Keresés

Batman: A sötét lovag (2 DVD) - Limitált Batman maszk csomagolásban (DVD)

2020. június 21., vasárnap 19:29
Na ja. Csak mivel nálam is van ilyen maszkos kiadás. De igaz engem pont nem izgat továbbra sem. Szóval ez valóban nem volt érdemi információ. :)
Apropó épp minap nézegettem a régi mail-jeim és azokra is rábukkantam amikben beszélgetünk, mikor még komolyan foglalkoztam a kiadásokkal. Vagyis mikor még egyáltalán foglalkoztam velük, régi szép idők. :)
0
2020. június 21., vasárnap 12:17
Sebbenzin + szemüveg törlő
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. június 20., szombat 23:45
Azt kérte, érdemben...

:D
0
2020. június 20., szombat 23:25
Nekem meg mintha a Watchmen maszk lenne meg. Sose néztem, hogy taknyosodott volna mer asszem ki sem bontottam.
0
2020. június 20., szombat 21:20
HELP!

Sziasztok! :-)

Légyszi, valaki, bárki, segítsen, szóljon hozzá a lentebbi kérdéseimhez érdemben! :-)
Előre is köszönöm! :-)
0
2020. május 7., csütörtök 16:30
Szia!

Az imént a múltkor az alattad hozzászóló úriember, Mr.Sterling450 hozzászólására reagáltam, és az említett hozzászólásomban szereplő kérdésem neked is szólna. Kérlek olvasd el, és reagálj rá!
Még annyit tennék hozzá, az alább írtakhoz, hogy tényleg teljesen tanácstalan vagyok atekintetben, hogy milyen rongyot, törlőkendőt és mosószert lenne ajánlatos használnom a ragacsosság letörléséhez, s tényleg ami rongyot, törlőkendőt csak ismerek, valahogy egész egyszerűen egyikről sem tudom elképzelni, hogy ne karcolná a maszk felszínét, mármint a szilárd felszínét ugye!
Előre is köszönöm a válaszod és a segítségedet!
0
2020. május 7., csütörtök 16:23
Szia!
Többször visszanéztem ide a válaszokért az elmúlt jó másfél évben, s soha nem jutott rá még időm, hogy nekiálljak lemosni valamivel a ragacsosságot a kiadványomról, illetve hogy reagáljak a válaszokra - valahogy mindig közbejött - rendszerint - egy sor dolog.
Milyen mosószerrel és milyen hígításban, és legfőképpen milyen ronggyal, törlőkendővel szedted le a ragacsosságot? Főleg az utóbbi dolog számomra egy jó nagy kérdőjel, mert szerintem egy ilyen műanyag dolgot, mint ez a maszk mindenféle törlőrongy karcolhatja, beleértve az olyan háztartási üzletekben, mint a "kétbetűs" vagy a "vörösbetűs" kaphatóak is, legyen akármilyen puha is, mint amilyenek az alábbiak:

https://www.dm.hu/profissimo-mikroszalas-torlokendo-ujrahasznositott-alapanyagokbol-p4058172333057.html

KÜLSŐ LINK

Ugye nem szeretném agyonkaristolni a kiadványt!
Köszönöm a válaszod és a segítséged előre is!
0
2018. november 28., szerda 18:45
hát ezért aztán tényleg megérte pénzt kiadni erre a kiadványra annak idején.
0
2018. november 26., hétfő 9:51
Remélem, a Batpod-kiadás nem fog idővel füstöt eregetni a kipufogócsövéből...
(Persze, maximálisan együtt érzek a maszk tulajdonosokkal, de a leírt anomália után semmi sem elképzelhetetlen ugye.)
0
2018. november 25., vasárnap 21:06
Az én maszkommal ugyanez történt. Doboz nélkül volt a polcon, rettentő undorító lett, a felszínébe minden beleragad. A körmömmel simán le tudom tolni ezt a ragacsos trutyit róla, nem tudom mért nem lehetett valami matt fekete műanyagból ezt legyártani. A napokban készülök én is valami mosószerrel leszedni róla.
0
2018. november 25., vasárnap 18:26
Szia!
Mivel nincsen ilyen maszkom (se semmilyen DVD-s), így lehet hogy nem hasznos a segítségem, de szerintem sejtem hogy mi a gond. Van egy ilyen gumiszerű műanyag, mely idővel megpuhul, ragacsos lesz. (Ez történt egy régi fülesemmel). Végleges megoldást máig nem tudtam rá, viszont ragacsosságán egy mosószeres letörlés segített. Remélem hogy ez a praktika a te esetedben is működni fog.
0
2018. november 25., vasárnap 16:41
Kedves fórum- és rajongótársak!
Sziasztok!

Két hete vettem észre a maszkon az orrnyereg és a összevont szemöldök találkozásánál, hogy az utóbbi, mármint a szemöldök két kis csík alakban megfogta belülről az átlátszó műanyag részét, "ablakát" a doboznak. Kiszedtem a maszkot a dobozból, hogy ez utóbbit belülről kitöröljem. Nem tudtam mire vélni a dolgot, hogy miért fogta meg a műszag maszk a doboz belső felének eme részét. Mint kiderült, a maszk felszíne mintegy meglágyult, vagy nem tudom, de ha megfogom, akkor az ujjlnyomataim jól láthatóan ott maradnak rajta, hiába próbálom letörölni akár ujjbeggyel, akkor is jól láthatóan ott maradnak a mindenféle-fajrta vonás nyomai. Próbáltam lemosni sima csapvízzel, vizes puha ronggyal, de akár vizes, akár száraz rongy-törlőkendő-papírzsebkendő nyomai is ott maradnak rajta.
Már korábban is gondoltam rá, hogy ez a maszk, vagy legalábbis a legfelső része, felszíne nem sima műanyagból készülhetett, hanem valami bevonatszerű réteg lehet a felszíne.
Jól gondolom, éreztem, érzem-e? Tud erről valaki valami konkrétumot mondani?
Mi történik a Batman maszkommal?
Mit lehetne tenni azért, hogy ezeket eltüntessem?
Kiadok sok évvel ezelőtt egy tök jó díszfunkciót is betöltő kiadványért jópár ezer forintot, és sok évvel később csak úgy ez történik vele! :-(
Közvetlen napfénynek nem volt kitéve, de ennek ellenére nyaranta melegnek sajnos igen... Panelban lakunk, és egy sima 7 fakkos könyvespolcon van tartva, konkrétan a legalsó polcon.
Képet nem tudok róla készíteni és feltölteni, ne is kérjetek ilyet, mert megfelelő gépem sincs erre, de főleg az évszak fényviszonyai miatt eleve nem is tudnék érdemi képeket készíteni róla.
Köszönöm előre is az esetleges válaszokat, reakciókat, ötleteket, tanácsokat!
0
2008. december 10., szerda 10:28
Rajta vannak az IMAX jelenetek.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. december 9., kedd 18:18
Szerintem ronda. Főleg azok a fehér foltok. De jó, hogy lemondtam...
0
2008. december 8., hétfő 22:02
Vajon a "Batman maszk nélkül" az IMAX jeleneteket jelenti? Mert ilyen című történet -45 ben- nincs a menübe. Ami nem olyan ötletes, mint a Kezdődik!-nél volt, de segáz. Egyébként a 6 IMAX jelenet gyönyörű, viszont "csak" 38 perc. Szal erről a verzióról vagy hiányzik ez az extra, vagy ismét a kiadó a ludas? Amúgy szerintem nagyon korrekt az extra korong a maga több, mint 168 percnyi feliratos extrájával.
0
2008. december 8., hétfő 9:57
szeretem, ha egy tartódoboz, nos... doboz alakú. amúgy nem csúnya.
0
2008. december 8., hétfő 9:49
Hadd segítsek:

Nekem mondjuk kifejezetten nem tetszik az, hogy hátulról ennyire nyitott, de hát ízlések és pofonok. Így volam az IronMan maszkkal is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. december 8., hétfő 9:23
bocs a duplázásért, meg a bénázásért, ritkán töltök fel képeket:)

[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/081208/batman_belul_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="A képet a Képfeltöltés.hu tárolja."/>

0
2008. december 8., hétfő 9:22
Nagyon szép kiadvány! Nem rég hozta a futár és nagyon szép (első lemezen A sötét lovag, míg a másodikon a Joker:P). A fej tetején meg a pöcök, amivel ki lehet nyitni. Most több időm nincs sajna vele foglalkozni. Itt van néhány kis kép (legalább linkkel), amiket lőttem róla a reggel folyamán.

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/081208/batman_belul_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/081208/batman_hatulrol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
0
2008. december 6., szombat 18:30
még senkinek sem érkezett meg. nagy piros paca a főoldalon.
0
2008. december 6., szombat 18:20
Akinek megérkezett az majd felnyomhatna 1-2 képet róla. Köszi
0
2008. december 4., csütörtök 19:00
Tudod Robi, CTRL+C! Ahogy a "nagyok" csinálják!  :))))
0
2008. december 4., csütörtök 18:56
A kiadó szerint teljesen hiteles a kép, ellenőrizték. Extrákat átrakjuk.
0
2008. december 4., csütörtök 18:17
Xpress!

A sötét lovag-ról jó [hiteles] az a kép, ami fenn van a termék oldalán? Az extrák tartalmát nem akarjátok oda is átkopizni?
0
2008. december 4., csütörtök 16:36
Gondolom a szinkront a Mafilm audio Kft. készítette vagy legalábbis remélem. A nagy hollywood-i filmekhez (pl.: Star Wars,Gyűrűk ura,Pókember,Harry Potter-filmek) általában elég színvonalas szinkronokat gyártanak.
0