"Nem tudom, hogy új kiadásúak voltak, de az tény, hogy 1-2 éve nem egy papírdobozos duplalemezes dvd-t vettem egyenként 1990-ért, és volt olyan is amit meg se vettem, mert nem érdekelt a film."
nem szabad összekeverni az akciós árú filmeket az új megjelenésekkel. azok a kiadványok megjelenésük idején 4-5e ft-ba kerültek, ha nem többe.
"Talán nem arra kellene törökedni egy cégnek, hogy rögtön nyereséges legyen, mert ilyen filozófiával biztosan nem fog sokat elérni (a nagy külföldi cégek éppen ezért tartanak ott ahol, mert nem néhány hónap alatt akartak profitot termelni.)"
ha a corner erre törekedne, akkor nem olyan rétegfilmeket forgalmazna, mint a veronika kettős élete vagy a 2046. természetesen nem csupán kulturmisszióról van szó, mert nekik is enniük kell, bármennyire nem szeretnéd :), de amit fent is írtak: megtehették volna azt, hogy nulla körítéssel, szar speckókkal dobják piacra a filmet féláron, s azzal jól leszarták volna azt a kevés gyűjtőt, aki még komolyan veszi a dvd-t.
nyugodtan felemelheted a hangodat a magas árak ellen, csak az a probléma, hogy 4e ft egy ilyen kiadványért egyáltalán nem magas ár. olvasd el mégegyszer a corner nyilatkozatát, s akkor talán te magad is elhiszed.
a jövőben lehet, hogy majd ehhez a filmhez is hozzájuthatsz olcsóbban, de erősen kétlem, hogy ilyen kiszerelésben. és egy van ez rendjén. kevesebb pénzért kevesebb szolgáltatás.