Keresés

Minden, ami sport...

2008. június 13., péntek 18:14
Jobb lenne,ha helyette...
Az UEFA pozició,gondolom előre könnyen kiszámolható.Így az egyik csapat nyugodtan játszhatna döntetlenre.
0
2008. június 13., péntek 18:09
A csoportmeccseken nem akarják ezzel húzni az időt, a hosszabbítást az egyenes kieséses körre tartják meg. Mondjuk azt még nem értem, hogy a 11-esek mikor jönnek a képbe, az UEFA-pozíció figyelembevétele után, vagy helyett, de majd ha aktuális lesz, akkor biztos kiderül. :)
most posts by TM
0
2008. június 13., péntek 18:07
Jobb megoldás a sorsolásnál vagy bármilyen számolgatásnál....Sokakkal ellentétben én a 11-eseket nem tartom szerencsejátéknak.
Hosszabbítás is lesz?
0
2008. június 13., péntek 18:06
Jaja, ez szerintem marhaság. Előtte kétszer 15 perc hosszabítás lenne a fair, s utána 11-es.
0
2008. június 13., péntek 18:03
Szívesen!

Gyanítom, hogy az UEFA-rangsor is hasonló.
Viszont itt a legfrissebb kiegészítés!!!
Tehát:

Ha az utolsó csoportmérkőzésen egymás ellen játszó két csapat között áll fenn egyenlőség, akkor 11-esek döntenek.
most posts by TM
0
2008. június 13., péntek 17:57
Köszi!

Nem tudod esetleg,az UEFA-koefficiensben melyikük áll jobban?Mondjuk annyit tudok,a világranglistán a csehek sokkal előrébb állnak...
0
2008. június 13., péntek 17:07
:):)
0
2008. június 13., péntek 17:06
Jujj XD Mindig az előző meccseket szúrom be s alakítom át s nem figyeltem XD Persze az olaszok nyernek, merem remélni :) Én kérek elnézést :)
0
2008. június 13., péntek 16:45
Az Olasz-Románnál tipped Németország ehh :D:D:D:D
0
2008. június 13., péntek 16:30
Szívem szerint azt kívánnám, hogy az olasz-románt találd el, (mert az azt jelentené, hogy a hollandok nem nyernek) de mivel a mérkőzés győztesének Németországot tippeled, így most aggódom egy kicsit. :))
most posts by TM
0
2008. június 13., péntek 16:24
Az osztrák-lengyel összejött :) Azért általában egy meccset eltalálok :)
0
2008. június 13., péntek 16:23
Csak szolídan tippelj, tegnap se jött össze! :)
most posts by TM
0
2008. június 13., péntek 16:20
Az osztrákok a hajrában szerzett 11-es góllal életben tartották továbbjutási reményeiket, ez az eredmény mindenképp a németeknek kedvez, akik szinte bizonyosan hozhatják a házigazdák ellen a győzelmet, így a lengyeleknek már egy győzelem is kevés lesz a tovább jutáshoz a B. csoportban. Ma a "halál-csoport" második köre jön:

2008-as Labdarugú EB, Svájc és Ausztria

C. csoport

Olaszország-Románia - 18.00

Várható kezdőcsapatok:
OLASZORSZÁG : Buffon (1) - Zambrotta (19) , Panucci (2), Grosso (3), Chiellini (4) - Pirlo (21), De Rossi (10), Perrotta (20) - Toni (9) , Cassano (18), Del Piero (7)  

ROMÁNIA : Lobon? (1) - Rat (3), Radoi (6), Tamas (4), Contra (2) , Goian (15)  - F. Petre (7), Nicolita (16) - M. Niculae (18), Dica (20), Mutu (10)

Számomra az EB eddigi legfontosabb meccse lesz a mai olasz-román mérkőzés. Az olaszok meglepő zakóba futottak nyitó meccsükön. Ha elbukják ezt az erőpróbát, akkor vége az EB-nek. Del Piero végre kezdőcsapatban, Materazzi és Camoranesi feltehetőleg nem kapnak szerepet (nem is bánom), ellenben remélem Gattuso-t nem fogja hanyagolni Donadoni, az ő szívósságával sokat nyerhet a csapat. Őszintén szólva az olaszok szövetségi kapitánya nem egy nagy zseni, EB után esedékes lenne egy kapitány csere. Remélem, hogy az olaszoknak sikerül bevenniük Lobont kapuját, nem is egyszer.

Tippem: Németország

Hollandia-Franciaország - 20.45

Várható kezdőcsapatok:
HOLLANDIA : van der Sar (1) - van Bronckhorst (5), Ooijer (2), Mathijsen (4) - van der Vaart (23), Sneijder (10), de Jong (17) , Engelaar (8), Heitinga (3) - van Nistelrooy (9), Kuyt (18)  

FRANCIAORSZÁG : Coupet (23) - Thuram (15), Sagnol (19) , Evra (13), Gallas (5) - Toulalan (20), Ribéry (22), Makelele (6), Malouda (7) - Henry (12), Govou (10)

Közel sem erőteljes a francia csapat, láthattuk a csalódást keltő 0-0-s meccsen a románok ellen. Ellenben Marco Van Basten csapata elemében van, mégha egy kis segítésggel is sikerült az olaszokat leamortizálni, nagyon erős a csapat, joggal juthatnak tovább a csoport mérkőzéseken. Ellenben ha az olaszok nyernek, s a franciák is verik a hollandokat, akkor a nagyszerű nyitány ellenére gondban lesznek Kuyt-ék. De úgy hiszem, hogy ma eldől: Hollandia lesz az első továbbjutó a "halál-csoportból".

Tippem: Hollandia
0
2008. június 13., péntek 0:57
Ezt én se értem... Lehmann-t kedvelem, de nem épp fiatal, ma nagyon pocsék volt, estek ki a kezéből a labdák. S Podolskit is nem a saját posztján játszatni... nagy hülyeség volt. Mindenesetre a németeknek hajtaniuk kell, de ma egy lelkesebb horvát csapatot láttam ellenük, akik megérdemelten jutottak tovább.
0
2008. június 13., péntek 0:53
miben nyilvánul meg a németellenesség? ma németország azért kapott ki, mert rosszul játszott egy meglepően lelkes horvátország ellen. ráadásul egy-két német játékos tényleg durván játszott.
0
2008. június 13., péntek 0:40
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. június 12., csütörtök 22:38
Bizony, Lehmann alaposan benne volt a két gólban, de meglepődtem, hogy az előző meccsükhöz képest, hogy feljavultak a horvátok :) De ők végezték ki az angolokat is, szóval jár nekik a tisztelet :) Küzdelmes, jó iramú meccs volt, gyors kontrákkal. Ami pedig a végjátékot illeti: most akkor az anti-Chelsea szurkolók is érezhetik, mit éreztünk mi akkor, amiért értelmetlenül kiállították Drogba-t a BL döntőn. Azért drukkolok, hogy ma nyerjenek a lengyelek, így egy kis szerencsével egy tartalékos horvát csapattal szemben nyerhetnek és tovább juthatnak a horvátok mellett :D
0
2008. június 12., csütörtök 22:12
Szerintem is szép volt! :-) De a második találat sem volt semmi! A német kapus volt már jobb formában is.
most posts by TM
0
2008. június 12., csütörtök 22:05
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. június 12., csütörtök 21:16
Jó csapat ez a horvát. :)
most posts by TM
0
2008. június 12., csütörtök 20:23
Úgy ám, milyen szép góllal :)
0
2008. június 12., csütörtök 20:20
Vezetnek a horvátok! :)
most posts by TM
0
2008. június 12., csütörtök 18:56
Nekem se séróból ment, utána kellett túrnom, de magam is kíváncsi voltam rá.
most posts by TM
0
2008. június 12., csütörtök 18:53
Ezt nem tudtam, jó bonyolúlt :)
0
2008. június 12., csütörtök 18:44
Nos, pontazonosság esetén - ebben az erősorrendben - az egymás elleni mérkőzés(ek) eredménye, a gólkülönbségük, az ezeken szerzett több gól, az összesített gólkülönbség, a több szerzett gól, az UEFA-koefficiens, a fair play tabellán elfoglalt helyezés dönt, végül sorsolás következik.

Nézzük a tabellát!

1. Portugália... 2_-_-_5:1 6
2. Csehország 1_-_1_2:3 3
3.Törökország 1_-_1_2:3 3
4. Svájc......... -_-_2_1:3 0

Ha a most következő cseh-török meccsen az egymás elleni eredmény döntetlen, akkor ezen meccs gólkülönbsége mindkettejük szemszögéből 0, s e mérkőzésen
egyikük sem szerezhet több gólt a másiknál. Ebből kifolyólag a két csapat öszesített gólkülönbsége és a több szerzett gól is egyforma marad.
Most jön az úgynevezett UEFA-koefficiens, amit az ország csapatainak nemzeközi
illetve hazai teljesítménye alapján számítanak ki, s hozzáveszik még a fair-playt is. Ez alapján kiderül, hogy melyik ország magasabban kfalifikált az UEFA-nál. Ha még ebben is holtverseny lenne, akkor jön a fair play, azaz a sárga és piros lapok aránya, s utána sorsolnak.
most posts by TM
0