Keresés

Minden, ami sport...

2008. június 10., kedd 2:16
az olaszok még innen is képesek lesznek talpra állni.
0
2008. június 10., kedd 1:28
Eddig ez volt az EB legjobb meccse.
0
2008. június 10., kedd 1:27
Többet vártam az olasz világbajnok csapattól. Bár akiket a magyarok is elvernek...

A hollandok nagyszerűek voltak! Legutóbbi emlékeim róluk a 1998-as VB volt, akkor még Kluivert is a csapat része volt, ha jól emlékszem. Rohadt jó kontrákat nyomtak - az olaszok pedig eltöketlenkedték. Persze bennük volt az ideg az első gól után, amiről azóta ki is derült, hogy nem volt jogos (Puhl Sanyi bácsi mondta). Mindemellett a hollandok teljes mértékben megérdemelték a győzelmet. Már vártam a negyedik gólt :)
0
2008. június 10., kedd 0:42
Én is azt mondom, az eredmény ellenére, hogy jó meccs volt, de más lett volna minden, ha... de ezen kár is már sopánkodni. Csodára s nem kevés munkára lesz szükség, hogy péntekre rendbe hozzák a védelmet, de leginkább magát Donadonit.
0
2008. június 10., kedd 0:38
Láttad Nisterooy-t a pályán? Még a köpést is megjátszotta hogy szabadrúgást kapjon érte...
Az meg finoman szólva sem tiszta dolog hogy felfogva a helyzetet direkt rájátszanak a hollandok....
Mindeggyel eggyüt Van Basten jól megszervezte a csapatot, megérdemelten nyertek a hollandok, de kíváncsi lettem volna mit kezdenek az olaszokkal "tisztább körülmények között".
Ilyen játékkal az eddig látottak alapján csak a portugálok és a németek tudnák megállítani a tulipánosokat...
0
2008. június 10., kedd 0:35
Az olasz kultúrával nincs bajom, de a futballhoz nem az én szájízem szerint állnak hozzá :)

No, jó meccs volt, az eddigi EB-meccsek közül az egyik legjobb. Úgy érzem, igazságos eredmény született, az olaszok pedig bajban vannak :)
0
2008. június 10., kedd 0:34
:( szomorú volt látni ezt a meccset olasz szurkolóként, de el kell ismerni, Hollandia jött, játszott, győzött. Továbbra is fogok nekik szurkolni, a Squadra Azzurra-nak pedig össze kell kapnia magát, mert a román "játékot" látva nehéz dolguk lesz :( FORZA ITALIA!
0
2008. június 10., kedd 0:32
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. június 10., kedd 0:29
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. június 9., hétfő 23:44
Nahát... ilyen névvel ilyen "csúnyát" mondani :)
0
2008. június 9., hétfő 23:42
HAJRÁ HOLLANDOK!

Ez a meccs nagyon nekünk áll ^^ Az olaszok a pályán is ott vannak? :o
0
2008. június 9., hétfő 23:41
Ezzel én is így vagyok :) Azért hihetetlen, hogy egy-egy meccset ennyire rossz irányba tudja terelni egy bírói döntés :S Miért nem lehet alaposan kielemezni, megvitatni a adott szituációt?
0
2008. június 9., hétfő 23:36
Hallom a szakvéleményt, de nem tudom elhinni...mármint oké, értemén a szabályokat, de biztos vagyok benen hogy nem prögette végig a felsorolt szabálypontokat a fjében a bíró, zsigerből az olaszok ellen ítélt....
Persze a hollandok valóban jobbak, de így....
Del Pierót követelek! :-P
0
2008. június 9., hétfő 23:32
Rég nem húztam fel magam foci miatt, de most sikerült.....
Ekkora hiba egy ilyen szintű találkozón hihetetlen, a bírót leküldeném valahova a megye 3 szint környékére, el sem hiszem....
Persze hogy leblokkoltak az olaszok, nem is csoda.... Nagyon remélem hogy Del Piero végre beáll a második félidőben...
Ez a másik amit nem tudok megérteni...gólkirály, kiváló formában van, emberileg is az egyik legszimpatikusabb játékos, mégsem kezdő szinte soha...nem is tudom mit kellene végre tennie hogy bekerüljön...
0
2008. június 9., hétfő 23:20
Nem áll jól a szénánk :S De eddig mindenképp ez a legélvezetebb meccs az EB-n.
0
2008. június 9., hétfő 22:24
Ezt a kapitányt sosem bírtam. Szerintem a legjellegtelenebb az utóbbi évtizedek francia vezérei közül.
most posts by TM
0
2008. június 9., hétfő 22:22
Igaz :)) A spanyol focit annyira nem szeretem, de akkor már Real Madrid mint Barca :) De leginkább Atletico Madrid :))
0
2008. június 9., hétfő 22:21
ilyenkor röhögök a francia szöv. kapitányon, hogy miért nem vitte ki trezeguetet? akiket kivitt csatárokat henry mellett, azok mind gyengébbek treznél
0
2008. június 9., hétfő 22:20
Nekem most (még) egész spéci jó dolgom van, mert MU-fan, portugál drukker és Reál Madrid-szurkoló is vagyok, úgyhogy történjen bármi C. Ronaldóval én mindenképpen jól járok! :))
most posts by TM
0
2008. június 9., hétfő 22:16
Semmi gond ezzel, mindenkinek van kedvenc csapata és kevésbé kedvelt csapata :) S milyen a sors: nagy Chelsea fan is vagyok és még is válogatott játékosokként nem minden Chelsea-snek szurkolok :)
0
2008. június 9., hétfő 22:15
Hát, ez a francia-román meccs valami kib*szottul gyenge volt, csak a második félidőt láttam, de azt is minek... :S

Remélem, 25 perc múlva már igazi futballt láthatunk. :)))
0
2008. június 9., hétfő 22:07
Ami azt illeti, még így is a franciáknak szurkolok a csoportból, mert a másik három csapatot nem szívelem. Persze ez magánügy, csak úgy mondtam, hogy fogyjon a tinta.
most posts by TM
0
2008. június 9., hétfő 21:56
Egy Henry-val talán többre mentek volna a gallok, azért remélem fogjuk még látni az EB-n, d e ha ez a csoportkörön való továbbjutással lehetséges, akkor inkább ne :))
0
2008. június 9., hétfő 21:55
Az első meccs, amit nem láttam, utólag - elolvasva a pár soros összefoglal(hat)ót - azt mondom, hálistennek.
Úgy látszik a franciák "hagyományosan" sz@rul kezdik a világversenyt, a románokat mostanában nem követtem, így nem tudom, milyen erőt képviselnek. Egy biztos, ha a gallok még akarnak kezdeni itt valamit, akkor nekiállhatnak gőzerővel feljavulni, mert ez így pacikuki.
most posts by TM
0
2008. június 9., hétfő 21:55
Hollandok tovább jutási esélyeit növelve 0-0-ra hozták a meccset a franciák, vagy a románok? :))
0