Jajj, és a Pretty Baby, Louis Malle botrányfilmje? :)
0
2008. június 19., csütörtök 13:41
7151
„Natasha Richardson, Robert Duvall, Elizabeth McGovern, Faye Dunaway”
Ez a sorrend Volker Schlöndorff A SZOLGÁLÓLÁNY MESÉJE című filmjét sejteti, aminek határozottan örülök!
0
2008. június 19., csütörtök 13:40
3428
Ha már Tony Richardson, akkor a Hotel New Hamphsire nincs a listában? Vagy a break-filmek a Breakin , a Breakin 2:Electric Boogaloo, és a Beat Street? Valamint én is csatlakozom a Veszélyes élet évé-t várók listájához...:)
0
2008. június 19., csütörtök 13:25
7151
Ahogy mondani szokás, egyik szemem sír, a másik nevet. A névsor persze impozáns, de önmagában nem sokat jelent, hiszen mindegyik felsorolt színész és rendező csinált már középszerű, sőt kifejezetten vacak filmet is. Mint nagy Ken Russell-fan, örülök, hogy jön a SZENVEDÉLYES BŰNÖK, noha az általános kritikai felfogás ellenére szerintem ez kevésbé jó filmje. Örülök a MEGHURCOLT ÁRTATLANSÁG-nak is (a mozik anno AZ ÁRTATLANSÁG BIZONYÍTÁSA címmel játszották), mert Faye Dunaway is játszik benne, és örömömet nem kisebbíti, hogy csak fekete-fehér flashback jelenetekben látható. Viszont e filmmel gyarapszik az Agatha Christie-mozifilmek még szerény hazai DVD-s listája. A Pasolini-kollekciót nem értem. Mi szükség újra kihozni már megjelent filmeket, melyek állítólag annyira nem mentek jól, hogy hamar a 990 Ft-os kosarakban végezték? Ráadásul ha valóban az MGM -változatok jönnek ki e filmekből, akkor lényegesen gyengébb képminőség várható, mint a BUFI-változatoké, ami a SALO esetében csak azért nem lesz annyira feltűnő, mert azt a BUFI se a remek francia kiadás, hanem a gyengébb angol transzfer alapján adta ki. (Miközben más Pasolini-filmekre még mindig várni kell DVD-n...) Tony Richardson-filmek? No, akkor lesz muníció ""A homoszexualitás hatása a filmművészetre" topik számára is. :))
P. S.: Apróság: Vittorio De Sica, nem Vittorio de Sica.
0
2008. június 19., csütörtök 12:24
4078
vagy egy-két mgm-es cronenberg film?
0
2008. június 19., csütörtök 12:23
4078
Hús és Vér nemfog jönni véletlen?:)
0
2008. június 19., csütörtök 12:19
1550
Nem tudja valaki esetleg, hogy a Veszélyes élet éve esetleg benne van-e eben a csomagban?
0
2008. június 19., csütörtök 12:16
2601
Wow, azt hiszem új polcokra lesz szükségem! :)
A Vigyázat, vadnyugat! biztos vétel, feltéve persze, hogy az eredeti, Pannónia stúdióban készült szinkron lesz rajta (Újréti László-Csurka László-Kézdy György-Petrik József), nem a kereskedelmi tévés borzalom, ami szó szerint megöli a filmet!
0
2008. június 19., csütörtök 12:05
1045
A hosszútávfutó magányossága... nem hittem, hogy megérem.
0
2008. június 19., csütörtök 11:59
7271
Kedves FF! Még egyszer nagyon köszönjük, ez igazán reménykeltő infó! :-)
0
2008. június 19., csütörtök 11:41
19951
Én nagyon sok sikert kívánok a Fantasy Film-nek ehez a projekthez!!!! Szerintem sikerük lesz vele!
Fogyasztóiárról lehet tudni valamit és az első cimekről?
0
2008. június 19., csütörtök 11:32
382
Dragonslayer: Igyekszünk az eredeti szinkronokat előásni.
0
2008. június 19., csütörtök 11:13
13392
Nem tudom, mennyire illik bele a Fantasy Film profiljába, de ha már MGM, akkor én szívesen látnám a The Amityville Horrort, vagy a Poltergeist két folytatását.
0
2008. június 19., csütörtök 11:11
17243
mikey-soft: sajna a szökevényvonat (még) nincs benne a csomagban.
0
2008. június 19., csütörtök 11:10
1449
Csak kérdezem: PASOLINI KOLLEKCIÓ – Dekameron, Az ezeregyéjszaka virága, Canterbury mesék, Salo) már kijöttek (talán néhol még kapni is őket), ebben most mi a "poén", hogy megint kiadják, valószínűleg más dizájnnal)? Na jó, jó, én csak kérdeztem... (trilógiám már megvan)
0
2008. június 19., csütörtök 11:00
7271
Örvendetes hír ez mindenképpen, köszönjük előre is, kedves Fantasy Film! Pusztán egyetlen aggály ugrik be elsőre részemről: vajon a szinkronos filmek az eredeti magyar hanggal, vagy az MGM csatornán sugárzott, újabb szinkronnal rendelkező verzióban jelennek majd meg? Két példa, mely a fenti aggódást kiváltotta bennem (és gyorsan hozzáteszem, lehet, hogy alaptalanul, mivel az általam említett filmek ki sem jönnek): nemrég láttam a The Magnificent Sevent (A 7 mesterlövész) és a !Three Amigos!-t (A három amigó) új magyar szinkronnal. Azok után, hogy mindkettő eredeti szinkronját kívülről fújom, borzalmas volt hallgatni az új, MGM-es magyar változatot. Hirtelen ez két eset ugrott be, de gondolom, sokan vagyunk még, akiket elrettenthet a vásárlástól az általam említett probléma, más filmek kapcsán is. Ha tévednék, és egyedül maradok ezzel a dologgal, hát így jártam. :-)
0
2008. június 19., csütörtök 10:50
96
esetleg lehet tudni, hogy milyen Belmondo filmek jönnek? végre jön a Vigyázat, vadnyugat, szuper
0
2008. június 19., csütörtök 10:43
9489
Mostmár biztos, hogy nem eszünk idén ... :) /vagy csak dvd-t.../
0
2008. június 19., csütörtök 10:40
14593
Szökevényvonat nincs közte véletlenül? Az is Andrej Koncsalovszkij rendezése, nem mellesleg 3 Oscar-ra is jelölték 1985-ben...
0
2008. június 19., csütörtök 10:30
17243
néhány cím (a teljesség igénye nélkül):
VIGYÁZAT, VADNYUGAT! (Terence Hill) PASOLINI KOLLEKCIÓ – Dekameron, Az ezeregyéjszaka virága, Canterbury mesék, Salo) SZENVEDÉLYES BŰNÖK (Rendezte: Ken Russell, Fsz: Kathleen Turner, Anthony Perkins) TONY RICHARDSON-filmek: A HOSSZÚTÁVFUTÓ MAGÁNYOSSÁGA, EGY CSEPP MÉZ AGATHA CHRISTIE: MEGHURCOLT ÁRTATLANSÁG (Donald Sutherland) EUREKA (R: Nicolas Roeg, Fsz: Gene Hackman, Rutger Hauer) FORRONGÓ ÉVSZAK (Marlon Brando, Donald Sutherland, Susan Sarandon) MÁRIA SZERELMEI (R: Andrej Koncsalovszkij, Fsz: Nasstasja Kinski)