Keresés

pletykák

2006. május 2., kedd 19:17
Szerintem végül jobban jártunk, nem? ;D
0
2002. március 4., hétfő 20:56
ez sem pletyka, mivel az odeon bejelentette, hogy:

Kiadói együttműködésük első gyümölcséül nem is választhattak volna "ütősebb" filmet, mint David Lynch 1996-ban készült - azóta is megfejthetetlen - Lost Highway-ét, mely előzetes terveik szerint március 20-án jelenhet meg. Az Odeon - tanulva tavalyi tapasztalataiból - idén különös gondot fordít a felhasználói igények (kép, hang, extrák) maradéktalan kielégítésére, így David Lynch filmje (ahogyan ezt követő kiadványaik is) 16:9-es anamorfikus képpel, 5.1-es eredeti hanggal, valamint ahol erre lehetőség van, az eredeti (megszokott) magyar szinkron megtartásával kerül majd kiadásra. Az extrákat tekintve is igényes, gondosan kidolgozott kiadványok látnak majd napvilágot: a videó-tartalmak mellett különleges szöveges információk, webtartalom és az AMM mérnökei által fejlesztett interaktív extrák tarkítják a kínálatot.

0
2002. január 23., szerda 12:47
nem tudom, mennyire mondható pletykának, hisz maga scott nyilatkozta, hogy a szárnyas fejvadászt kiadják új hanggal [skywalker keveri -> thx] és képpel az idén. a film 2o éves.
0
2002. január 22., kedd 10:58
asszem Paramount kategória szintén...->februártól
0
2002. január 22., kedd 1:42
Nem tudtok valamit a Halál ötven órája című film megjelenéséről itthon?
0
2001. október 23., kedd 23:33
zalus: megkérdezhetem, honnan a forrás? mert az utolsó sajtóközlemény szerint a kinowelt által beígért két film közül csak a Szívtiprók (Heartbreakers) tolódik el jövő év elejére, a Gyűrűk ura dátuma nem változik (hozzáteszem, az egész világon nagyjából egyidőben mutatják be, tehát elég érdekes lenne, ha sikerülne vhogy ez alól kibújni :)).
0
2001. október 21., vasárnap 1:41
0
2001. október 20., szombat 23:47
0
2001. október 20., szombat 23:40
0
2001. október 20., szombat 23:33
0
2001. október 20., szombat 15:14
Érdekes, hogy a Blade 2-őt szúrtad ki és az Austin Powers 3-at nem. Mindkettőről itt olvashatsz:
http://us.imdb.com/Title?0187738
http://us.imdb.com/Title?0295178
0
2001. október 20., szombat 15:11
Csak zárójelben: a kényesebbik fajta nem olvasni utál hanem a magyar szinkront nem szereti. Olvasni a lusta utál.
A Gladiator-nál hallható a DTS hang minőségbeli előnye a DD-vel szemben. Mondjuk cucc is kell hozzá.
0
2001. október 20., szombat 13:42
Te Zalus! Amikor te megvetted a Radiátort  ill. a Gladiátort (bocsi) és megnézted ill. meghallgattad a filmet, őszintén csak így magunk között, te most komolyan észre vettél valami féle külömbséget a DTS ill. az 5.1 hang között? Mert én abszolútt nem.  Ezért is teljesen hidegen hagy az, hogy most milyen módon adják ki a Pearl Harbor-t. Engem az sokkal jobban az zavar, hogy nem lessz rajta magyar 5.1-es szinkron (utálok ovasni, igen, igen én is az a kényesebbik fajta vagyok.) Viszont, ha egy filmen csak DSR magyar hang van az nem érdekel akkor inkább nézem eredeti hangal ami alltalában 5.1-es, szinkronnal csak akkor nézem, ha az 5.1-es.
0
2001. október 20., szombat 13:19
...a leghátsó sorban, lehajtott fejjel, behúzott farokkal a falu végi nagy paraszt megkérdezvén.     -Milyen Blade 2 hö? A hazai mozik még csak nem is hallottak róla, tik meg mó DVD-rő baszétek!
0
2001. október 19., péntek 0:37
de a warner adja kia  warnert. a new line-t viszont eddig a kinowelt adta ki [előtte meg a flamex, előtte meg a guild, stb...], mostantól a warner fogja. [habár már régóta a time warner tulajdonában van, úgyhogy ehhez a döntéshez nem kellett túl sok hercehurca.]
0
2001. október 18., csütörtök 23:49
Hát ez jó. Szerintem ezt már ők sem tudják követni. Ellenben mikor lesz Kubrick-díszdoboz? Mikor indul végre a Warner Home Video itthon? Várom már nagyon.
0
2001. október 18., csütörtök 21:53
Bocsi az idezetért:
"Igen szigorú hangú, és tömör levelet kaptunk ma az InterComtól. A levélben újabb adalékot találhatunk az utóbbi idők "ki mit forgalmaz itthon" történeteihez. Az évekig mozdulatlan hazai piacon az elmúlt 2 hónapban igen sok változás történt.
Október 15-től, azonnali hatállyal a Warner Bros. stúdió veszi át a New Line Cinema összes mozifilmjének forgalmazását német nyelvterületen, Kelet-Európában és Oroszországban. A New Line Cinema filmjeit ezen területeken eddig a Kinowelt Inetrnational forgalmazta.
Az új, három évre szóló kizárólagos szerződés hatálya alá tartozó filmek közül az első a Gyűrűk ura trilógia első része, de ide tartozik a Gyűrűk ura következő két darabja, a Jackie Chan és Chris Rock főszereplésével készült Rush Hour 2. (Csúcsformában), a Blade 2. (Penge 2) Wesley Snipes-szal a címszerepben, az Austin Powers újabb része és még jó néhány film.
Magyarországon a Warner Bros. mozifilmjeinek kizárólagos forgalmazója, az InterCom Rt. veszi át e filmek forgalmazását, a fent említett filmek közül elsőként a Gyűrűk urát mutatja be. " Most lemaradtam valamiről? Nem a warner adja ki a warnert?
0
2001. október 18., csütörtök 17:22
Ezt én is olvastam tegnap egy német honlapon, tehát valószínűleg igaz a hír. Külön ki is emelték a Kelet-Európai piacot. Ezek szerint nálunk is az újonnan alakuló Warner Home Video Hungary kezében lesznek a forgalmazási jogok.  Amúgy róluk még mindig semmi hír, a www.warner.hu cím alatt is ez szerepel: hamarosan...
0
2001. október 18., csütörtök 16:59
rossz hírt hallottam ma. a warner megvette a new line filmek kelet-európai forgalmazási jogait. a kinowelt ezzel nagyott bukott. nem tudom, hogy 1oo%-e ez a hír, de ha igaz, akkor kereszthet vethetünk a minőségi dvd-kre. farewell LOTR, austin powers 3, rush hour 2, blade 2, stb...
0
2001. szeptember 27., csütörtök 11:38
Felkerültek a Uip-Dunafilm oldalára az új DVD-k. Eddig 6 Dreamworks Októberre, vajon melyiken lesz Magyar felirat? Check!: www.uipduna.hu
0
2001. szeptember 26., szerda 23:28
ide lehet fantáziálni, illetve félig [se] hivatalos híreket pötyögtetni, mire számíthatunk dvd filmek terén.

első kérdésem: vajh lesz dts angol hang a magyar vonatkozású pearl harboron?
0