Keresés

Kiskorú, nagyszájú és nagyon terhes

2008. július 8., kedd 12:15
Nem gondoltam ,volna ,hogy a Best a Rambo IV. után is képes (a nívós kiadókhoz képest,meg amúgyis ) gyengébb kiadvánnyal előállni.  Ellen Page jobbat érdemelt volna, meg mi DVDgyűjtök is. :(
0
2008. július 7., hétfő 21:18
Aki csak a cikk címét olvassa (anélkül, hogy tudná, miről van szó), majd egyből legörget a hozzászólások végéhez, az nem is sejti, hogy itt offolás van...
most posts by TM
0
2008. július 6., vasárnap 11:26
Én ezt elsőre felfogtam a cikkből olvasva, te húgyagyú. Neked van állandóan "sz*r a kiadó"-mániád, amit egy topikon belül legalább ötször el kell sütnöd, különben nem vagy képes kielégülni.
0
2008. július 6., vasárnap 4:31
Ennyi az egész Mikey! Csak ezt répa joe nem érti meg...
0
2008. július 6., vasárnap 1:06
21 (Rainbow):

A billentyűzet-ütögetés non-plusz-ultráját a Wanted-ban sütötték el nagyon jól... :)))

Bár annyiban azért igazat adok Krissz-nek, hogy a Best újabban képtelen 5.1-es angol hangot vételezni, az utóbbi hónapokban mindent így adtak ki, hogy 5.1 magyar + 2.0 angol. Eléggé idegesítő a dolog.

Egyedül a John Rambo kapott 5.1-es eredeti hangot, annál feltételezem, nem merték eljátszani ezt a mókát (lett volna asztalborogatás rendesen részemről, ha megteszik)...
0
2008. július 5., szombat 18:19
Annyira nem érdekel a srác, hogy iwiwen keresgéljem, ennyire azért nem nagy dolog ez :) A billentyűzet ütögetése meg bizonyítottan nyugtató hatású :)
0
2008. július 5., szombat 18:16
Talán kérjétek el egymástól, esetleg próbálkozz iwiw-en. De az azért mégis nonszensz, hogy itt szapuljátok egymást, mindezt úgy, hogy valójában fogalmatok sincsen róla, ki a másik. Sosem értettem, mire jók ezek a nagy "majd én megmondom-os" viták, amik tulajdonképpen semmiről sem szólnak. Értem én, hogy a billentyűzet elképesztően jó álca és azt ütegetve könnyen lehet bárki nagyon-nagy fiú/lány, de ezt nem kell feltétlenül nagy nyilvánosság elé tárni, legfőképpen nem egy olyan fórumban, ahol mások esetleg egy filmről beszélgetnének.
0
2008. július 5., szombat 18:16
Az meg úgyis törölve lenne :)
0
2008. július 5., szombat 18:13
Akkor csináljatok erre egy külön fórumot!-)
0
2008. július 5., szombat 18:11
Nem ismerem az elérhetőségeit :) Így marad a fórum.
0
2008. július 5., szombat 18:09
Email, msn, telefon - effélék.
0
2008. július 5., szombat 17:58
Hogyan lehet privátba?
0
2008. július 5., szombat 17:44
Légyszives,gondoljátok már meg,miket írogattok össze.Itt más is olvassa...
Talán privátba szapulhatnátok egymást!
Jama,nem lehetne az egészet törölni?Majd értelmesen újrakezdeni.
0
2008. július 5., szombat 14:52
Gratulálok az érettségidhez, végre van róla papírod, hogy nem vagy analfabéta :) Az idei érettségi elég könnyű volt :)
Amúgy mivan, meg vagy hülyülve? :D Nemtom hogy vagy vele, de én a szinkront is szeretem és az eredeti hangot is, sosem mondtam, hogy nem veszek DVD-t, ha nincs rajta szinkron. Elég sok feliratos DVD-m van (csakúgy kapásból régi feliratos kiadások: Blöff, Kiképzés, Visszavágó, Kardhal, stb.). Ha nem lennél botfülű fajankó, te is tudnál élvezni 1-2 jól sikerült szinkront, melyek olykor jobbak, mint az eredeti hang (pl. Az utolsó cserkész). Bár ott az ellenpélda, hogy A tégla vagy a Transformers sokkal jobb eredetiben, mert a szinkron elég gagyi lett.
Ha angol párti lennél nem mondanád azt, hogy a 2.0 szart sem ér. Ez a szánalmas benned, kisfiú. Addig örülj, amíg van rajta angol hang, mert egyes kiadásokról már levették az eredeti hangot, mint tudjuk...
0
2008. július 5., szombat 14:15
Képzeld el kisfiam, megvan az érettségim. Sehol nem használok felkiáltó jel tömegeket. És ez nem hiszti h nekem az eredetiből is 5.1 kéne, mert a 2.0 már szart se ér... És tudod fiam, én angol párti vagyok, nem úgy, mint te, aki szinkron igy szinkron úgy párti, nincs bajom a szinkron pártiakkal sem, de angolul nem szégyen tudni... Na és akkor most felejthetsz el egy életre fiam!
0
2008. július 5., szombat 12:46
reggel van: ugyanúgy, így a helyes.
0
2008. július 5., szombat 12:45
Az lehet, hogy néha szétbarmolunk topikokat, de abban nem csak én játszom, hanem úgyanúgy mindenki más is nyakig benne van. De ez nem hiszti, csak néha egymás torkának ugrunk, naés?

De én legalább nem vagyok olyan retardált, hogy azon izguljak, hogy most 2.0-ás a hang vagy 5.1-es, mert a film jobban számít. Tudod, szokták mondani, hogy a belső értékek jobban számítanak - ez a filmeknél így van, a nőknél nem, mert ott a külső is számít :) És nem vagyok olyan retardált, hogy állandóan felkiáltójelek tömegét használjam, ahogy te szoktad, kisfiam. Megvan már az érettségid? :)
0
2008. július 5., szombat 2:12
Figyejj már ide tulok, te magyarázol itt nekem a hisztiről? Ugyan már, mindketten tudjuk jól h te vagy a hisztis, gondoljunk csak a szétbarmolt fórumokra, amiket neked köszönhet a nép. Bal.... Joe...
0
2008. július 5., szombat 2:01
Hat percet késik az itteni óra...
0
2008. július 5., szombat 2:00
Krissz, ne hisztizz, nem áll jól egy férfinak... vagy nem vagy férfi?:)

Hiszti Kriszti...
0
2008. július 5., szombat 1:28
You know. (Juno)
most posts by TM
0
2008. július 5., szombat 1:03
Mert egy sz.r kiadó lett! Ennyi!
0
2008. július 4., péntek 22:09
Brown, kizárt, hogy ebben csalódj! Erről én csak felsőfokban! :)
0
2008. július 4., péntek 20:36
Már miért lenne sz.r? Még eredeti sztereóból is 5.1-et csinálnak, direkt a te kedvedért.
most posts by TM
0
2008. július 4., péntek 20:11
Az eredeti hang 2.0, akkor h az istenbe raknak rá 5.1-es szinkront? Rakás sz.r lett ez a BEST is, hol vannak az angol 5.1-ek?
0