Tudjátok miért vagytok buzik? mert 30 hozzászóláson keresztül csak személyeskedtek, ahelyett, hogy a nagyszerű új Batman kiadásról beszélgetnétek
igen, én is szeretem a 40 éves szüzet:)
0
2008. július 1., kedd 12:00
9368
Egyetlen gondom van ezzel: miért legyek más ezen a fórumon, mint az életben? Vadidegenekkel is mindig közvetlen voltam... nem tudom miért kéne megjátszanom magam... itt ez a szokás?
Önbecsülés... mit ettél ma?:)))
Ötös pont: ocsmány, de realisztikus és tulajdonképpen erről van szó. Szóval nem ártana a kölcsönös tisztelet, de ha ő nem képes megadni, én minek adnám meg?
Ha ennyire szeretnétek, tiltsatok ki és legyetek boldogok, ennyi.
Nem mintha kurvára hiányoznátok majd, hisz itt mindig is annyi kedvességet, megértést, humort kaptam tőletek...
Túlmisztifikáljátok az egészet.
0
2008. július 1., kedd 11:43
13392
Egyetlen gond van csak itt: ugyanazt a közvetlenséget és viselkedést hozod a fórum minden tagjával szemben, (olyanokkal is, akiket abszolút nem ismersz), mint amit vélhetően a társaságoddal teszel.
Élő, hús-vér társaságban mi is szünet nélkül ugratjuk egymást, és gyanítom, ezzel nagyon sokunk ugyanígy van, de én sem vagyok hajlandó venni itt mindenféle poént bárkitől, aki megjelenik. És ehhez még seggarcnak sem kell lennem, bőven elég egy kis önbecsülés, nem pedig fapinaság.
Az ötös pontot inkább nem kommentálom, annyira ocsmány, a 6-oshoz pedig hozzáfűzném, hogy ha netalán felütné a fejét itt a moderátor, a mai termésed bőven elég lehetne ahhoz, hogy kitiltson végleg. Elképzeltem a helyzetet, és sajnos nehéz lenne olyan fórumozót toboroznod, aki ezt ellenezné. Ezért pedig senki mást nem hibáztathatsz.
0
2008. július 1., kedd 11:43
9368
Fú, nekem nagyon tetszett az a film :DDD Hallod, annyit röhögtem rajta :D
"EZ AZ ÖSZTÖN" :D
0
2008. július 1., kedd 11:38
52684
Egy "bocs" elég lett volna. Annak azért örülök, hogy megnézted A 40 éves szüzet, bízom benne, hogy egyszer még hasznodra lesz, amit benne láttál.
most posts by TM
0
2008. július 1., kedd 11:35
9368
A tegnapi szövegedre reagálva:
1. igen, gondoltam jó vicc lesz, de azt hiszem láttad a második hsz-em, hogy ne haragudj/ne hari, csak beugrott a film. 2. arra gondoltam nem vagy egy seggarc és veszed a poént, de a fórum jó szokásához híven felütötte a fejét itt TM is, mint gümőkór Afrikában. 3. azt viszont nem gondoltam volna, hogy fapina vagy. a poén mellé beugorhatna neked is, hogy az arab munkatárs is mondta Andyéknek, amikor ölelkeznek. márpedig ők nem igazán voltak barátok. 4. egyébként meg kúrjál kecskét, ha frusztrált vagy. 5. részedről is tiszteletlenség taknyosozni, mert ez a taknyos fogja eltartani a te seggedet, kiszedni a segged alól a szart öregkorodban. gondolkodj ezen. 6. kurvára nem érdekel, hogy mit gondol a többség. miért igazodjon a véleményem a többséghez? nem célom, hogy népszerűbb legyek, mert megvan a magam társasága (ez talán eddig nem esett le nektek), nem célom, hogy többen látogassák a blogom.
Aki kedvel az kedvel, aki nem az nem.
0
2008. július 1., kedd 11:32
13392
Nehéz választani: a maszk akár a teljes gyűjtemény bónuszkiegészítője is lehet, ezért értékes, a Batpod pedig eszméletlen jól mutatna az asztalon vagy a polcon, dísztárgyként (ilyen kimondott figurát, dísztárgyat pedig nagyon ritkán használnak DVD-csomagolásként hazánkban).
0
2008. július 1., kedd 11:26
1847
Köszönöm, hogy itt az Xpress fórumán is tudatosítjátok bennem, hogy melyik országban is élek. Úgy érzem, ha nem lenne meg ez minden második honlapon vagy fórumon, akkor tényleg elfelejteném...
0
2008. július 1., kedd 11:15
9368
Vicces. Ha szellemóriás lenne, nem lenne állandóan paraszt ő sem. Optimizmus felém? Sose volt neki olyan :) Próbálna meg lefejelni, lehet, hogy meglepődne :)
Tudod, hogy miért vagy te buzi?
Mert tudtam, hogy itt is megjelensz és nem bírod ki szó nélkül.
0
2008. július 1., kedd 11:12
9368
Tudod, hogy miért vagy te buzi?
Mert csak ezzel tudsz jönni :)
0
2008. július 1., kedd 10:36
52684
Kéne a seggem? :)))
most posts by TM
0
2008. július 1., kedd 10:20
2517
:D
Nekem a Batpod jobban tetszik, ugyanakkor TM-nek is igaza van: a maszk egyértelműen "batmanesebb".
0
2008. július 1., kedd 10:09
19952
0
2008. július 1., kedd 8:43
16458
ne öljétek már itt is egymást.
0
2008. július 1., kedd 8:39
7926
Szerintem az a BUZI akinek tetszett a golyózápor,orvosnak tanul és egyfolytában provokál!
0
2008. július 1., kedd 8:37
7926
:))) Helyes!
0
2008. július 1., kedd 3:35
52684
Az a "kis buzi" hozzád képest egy szellemóriás, mellesleg még ágaskodnia sem kell ahhoz, hogy lefejeljen. Ha valamiben hibázott korábban, az csak az, hogy túlzott optimizmust táplált személyed felé.
most posts by TM
0
2008. július 1., kedd 3:31
2344
Én értem, hogy sokan nem rajonganak a képregényfilmekért, de én amikor ezt megláttam, majd összesz*rtam magam, alap vétel lesz!
0
2008. július 1., kedd 3:29
16458
"amely mostanság ismét egyre nagyobb fantáziát lát a különleges kiszerelésekben."
épp ideje volt már.
0
2008. július 1., kedd 3:14
3945
full nincs baj a kiszerelésekkel. egyik sem feltétlenül esztétikus, de ezerszer színvonalasabbak, mint az fhe 3 ft-os gagyi tokos kiadványai. brávó, hogy ilyennel is próbálkoznak még!
0
2008. július 1., kedd 3:04
9368
színvonalasabbnak tűnik, mint ez a két limitált kiszerelés (maszk és moci)
0
2008. július 1., kedd 3:03
9368
Sajnálom, TM. Nem bírom, ha kis pöcsök próbálnak okosak lenni, amikor teljesen felesleges lenne. De most direkt csináltam ezt az egészet, mert tudtam, hogy a kis buzi ugrani fog rá. Ahogy mindig is tette eddig. Egyszerű provokáció volt.
0
2008. július 1., kedd 3:00
17243
lehet, de nekem még mindig jobban tetszik pl. ez:
félreértés ne essék, senkit nem akarok lebeszélni a maszkról, főleg nem a kiadót, amely mostanság ismét egyre nagyobb fantáziát lát a különleges kiszerelésekben.
0
2008. július 1., kedd 2:59
52684
A monitorral szemezve Lóci mindig óriás lesz... Túl kiszámítható vagy már, mindig akkor jön a személyeskedés, amikor nincs észérv.