lesz normális kiadás mert nem az FHE gyártja,hanem a Buena Vista (Spyglass).
0
2008. június 4., szerda 11:06
Lacka drága, nem off ez egy nagyon? :))))
0
2008. június 4., szerda 11:04
Dömi:

Semmi különös, csak érdeklődésből kérdezem...

Volt csikókoromban egy szovjet gyereksorozat. A főcímben a kissrác egy gigantikus diót tört fel egy emberes kalapáccsal, és közben (talán odaverésenként) tűnt fel a sorozat íme: "Mindent... tudni... akarok." ;-) Na, eztán jött az ismeretterjesztés hétköznapi dolgokról. Valkinek bevillan esetleg?
0
2008. június 4., szerda 11:04
Egész nyugodtan. :) Nem fogok lehajtott fejjel kullogni, csak mert nem tetszett a Harry és Sally. Ízlések és pofonok.
De, azért annyit hadd mondjak, Rudolf Péter szinkronja zseniális volt. Na, így jobb? :))

Majd ha láttad ezt, kíváncsi leszek a véleményedre .... Csak nehogy igazam legyen .... :))
0
2008. június 4., szerda 11:03
Na, ez is jó gyorsan kijön DVD-n, mondjuk egyáltalán nem baj, mert kötelező vétel. :)))

Volt szerencsém premier előtti ingyenes vetítésen megtekinteni, nekem nagyon bejött.

Szerencsére a speckókkal sincs gond, bár eleve nem volt jó ómen, hogy a Fórum hozta be hozzánk, ugyanis van pár saját kiadásuk, ami technikai téren hagy némi kívánnivalót maga után sajnos (pl. Az eltakarítónő csonkított képpel jött ki, jó pár másik film meg 2.0-s angol hanggal). Ez a film a kivételek táborába tartozik.

Tényleg, Blu-rayen nem várható valamikor? A szlovákoknál lesz belőle, csak kérdés, hogy felkerülünk-e arra a lemezre...

Lacka: a 2.40:1 képarány teljesen helyénvaló kifejezés, mert a CinemaScope képarányú filmeknek már vagy 20 éve ez az aránya, csak kezdetben volt 2.35:1-nek írva, ami a mai napig használatos pár helyen...
0
2008. június 4., szerda 10:58
nem láttam. :) csak gondoltam, szítom a kedélyeket. :)
0
2008. június 4., szerda 10:56
Kedves jama, szívesen elmesélem neked hosszasan, hogy nekem a Harry és Sally miért két csillagos. Láttam a kritikuson, hogy úttörő leszek a véleményemmel, de nekem egyszerűen NEM TETSZETT. Legalább vállaltam a sok  zseniális  között. Szeretem a non-konformista létet.:)

De most őszintén, tedd a szívedre a kezed, ez az egyik leghülyébb magyar című vígjáték neked tetszett?
0
2008. június 4., szerda 10:48
árulkodni fogok: vigyázzatok rainbow-val, mert a kritikustömegen két csillagot adott a harry és sally-re (minden idők egyik legjobb romantikus filmjére). :)
0
2008. június 4., szerda 10:45
Lacka

Mi bajod a képarányal?
0
2008. június 4., szerda 10:44
Szerintem nagyon ne legyenek elvárásaid. Semmi eredeti nincs benne, unalmas és kiszámítható. Egy halom vígjáték-klisé egy halomban. Legalábbis nekem ennyi volt, nem több.
0
2008. június 4., szerda 10:44
Az elmúlt napokban kb. a 3. film, aminél 2.40:1 képaránnyal találkoztam. Miről maradtam le? Ez valami új trend? A mozik miatt van? Mert nem miattam, az biztos. Cél a ben hur-i arány (2.76:1)? Sötétítsen fel valaki! ;-)
0
2008. június 4., szerda 10:30
Kiváncsi leszek erre a filmre,nagyon dicsérték. Szeretem az ilyen limonádékat is,na meg az asszony miatt ugyis kötelező vétel.  :)
0