Keresés

10.000 évvel ezelőtt...

2008. július 4., péntek 9:29
winnie-vel értek egyet!remélem tényleg megjelenik fémdobozban!:)
0
2008. június 28., szombat 12:35
Mondjuk a CGI kardfogú tigris egy kicsit gáz volt... de például engem nem zavart, hogy hófödte csúcs után jön a dzsungel. Mert igazából nem feltétlenül "csak" 1 nap telhet el, amíg leérnek a hegyről... lehet, hogy két héten keresztül barangoltak, mire a dzsungelbe értek :D Számomra ez elfogadható dolog. A másik része az egésznek, hogy alapvetően ez nem egy megtörtént eseményről szól, hanem egy legendáról. A kék szemű lány legendájáról :) Egy legendát meg annyiféleképpen lehet elmesélni, ahány szájon átfordult :D Az már más kérdés, hogy mi lett belőle, mire Roland Emmerich fülébe jutott :)
0
2008. június 27., péntek 15:21
Felhőtlen szórakozás, pont azt nyújtja amit egy popcorn -filmnek kell. Nekem tetszett. A vége csatát még bővíthették volna egy-két akcióval.
0
2008. június 27., péntek 9:19
ennek ellenére roli váltig állítja, hogy nem tudjuk pontosan, mi történt abban az időszakban, s a dvd-n is lesz egy doksi, ami a valós alapokat fejtegeti.
0
2008. június 27., péntek 8:30
"Szörnyű, logikátlan limonádé az egész..."

logikátlan? valamit elnézhettél. egy fantasy-ben hol a logika? afféle csillagkapu kettő volt.
0
2008. június 26., csütörtök 19:36
Blu-ray disc-en is megjelenik ??????
0
2008. június 26., csütörtök 18:55
Nemtom, nekünk felüdülés volt ez a film, rég röhögtünk annyit, mint ezen :D

A kérdés az, hogy kinek mi volt az elvárása, amikor bement a moziba?

(Ugyanez érvényes minden más filmre is, mint pl. a Cloverfield-re, ami nekem nem tetszett.)
0
2008. június 26., csütörtök 17:20
Na ez a film, az amiről kijöttünk a moziból! Szörnyű, logikátlan limonádé az egész...
0
2008. június 26., csütörtök 16:04
niwrok: az "alternatív történelemóra" nem más, mint finom irónia. :)
0
2008. június 26., csütörtök 16:02
Ja, igen, és kimaradt az "alternatív biológiaóra" meg az "alternatív fizikaóra" is a felsorolásból...
0
2008. június 26., csütörtök 16:00
Ehhez képes gyenge?! Az egész olyan, mint valami budget-kategóriás számítógépes játék, ahol az egyes "level"-ek végén ott a boss, az endsequence-ben meg "sárkányt le, kincseket össze, királylányt meg" van. Oké, "alternatív történelemóra", legyen, a Skorpiókirályt se szoptam be, de alternatív földrajzóra is??? Hóviharok tombolnak a hegyen, aztán kétszáz méter, és máris dzsungelben trappolunk, aztán még kétszáz, és ott a sivatag??? Akkor mondjuk azt, hogy őskori mese egy alternatív valóságban, és máris nincs bajom...
0
2008. június 26., csütörtök 15:41
A skorpiókirály kifejezetten gyenge... néha a rock-os aláfestés enyhén gázul hat... Mivel a Múmia "univerzumban" játszódik, ezért stílusilag nem kéne kilógnia... a színésszel (vagy pankrátorral) nincs problémám, bírom a búráját :)
0
2008. június 26., csütörtök 15:34
a skorpiókirály közel se olyan rossz ám. sőt, dwayne johnson egész karrierjéről elmondható, hogy kisebb elánnal, de jól nyomon követi arnie korai éveit. ugyan ki merne ilyesmire vállalkozni manapság? :)
0
2008. június 26., csütörtök 15:33
Scorpion King 2: Olvastam én is róla... siralmas lehet... :-)))
0
2008. június 26., csütörtök 12:07
...ééééés, jön a Skorpiókirály KETTŐ! :D
0
2008. június 26., csütörtök 11:06
Szerintem ez még mindig jobb film, mint A skorpiókirály, amelyet szívem szerint söralátétnek használnék, ha nem lenne a Múmia digi része.
0
2008. június 26., csütörtök 10:08
"Szemkápráztató látványeffektusok"? Ja, amikor leomlott a piramis csúcsa, és BESZAGGATOTT a film, azt hittem, hogy káprázik a szemem...
0
2008. június 26., csütörtök 10:03
Na, ez egy ritka nagy marhaság ez a film. Jelenetről-jelenetre korokat ugrik, ahogy a főszereplő keresi keresnivalóját. Nekem egyáltalán nem jött be, így a lélegzetelállító kimaradt jelenetek és az alternatív befejezés sem fog valószínűleg lázba hozni.
0
2008. június 26., csütörtök 10:02
Állitólag ez a kiadvány is lesz kapható steelbook-ban.
0