Keresés

Batman: A sötét lovag (2 DVD) - Limitált Batman maszk csomagolásban (DVD)

2008. július 7., hétfő 19:10
:))))))
0
2008. július 7., hétfő 17:12
te kis hamis, megint provokálsz. :)
0
2008. július 7., hétfő 16:51
Nagyon tré ez az új Batman, erőltetett ez a "sötét" téma, sokkal jobb volt képregényszerűen, George Clooney-nál senki nem fogja jobban játszani! Én meg nem nézem moziban sem, a DVD-ért pedig fillért sem adnék.
0
2008. július 7., hétfő 15:49
Más nem kéne hozzá?....mondjuk egy otthon is összerakható batmobil vagy batbarlang? :)
0
2008. július 7., hétfő 15:15
Ha nem lesz gyűjtődoboz, de slipcase járni fog majd a 2. részhez, akkor nem lesz majd olyan akció, hogy aki megveszi az első részt meg a másodikat, akkor az kap az első részhez egy slipcaset utólag? :-)
0
2008. július 7., hétfő 15:13
Megtudná valaki mondani, hogy a normál verzióhoz lesz-e kartontok?
Én azokkal értek egyet, akik szerint egy film dvd tokban legyen!
Sajnos ezek a tárgyak else férnének a dvd-s szekrényemben, úgyhogy reménykedem, hogy a normál 4000 Ft-os változathoz legalább jár egy slipcase. De örülnék egy digipacknek is.
Xpress tudtok már valami infót erről? Meg arról, hogy lesz-e gyűjtődoboz az első résszel együtt? Esetleg egy karácsonyi Blu-ray megjelenés a két résszel együtt?
Jó lenne, ha inkább az FHE a díszdobozokra hajtana (digipack, stb...)!

Az elkövetkező időszakban milyen exkluzív megjelenésekre lehet számítani? Fémtokos I. E. 10.000?
És az miért van, hogy csak Warnernél vannak exkluzív megjelenések? Sonynál is örülnék ilyeneknek, pl.: Nyolc tanú vagy olyanok, amik majd karácsonyra jelennek majd meg!
0
2008. július 2., szerda 13:13
Új plakát:
http://impawards.com/2008/dark_knight_ver15.html
0
2008. július 1., kedd 22:56
Szerintem a Jokeres röhögés jobb lenne :).
0
2008. július 1., kedd 22:33
Jobbat találtam ki :) Gombnyomásra Joker tűnhetne fel benne :))
0
2008. július 1., kedd 22:32
Tényleg szép kiadások vannak készülőben. Személy szerint már csak azért is ezt választanám (s remélhetőleg fogom is), mert egy részről ez a batmanesebb, más részről pedi azért, mert a batmoci a realisztikus batverda után nekem kicsit túl futurisztikus. No és persze a mocinál vízszintesben, itt viszont az "ajánlott" módon, függőlegesen helyezkednek majd el a lemezek :) Jól sejtem, hogy a szemeknek lesz valami különleges funkciójuk? Fluoreszkálnak vagy ilyesmi? Esetleg mehetne benne egy gombnyomásra az előzetes :D
0
2008. július 1., kedd 20:58
Nem hiszem. Ő egy angyal! :)
most posts by TM
0
2008. július 1., kedd 20:56
ott is lehet dühöngeni. bár Dömi keze gyorsan eljár :D
0
2008. július 1., kedd 20:53
Tudod, hogy csak vicc volt. Nem rondítanék a menüképek közé. ;)
most posts by TM
0
2008. július 1., kedd 20:50
ott képzett moderátorok vannak. Rainbow és Dömi. :D
0
2008. július 1., kedd 20:48
Igaz is, inkább ugorjunk át a zúmba! :)
most posts by TM
0
2008. július 1., kedd 20:43
Ne öljétek itt se egymást... bitte. dánke!
0
2008. július 1., kedd 20:36
Egy nap alatt nem sok önkritikát voltál képes gyakorolni.
most posts by TM
0
2008. július 1., kedd 20:02
Álljon meg a menet, nem azt mondtam, hogy nem szeretem a Batmant, sőt ez az új rész érdekel engem is Joker miatt :) Bár az előző film annyira azért nem tetszett... érdekes újragondolása volt a Batman mitológiának, de mégsem volt Batman szaga... vagyis nem jött át az az érzés, amit a készítők el szerettek volna érni. A csomagolásra írtam, hogy gondolom ezt buziknak készítik és nem azt mondtam, hogy csak a buzik vegyék meg :) Tudod, szövegértés. Azért jöttem be ebbe a topikba egyrészt, hogy kifejezzem, hogy ez a két limitált kiadvány nem a legszebb a világon - bár biztos sokaknak fog örömet okozni, de személy szerint szívesebben láttam volna egy digipackot az ilyen silány csomagolások helyett... hogy miért silány ez a csomagolás amit e film mellé kínálnak? Azt hiszem többen leírták már előttem, egy film dobozban legyen... és jobb lenne, ha a doboz mellé adnának valami ereklyét, ha már mindenképp ilyen limitált cuccot akarnak.
Másrészt azt is tudtam, hogy kik fognak ugrani a beírásomra, hogy kik azok akik nem bírják megállni szó nélkül...
Neked sem kell válaszolnod erre, de úgy is fogsz.

"De te írtad hogy aki nem szeret az ne olvasson,ok."

Tartsd ehhez magad.

"Hát ha te akkor még a szart fogod lapátolni mikor Jama öreg lesz,valamit nagyon elcsesztél! :)"

Valszeg nem, költői túlzás volt :)
0
2008. július 1., kedd 19:32
Hát ha te akkor még a szart fogod lapátolni mikor Jama öreg lesz,valamit nagyon elcsesztél! :) Ok.Részemről ennyi tényleg ne csináljuk amit sikerült a Fűrész 4-nél összehoznotok!De te írtad hogy aki nem szeret az ne olvasson,ok.De ha te nem szereted a Batman-t mert szerinted buziknak való,akkor miért jöttél be a topic-ba?Provokálni?Költői kérdés nem kell rá válaszolni!Én befejeztem. :)))
0
2008. július 1., kedd 13:17
Nos én is csatlakoznék mindkét táborhoz...a kiadvány durván jól néz ki...kidolgozás alapanyagától függetlenül,mint mondjuk a Perdator fej,vagy az ázsiában kapható Alien fej a quadrology-hoz....amivel viszont Jamával értek egyet,dvd legyen dobozban,max tegyék mellé,mert nem nagyon szeretem én sem,ha egy relikviába van úgymond beépítve egy rejtett "fülke",ahol a dvd-k rajta vannak valami tüskén,vagy egy sínben..a sérülés kockázata túl nagy és a relikvia is jobb a polcon anélkül,hogy folyton nyitogatnám hátulját/talpát/tetejét,mert a filmet ki akarom venni:)
0
2008. július 1., kedd 13:12
Főleg ha végre a sorozatot is kiadják. Így is van még pótolnivalóm, aztán jönnek az új megjelenések is... És akkor dvd-n kívül másra még nem is költöttem.
0
2008. július 1., kedd 13:01
Az X Akták... akkor lesz teljes anyagi csőd...
0
2008. július 1., kedd 12:59
Bár az idei felhozatalból ezt a filmet várom a legjobban, - meg az X-aktákat - a hagyományos változatot fogom megvenni. Szerintem is egy film legyen dobozban. Annak viszont örülök, hogy ismét egyre több kiadvány érkezik limitált csomagolásban is. Talán a következőt majd én is megveszem.
0
2008. július 1., kedd 12:37
Nem tudom mit dolgozik jama, én csak a blogját ismerem :) Alapvetően tisztelem is jamát, bár ez neki lehet, hogy sosem tűnt fel... csak nem bírom, ha elkezdi ezeket a baromságait... lehet, hogy neki is rossz napja volt, nem tudhatom, de nem kellett volna bolhából elefántot csinálni...

Az igazság az, hogy mostanában nem megy a kritikák írása... elfogyott az ihlet - ami hamarosan visszatérhet majd... az utóbbi 3 év alatt írásügyileg padlóra kerültem, de azért néha próbálkozom majd... de jó, hogy említetted a Bourne-filmeket, ideje lesz ismét megnézni őket :)

Na, majd írok néhány "kritikát", ha lesz egy kis időm, meg készülgetek majd valami Filmkirakós játékkal is :)) Csak ehhez kéne egy szabad nap és a mai nem lesz az...
0
2008. július 1., kedd 12:28
Több, mint egy évtizednyi különbség van köztetek, a tiszteletet nem neki kell megadnia feléd. Ráadásul ha megfigyeled, eltanulod tőle, milyen lelkesedéssel, precizitással, hozzáértéssel és kreatívan végzi a munkáját, akkor már megérte idejönni. Én az ilyen embert pont nem magamra haragítani akarnám.

"jamamura szadakó seggét nyaljuk" rovatunkat hallották. :)

Semmi gond nincs azzal, hogy közvetlen vagy, én is az vagyok, de mást ismeretlenül b*szogatni... nos, több ember utasít el emiatt, mint ahánynak tetszik.

Emlékszel a Bourne-filmekhez írt kritikádra? Ott kezdődik a fórumon mutatandó hasznos viselkedés.
0