Jokerhez mérten dühítően semmi vér (kellett a PG-13 nagyon!).
SPOILER ON Rögtön az elején, amikor az "apjáról mesél, kést rak egy fickó szájába, hogy "mosolyra húzza". Amikor meglendíti a pengét, snitt, aztán csak azt látni, ahogy a fickó háttal a nézőknek eldől. SPOILER OFF
Oké, hogy képregényfilm, de még az orra vére sem ered el senkinek...
0
2008. augusztus 11., hétfő 15:19
835
A pontossag kedveert: Laugh(ing) Out Loud.
0
2008. augusztus 11., hétfő 15:04
866
Legalább, van benne vér ? A Batman:Kezdődik ! ezért nem tetszett annyira, legalább Bruce apjának halálakor elkelt volna egy kevés. Remélem a harci jelenetek se ,olyan sötétek. Vagy megint beszív valakit megint a konténer, mint a kikötőben játszódó jelenetnél ?
0
2008. augusztus 11., hétfő 14:50
663
Szerintem is túlzás azt modani ,hogy "minden idők legnagyobb filmje" de ugyanakkor nem rossz film ez! Sőt!
0
2008. augusztus 11., hétfő 14:25
974
Én tegnap néztem meg a film. Heath Ledger tényleg jó volt jokernek. (jól játszotta a figurát és maga a karkternek is jók voltak a szövegei, jelenetei). De ezen túl a film maga nem volt nagy durranás. Elöször is nekem furcsa volt, hogy Gottam City miért nem úgy nézett ki mint az első négy részben. (képregény-szerű vagy nemistom). Morgan Freeman figurája nekem tök feleslegesnek tűnt. És valahogy (Jokert lszámítva) mindenki csak úgy ... volt! Cristian Bale is valahogy nem volt akkora durranás. Az igaz, hogy nem is volt lehetősége olyan alakításra mint Ledgernek. (joker figurája azlért nagyobb lehetőségeket rejt magában) És hát a végén az a Gary Oldman monológ. aaaaa! Nyálas! Meg Oldamn meghal aztán Óó csak csel volt. ááá.
Összefoglalava. Ledger tényleg jó volt a filmben, de maga a film nem volt nagy szám! Számomra felejthető.
0
2008. augusztus 11., hétfő 14:04
8851
Az eddigi filmeket kivétel nélkül kiadták filmképregény formájában is. Meg is vettem mindet. Nem tudja valaki, hogy A sötét lovag megjelent-e ilyen formában? Esetleg várható-e a megjelenése?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. augusztus 11., hétfő 1:35
98
Tegnap megnéztem egy londoni IMAX moziban is. Szó szerint HATALMAS élmény:-))
0
2008. augusztus 9., szombat 22:32
7926
promoció
0
2008. augusztus 9., szombat 22:32
7926
Igen,de már oly régóta húzzák.....Lesz ebből valami? Még Brandon Routh előtt keringtek olyan hírek,hogy Matt "Bourne"Damon lesz az Acélember.A Legenda vagyok-ot nézve én is megörültem,mert talán ez már promóció? Tudsz valamit?
0
2008. augusztus 9., szombat 22:30
663
Köszi! Végre felhagyhatok a kódfejtéssel. :-)
0
2008. augusztus 9., szombat 22:21
249
Én ezt:
Részlet a Legenda Vagyok-ból:
0
2008. augusztus 9., szombat 21:34
512
Kösz szépen!
0
2008. augusztus 9., szombat 20:58
7926
Ehhez mit szólnátok? :)))
0
2008. augusztus 9., szombat 20:45
1322
Helló! msn-en az eszközök - beállítások - üzenetek fülecskén belül van az, hogy Egyéni hangulatjelek megjelenítése, na ott a pipát ki kell venni onnan, azaz rákantittansz egyet és mentés... ezek után nem fogod látni a villózó hülye fejeket és animációkat, csak és kizárólag azt, amit begépelt az illető
a LOL = Loud of Laughing = hangosan felnevet vagy valami ilyesmi
0
2008. augusztus 9., szombat 20:39
663
Érdekes dolog ez a rövidítés. A hosszab szavakat lerövidítjük(én inkább azt mondanám,hogy kódoljuk),hogy gyorsabban haladjuk az írással. Ez a része valóban gyorsabb a dolognak de aztán a kódfejtés megint elvesz egy csomó időt. Ez a fórumos kódfejtés még csak csak elmegy valahol. De amikor pl msn-en kell kigobozni a másik mondandóját a sok vigyori pofa és villódzó szar közül...na az kérem már igazi kódfejtés! :-)
Más: Ugye nem én vagyok az egyetlen aki szerint béna batman maszkja? Olyan gömbalakú már már Power Rangers-ös beütésű. Vagy inkább Guyver-es. Egy szó mint 100...nekem nem tetszik. :-)
0
2008. augusztus 9., szombat 20:19
512
Azt hittem már sosem tudom meg mit jelent a szvsz:) nem mertem megkérdezni. És a LOL mit jelent?
0
2008. augusztus 9., szombat 20:14
7926
Kösz. :))
0
2008. augusztus 9., szombat 20:07
1322
még jó, hogy nem volt szinkronizált és úgy mondtak volna ilyeneket...
0
2008. augusztus 9., szombat 20:04
802
Miért vagy ilyen komoly?!
:)
0
2008. augusztus 9., szombat 20:01
6697
Sajnos a felirat tényleg nem a legjobban sikeredett, konkrétan Batman nyakába varrt a fordító egy gyereket is :) Az a "ceruzaeltűntetős" trükk szerintem egy Top5-ös jelenet lesz évek múlva :)
0
2008. augusztus 9., szombat 19:55
663
"Mi van fapofa?"
Sorry! :-D
0
2008. augusztus 9., szombat 19:54
663
Hát igen! Lassan átalakul a magyar nyelv. :-) Na de a lényeg: Tegnap megnéztem harmadszorra a Sötét lovagot és még mindig üt! A magyar feliratban ismét nem kellett csalódnom:
"Why so serious?" - "Mi van pafofa?"
Édes Istenem.... És ez még csak egy a sok helytelen fordítás közül. Végefelé már nem is foglalkoztam a felirattal. Nem tudom,hogy ki fordította de szerintem a felsőfokú angol nyelvvizsga letétele még beleférne az idejébe! A végén nehogy megmutassam neki Joker "ceruzaeltűntetős" trükkjét. :-D
0
2008. augusztus 9., szombat 19:30
897
szvsz= szerény véleményem szerint : )
0
2008. augusztus 9., szombat 19:28
6697
OFF: Beszélgetés alkalmával ritkán rövidítek, de tény, írásban már szoktam :) Igazából, mostanság jobb szeretek amúgy is az eredeti címekkel beszélni a filmekről, hangzatosabb :) Ami most így eszembe jutott, középiskolában egy német röpdolgozatnál sehogy sem jutott eszembe a repülő szó németül, így mit tehettem volna, rajzoltam egy kis gépet :DD Szerencsére a tanár vette a lapot, de megkért, hogyha szóba felelek, azért ne mutogassam el a szavakat :)) Majd egyébként, azt hiszem a második megtekintés után, spoileresebb véleményt is írok a The Dark Knight-ról :)
0
2008. augusztus 9., szombat 19:23
1322
szvsz = szevasz
nekem az Ünneprontók Ünnepe azaz Wedding Crashers rövidítése tetszett a legjobban, de én szeretem kiírni az egészet. Ma olvastam egy másik fórumon egy Sötét lovag kritikát, ahol a srác dícsérte agyba főbe, szóval olyan szokásos pozitív kicsengésű kritika volt és azt írta, hogy HL... időbe telt nekem is, hogy rájöjjek, hogy Heath Ledgerről van szó, de kérem, ha már ennyire tisztelünk valakit, akkor az a minimum, hogy megtiszteljük őt azzal, hogy kiírjuk a teljes nevét, vagy minimum azt, hogy Ledger. Ugyanígy a filmcímekkel is, ha már valami vita tárgya, akkor megérdemli, hogy a címét kiírjuk rendesen...